Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τ'ακούτε παιδάκια? Για να ικανοποιήσετε κάποιοι τον εθνικισμό σας, κάποιοι άλλοι χάνουνε τις δουλειές τους, σε μια εποχή που δύσκολα ξαναβρίσκεις άλλη δουλειά!

Δηλαδή όταν ακούς κάποιον να μιλάει για καπιταλιστές και πολυεθνικές που ξεζουμίζουν το λαό κτλ το πρώτο που σκέφτεσαι είναι πως τα λέει εθνικιστής; :lol:

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αλλο ενα παραδειγμα αλλα δεν εχω στοιχεια με φωτο για να μην λεμε οτι θελουμε...

ΑΒ βασιλοπουλος

τυρι γκουντα τυποποιημενο ξυσμα σε πλαστικη συσκευασια με την επωνυμια βασιλοπουλος.

συσκευασια 250 γραμ 2.8 ευρω....=11,2 ε/κιλο!!!

καρφουρ τυρι γκουντα ολλανδιας νωπο κεφαλι=5.7ευρω/κιλο.

οχι κυριε βασιλοπουλε, θα προτιμησω καρφουρ και ας μου φαει τα λεφτα ο γαλλος.

Συγκρινεις ανομοια προιοντα btw. Και το ετοιμο τριμμενο τυρι δεν ειναι καλο, δεν εχει την γευση του φρεσκοτριμμενου + οτι εχει καποια εξτρα πραγματα για να μην κολλαει μεσα στην σακουλα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συγκρινεις ανομοια προιοντα btw. Και το ετοιμο τριμμενο τυρι δεν ειναι καλο, δεν εχει την γευση του φρεσκοτριμμενου + οτι εχει καποια εξτρα πραγματα για να μην κολλαει μεσα στην σακουλα.

Συγκρίνει ακριβώς τα ίδια προϊόντα, ιδιωτικής ετικέτας...

Κάπως έτσι είναι τα πράγματα...

Δημοσ.

Απο ποτε το τυποποιημενο τριμμενο τυρι με το ολοκληρο τυρι ειναι ιδια προιοντα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από τη στιγμή που αναφέρεται στην τιμή κιλού, το ίδιο είναι..

Δημοσ.

Από όλα τα παραδείγματα που φέραμε και όσα γράψαμε 3 σελίδες τώρα, κολλήσατε... μόνο στο τυρί?

Ε,τι να πω... Πετάξτε τα λεφτά σας τότε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Anyway, βλέπουμε το δέντρο και όχι το δάσος...

Μια μικρή έρευνα αγοράς να κάνεις, καταλαβαίνεις πολλά πράγματα...

Δημοσ.

Από τη στιγμή που αναφέρεται στην τιμή κιλού, το ίδιο είναι..

Σαφώς και δεν είναι το ίδιο προϊόν αλλά αυτό που δε κατάλαβα Toufa είναι ότι από τα λεγόμενα σου καλύτερο προϊόν ή μάλλον καλύτερη λύση που συντιστάς είναι το ολόκληρο κεφάλι παρά το τριμμένο, δηλαδή το φθηνότερο και ας κάνουμε λίγο κόπο παραπάνω (όχι ότι με ενδιαφέρει το ζήτημα, παίζει και να μην έχω τρίψει ποτέ τυρί στη ζωή μου)

Δημοσ.

Σαφώς και δεν είναι το ίδιο προϊόν αλλά αυτό που δε κατάλαβα Toufa είναι ότι από τα λεγόμενα σου καλύτερο προϊόν ή μάλλον καλύτερη λύση που συντιστάς είναι το ολόκληρο κεφάλι παρά το τριμμένο, δηλαδή το φθηνότερο και ας κάνουμε λίγο κόπο παραπάνω (όχι ότι με ενδιαφέρει το ζήτημα, παίζει και να μην έχω τρίψει ποτέ τυρί στη ζωή μου)

το τυρι στο τριβουν αν θες στο καρφουρ. εγω ετσι κανω. περνω 1 κιλο μου το ζυγιζουν πριν το ξυσουν και μετα στο ξυνουν δωρεαν φυσικα. και δε χρειαζεται να παρεις ολοκληρο κεφαλι φυσικα!!ειναι πολλα κιλα!!οσο θες περνεις

Δημοσ.

Φυσικα και ναι. Ενας καλος τριφτης και ειναι δουλεια 1 λεπτου, μαζι με το πλυσιμο του τριφτη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το τυρι στο τριβουν αν θες στο καρφουρ. εγω ετσι κανω. περνω 1 κιλο μου το ζυγιζουν πριν το ξυσουν και μετα στο ξυνουν δωρεαν φυσικα. και δε χρειαζεται να παρεις ολοκληρο κεφαλι φυσικα!!ειναι πολλα κιλα!!οσο θες περνεις

Ακριβώς ρε παιδιά...Γι΄αυτό επιμένω ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο προϊόν...

Δεν ξέρω τι κάνουν στις άλλες αλυσίδες αλλά αν προσπαθούν να βγάλουν μερικά λεπτά παραπάνω από το...τρίψιμο...τι να πω????!!!!

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσουν κάποιοι πως γίνεται το Νουνού & το Γάλα Βλάχας να κοστίζουν 0.98€ το κουτάκι, όταν το ένα έρχεται απ'την Ολλανδία και το άλλο από το Πλατύ Ημαθίας!

Όπως επίσης θέλω να μου εξηγήσουν πως γίνεται το Νουνού να κοστίζει 0.98€ το κουτάκι, ενώ το Γερμανικό ή Γαλλικό εβαπορέ να κοστίζει 0.39€ το κουτάκι! Είναι τόσο μακριά η Ολλανδία από τις συγκεκριμένες 2 χώρες?

Και πως γίνεται στις ίδιες προαναφερόμενες χώρες τα ΑΚΡΙΒΑ εβαπορέ τους να κοστίζουν μόλις 0.69€ το κουτάκι και όλα τα άλλα ως και 0.29€?

Απαντήστε μου! Και αν θέλετε στη συνέχεια, συνεχίστε να πετάτε τα λεφτά σας, αρκεί να κάνετε ΚΑΛΟ στους Έλληνες...

Διότι στη Κρήτη δεν αδειάζουν τυχαία ΤΟΝΟΙ από γάλα οι παραγωγοί στους δρόμους!! Το πόσο πουλάνε οι ΕΡΜΟΙ το γάλα στις εταιρείες έχοντας κάνει σκληρή δουλειά και πόσο το (μοσχο)πουλάνε οι εταιρείες σε μας, μόνο αυτές το ξέρουν!!!

Δημοσ.

Ακριβώς ρε παιδιά...Γι΄αυτό επιμένω ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο προϊόν...

Δεν ξέρω τι κάνουν στις άλλες αλυσίδες αλλά αν προσπαθούν να βγάλουν μερικά λεπτά παραπάνω από το...τρίψιμο...τι να πω????!!!!

Τυποποιηση το λενε. Δεν ειναι καθολου το ιδιο προιον. Επισης το τριμμενο τυρι απο το μηχανημα δεν ειναι καλο, κολλαει μεσα στην σακουλα μετα απο λιγες ωρες και γινεται μπαλες.

Δημοσ.

Τυποποιηση το λενε. Δεν ειναι καθολου το ιδιο προιον. Επισης το τριμμενο τυρι απο το μηχανημα δεν ειναι καλο, κολλαει μεσα στην σακουλα μετα απο λιγες ωρες και γινεται μπαλες.

Ωραία... για εξήγησε μου κι αυτό?

Ας μου εξηγήσουν κάποιοι πως γίνεται το Νουνού & το Γάλα Βλάχας να κοστίζουν 0.98€ το κουτάκι, όταν το ένα έρχεται απ'την Ολλανδία και το άλλο από το Πλατύ Ημαθίας!

Όπως επίσης θέλω να μου εξηγήσουν πως γίνεται το Νουνού να κοστίζει 0.98€ το κουτάκι, ενώ το Γερμανικό ή Γαλλικό εβαπορέ να κοστίζει 0.39€ το κουτάκι! Είναι τόσο μακριά η Ολλανδία από τις συγκεκριμένες 2 χώρες?

Και πως γίνεται στις ίδιες προαναφερόμενες χώρες τα ΑΚΡΙΒΑ εβαπορέ τους να κοστίζουν μόλις 0.69€ το κουτάκι και όλα τα άλλα ως και 0.29€?

Απαντήστε μου! Και αν θέλετε στη συνέχεια, συνεχίστε να πετάτε τα λεφτά σας, αρκεί να κάνετε ΚΑΛΟ στους Έλληνες...

Διότι στη Κρήτη δεν αδειάζουν τυχαία ΤΟΝΟΙ από γάλα οι παραγωγοί στους δρόμους!! Το πόσο πουλάνε οι ΕΡΜΟΙ το γάλα στις εταιρείες έχοντας κάνει σκληρή δουλειά και πόσο το (μοσχο)πουλάνε οι εταιρείες σε μας, μόνο αυτές το ξέρουν!!!

:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...