Porg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Έχει μερικά ενδιαφέροντα σχόλια: http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3096210&pg=1&OrderDir=
cyber_katsarida Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ελπίζω να μην κλείσουν. ήμουν συχνός πελάτης τους. μια χαρά καταστήματα ήταν κατα τη γνώμη μου, με ποικιλία και καλές τιμές και συχνές προσφορές. και ας χαλαρώσουν όλοι αυτοί που με το που φεύγει μια ξένη εταιρία από την ελλάδα αρχίζουν τα γνωστά: να πάνε στο διάολο, δε τους χρειαζόμαστε και άλλα τέτοια ωραία...
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παντως απο ποιοτητα ειδικα σε τροφιμα ηταν τραγικοι. Ειδικα αυτα τα εξπρες ηταν μονο να παρεις καμια μπυρα. η ποιοτητα δεν ηταν τραγικη σιγουρα. Προσφατως που τα επισκεφτηκα βρηκα στα λαχανικα τα περισσοτερα χυμα φρουτα να ειναι ελληνικα. μηλα και αχλαδια απο βορεια ελλαδα, μπανανες κρητης κτλ. Μονο τα συσκευασμενα τυποποιημενα αν θυμαμαι ηταν εισαγομενα. Τραγικη ποιοτητα ουτε στα κρεατα ειχαν οπου διεθεταν και ντοπια προιοντα. Και στα ψυγεια προσφατως ειχα δει και ντοπια λουκανικα χανιων στο καταστημα ηρακλειου κρητης. Αρα εν δυναμει στηριζαν και τοπικες παραγωγες και παραγωγους. Ναι ειχαν και σκαρτο πραμα αλλα μη τα σαρωνουμε ολα. Μια σαπια παρτιδα ψαριων εντοπιστηκε καποια στιγμη στο τοπικο μας καταστημα και εγινε θεμα σε ολα τα καναλια. Γενικα τους περιμεναν στη γωνια οποτε για κατι σημαντικο στη ποιοτητα δε θα το αφηναν να περασει ετσι
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Στην Ναυτεμπορική λέει πως μεταβιβάζει τα πάντα ακόμα και εκτός Ελλάδος στο Μαρινόπουλο άρα το πρόβλημα είναι γενικά ότι η εταιρία δεν τα πάει καλά και όχι ότι η Ελλάδα βυθίζται. Αμέσως κάποιοι να καταστροφολογήσουν, το Πλαίσιο άνοιξε πριν κάποιους μήνες καινούργιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, γιατί το έκανε??
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Στην Ναυτεμπορική λέει πως μεταβιβάζει τα πάντα ακόμα και εκτός Ελλάδος στο Μαρινόπουλο άρα το πρόβλημα είναι γενικά ότι η εταιρία δεν τα πάει καλά και όχι ότι η Ελλάδα βυθίζται. Αμέσως κάποιοι να καταστροφολογήσουν, το Πλαίσιο άνοιξε πριν κάποιους μήνες καινούργιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, γιατί το έκανε?? δηλαδη εσυ θεωρεις οτι ασχετα με το οτι φευγουν τα καρφουρ η ελλαδα χαιρει ακρας ευημεριας και διανυει το χρυσουν αιωνα του Περικλεους 2η φορα? Οσον αφορα τη καταστροφολογια σου δινω δικιο παντως και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σαν φυσει απαισιοδοξο... οσον αφορα το οτι τα καρφουρ μεταβιβαζουν τα παντα και εκτος ελλαδας στο μαρινοπουλο δε σου φαινεται και σενα λιγο κουφο? μην πιστευεις οτι διαβαζεις οπως και εγω θεωρησα την ειδηση ίσως ψευδη οταν ανοιξα αρχικα το θεμα
SlackulatoR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Κοίτα που φτάσαμε, να στεναχωριούνται μερικοί που φεύγουν τα carrefour...ενώ όταν άνοιξαν και Έλληνες χάσανε τις δουλείες τους klein.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Κοίτα που φτάσαμε, να στεναχωριούνται μερικοί που φεύγουν τα carrefour...ενώ όταν άνοιξαν και Έλληνες χάσανε τις δουλείες τους klein. Ε ναι δεν το ξερεις αυτο? Οταν εκλεισαν ποσσα καταστηματα "της γειτονιας" ακριβως επειδη τωρα υπαρχει carefur σαφως και δεν επεσε κανενα δακρυ. Δεν μου αρεσει που την κανει κακην κανως μια επειχηρηση οπως τα carefur απο Ελλαδα αλλα ας μην τα βαφουμε και μαυρα. Εκει που ενα μαγαζι απο αυτα που εκλεισαν μπορουσε να συντηρησει μια οικογενεια τωρα ολοκληρη η οικογενεια ψαχνει απο μια δουλεια για να τα βγαλει περα.
ca6mio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 θα γινουν μάγκες κάτι Μασούτηδες κλπ που έχοντας σαν καμπάνια " Τα λεφτά μένουν στον τόπο σου " ειναι οι πιο ακριβοί σε όλα τα είδη. Μαγκες δεν ξερω αν θα γινουν αλλα ακουγεται πως εδω και καποιο καιρο οι τραπεζες μονο επιταγες του Μασουτη σπανε. Εχει λεφτα και προσωπο και πολλα αλλα. Οι αλλοι που ηταν πιο φτηνοι κατεβαζουν τωρα τις τιμες στα επιπεδα του 09 και του 08. Αρα ή εβαζαν μεγαλο καπελο στις τιμες και τους παιρνει να τις κατεβασουν ή κανουν μια κινηση απελπισιας να περιορισουν το ποσοστο κερδους μηπως και μαζεψουν πελατες. Και τα δυο αρνητικα... Αποστολή από το HTC Desire HD...
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Η συνεργασία μαζί τους πριν ένα μήνα περίπου ήταν πολύ πολύ κακή. Δεν ξέρουν τι θέλουν μου φαίνεται. Άθλια συμπεριφορά στους προμηθευτές, κουτοπονηριά full.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ε ναι δεν το ξερεις αυτο? Οταν εκλεισαν ποσσα καταστηματα "της γειτονιας" ακριβως επειδη τωρα υπαρχει carefur σαφως και δεν επεσε κανενα δακρυ. Δεν μου αρεσει που την κανει κακην κανως μια επειχηρηση οπως τα carefur απο Ελλαδα αλλα ας μην τα βαφουμε και μαυρα. Εκει που ενα μαγαζι απο αυτα που εκλεισαν μπορουσε να συντηρησει μια οικογενεια τωρα ολοκληρη η οικογενεια ψαχνει απο μια δουλεια για να τα βγαλει περα. Για ποιό λόγο πρέπει να ρίξω δάκρυ για το μαγαζί της γειτονίας που έκλεισε είπαμε ? Κοίτα που φτάσαμε, να στεναχωριούνται μερικοί που φεύγουν τα carrefour...ενώ όταν άνοιξαν και Έλληνες χάσανε τις δουλείες τους klein. Για ποιό λόγο πρέπει να με ενδιαφέρει αν Γάλλοι "πήραν τις δουλειές" των Ελλήνων ? Όλοι παιδιά του ίδιου θεού το ίδιο δεν είμαστε ?
panos2171 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 δηλαδη εσυ θεωρεις οτι ασχετα με το οτι φευγουν τα καρφουρ η ελλαδα χαιρει ακρας ευημεριας και διανυει το χρυσουν αιωνα του Περικλεους 2η φορα? Οσον αφορα τη καταστροφολογια σου δινω δικιο παντως και βαζω και τον εαυτο μου μεσα σαν φυσει απαισιοδοξο... οσον αφορα το οτι τα καρφουρ μεταβιβαζουν τα παντα και εκτος ελλαδας στο μαρινοπουλο δε σου φαινεται και σενα λιγο κουφο? μην πιστευεις οτι διαβαζεις οπως και εγω θεωρησα την ειδηση ίσως ψευδη οταν ανοιξα αρχικα το θεμα Μην πας από το ένα άκρο στο άλλο. Σαφώς και πάμε κατά διαόλου αλλά γενικά έχουν πρόβλημα. Η μεταβίβαση στο Μαρινόπουλο και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργη αλλά θα δούμε στο μέλλον αν αληθεύει ή όχι.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Η μεταβίβαση στο Μαρινόπουλο και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργη Γιατί φαντάζει περίεργη η πώλση της συμμετοχής στον Μαρινόπουλο. Δεν είναι η λογική λύση και αυτός για τον οποίο αξίζει περισσότερο η συμμετοχή της Carrefour ?
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 να φύγουν και τα media markt supermarket ειναι κι αυτά με μπόλικη σαβούρα και να αποροφήσουν τους εργαζόμενους μικρότερα εγχώρια μαγαζιά να δουλέψουν και αυτοι επιτέλους.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για ποιό λόγο πρέπει να ρίξω δάκρυ για το μαγαζί της γειτονίας που έκλεισε είπαμε ? Σο ιδιο ποστ που εκανες quote εχει την απαντηση. Επειδη 1 τετοιο μαγαζι της γειτονιας ηταν ικανο να θρεψει ολοκληρη οικογενεια. Για ποιό λόγο πρέπει να με ενδιαφέρει αν Γάλλοι "πήραν τις δουλειές" των Ελλήνων ? Όλοι παιδιά του ίδιου θεού το ίδιο δεν είμαστε ? Κανενα σχολιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα