Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα Pc με Core 2 Duo E8200 2.66ghz,3mb ram,500watt(80%) και μια hd4850 καρτα γραφικων.

προφανως εχει προβλημα με τα απαιτητικα παιχνιδια του τλευταιου χρονου σε αναλυση 1680*1050 και σκεφτομουνα ν δωσω περι τα 250ευρο και να παρω μια radeon 7850 λογο του οτι εχει και χαμηλη καταναλωση οποτε δεν θα χρειαστω καινουργιο τροφοδοτικο.τι λετε?εχετε κατι αλλο να προτεινετε?

δεν εχω προφανως προβλημα να μην παιζω σε τερμα τα settings και δεν εχω παραπανω λεφτα ουτε θα βρω...

Δημοσ.

Kαλησπέρα. Η καλύτερη λύση και για την ανάλυση της οθόνης σου και για το σύστημά σου θα ήταν να πάρεις μια 6850 με 130 ευρώ. Επίσης δεν θα χρειαστείς τροφοδοτικό, θα παίζεις με full ή κοντά σε full settings και θα γλυτώσεις και τα μισά χρήματα. Αργότερα, όταν πας για αλλαγή όλου του μηχανήματος (πιθανώς και της οθόνης) βλέπεις για καλύτερη.

Δημοσ.

γεια χαρα.ναι το χα και γω υποψη μου.ασε που με 150 απ το ιντερνετ παιρνεις και 6870 που φανταζομαι οτι την καταφερνει το τροφοδοτικο(?).μαλλον προς τα εκει θα παω απλως δεν ξερω ποτε θα χω λεφτα για ολικη αναβαθμιση και σεφτικα να το παω ενα ενα...

Δημοσ.

Καλύτερα 6850, 6870. Ποιό ακριβώς είναι το τροφοδοτικό?

Για να λεει 80% σιγουρα κανα corsair η lepa

Δημοσ.

δωσε και λιγο γκαζι σε επεξεργαστη

πιανει για πλακα 3 ghz και απο κουλο χρηστη

και 3.5 αμα το ψαξνεις λιγο σωστα

Δημοσ.

πιανει για πλακα 3 ghz και απο κουλο χρηστη

εγω ειμαι αυτος :mrgreen:

οκ πες το κανω δεν θα θελει καινουργιο ανεμιστηρα ο επεξεργαστης?

θα συχαθω τον εαυτο μου αν δωσω τα τελευταια μου λεφτα για ανεμιστηρα... :-D

Δημοσ.

οχι.γι αυτο ειπα οτι παει για πλακα

τιποτα δε θελει

ουτε καν να ανεβασεις ταση.

απλα ανεβασε σιγα σιγα το bus μεχρι να παει γυρω στα 3

Δημοσ.

οχι.γι αυτο ειπα οτι παει για πλακα

τιποτα δε θελει

ουτε καν να ανεβασεις ταση.

απλα ανεβασε σιγα σιγα το bus μεχρι να παει γυρω στα 3

ε τα καταφερα :ph34r: .με λιγο ψαξιμο το πηγα στα 3.2 (8χ400).αν παιξει προβλημα τον κατεβαζω στα 3.δυστυχως τα 3gb ram (4 ειναι αλλα τα xp αναγνωριζουν μονο 3 + 1gb pagefile) τρεχουν σε 667hz (2χ333)-το ενα σετ ειναι 800 αλλα το κατεβαζει το αλλο- ομως φανταζομαι οτι δεν ειναι τοσο καταστροφικο στην επιδοση.

θα παραγγειλω και μια 6850 με 130 και πιστευω οτι θα μαι καλυμενος για ενα διαστημα.

ευχαριστω για τις προσγηωμενες :P συμβουλες εχω βαρεθει να μου προτεινουν να παιρνω το καλυτερο λες και υπαρχουν απειρα λεφτα..

Δημοσ.

Όπως σου είπαν και άλλοι φίλοι, το τροφοδοτικό σου είναι πολύ καλό και για όλες τις κάρτες, όχι μόνο γι αυτές που κοιτάς.

Κατά τα άλλα θα σου πρότεινα να μην κάνεις o/c με την στοκ ψύκτρα (ειδικά καλοκαιριάτικα) και να βάλεις οπωσδήποτε windows 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...