FedonasP Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω αν στην γερμανία είναι πολύ μπροστά οι οδοντίατροι.. πάντως εγώ έκανα λευκό σφράγισμα αρχές του 90 στον τραπεζίτη μου από τότε πέρασε πολλές ταλαιπωρίες το στόμα μου (με γλυκα.. αμέλεια καμια φορα στον καθαρισμό κτλ) τρώω αρκετά "κρατσανιστα" πράματα κτλ και από τότε έχουν περάσει σχεδόν 2 δεκαετίες και δεν έχει καταλάβει τίποτα το σφράγισμα μου... ελπίζω τα 2 ασημένια που έκανα εδώ στην ελλάδα πέρσι να έχουν την ίδια αντοχή...
Apoll Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αν το άσπρο υλικό σφραγίσματος είναι από τα καινούργια (5ετία) που δεν χρειάζονται μίξη δύο υλικών, είναι όσο σκληρά όσο τα δόντια σου. Το αν θα αντέξουν στο χρόνο, εξαρτάται αν ο οδοντίατρος έκανε καλή δουλειά μη αφήνωντας σημείο όπου έχει εγκλωβιστεί αέρας (μεγέθους μικρότερης διαμέτρου της τρίχας). Αλλά ανεξάρτητα από αυτά, 6μηνη επίσκεψη στον οδοντίατρο, είναι επιβεβλημένη ανέκαθεν, ώστε να προλαμβάνωνται αυτά.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 επισης τα «ασημενια» ειναι κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο (50%) υδραργυρος. για το λειζερ παντως δεν το ηξερα. και με τις δεδομένες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο στόμα όταν μασάς απελευθερώνονται ατμοί υδραργύρου τους οποίους και μετα εισπνέεις... μια χαρα ειναι παιδιά τα άσπρα και ας μην ειναι τόσο ανθεκτικα, το ξανακανεις σε 5 χρόνια στην αναγκη...
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 και με τις δεδομένες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο στόμα όταν μασάς απελευθερώνονται ατμοί υδραργύρου τους οποίους και μετα εισπνέεις... μια χαρα ειναι παιδιά τα άσπρα και ας μην ειναι τόσο ανθεκτικα, το ξανακανεις σε 5 χρόνια στην αναγκη... δεν το νομιζω με την καμια αυτο. απλα με τις μηχανικες καταπονησεις και το αλατι και διαφορα οξεα που περιεχουν τα φαγητα, μπορει να φευγουν μορια υγραργυρου.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεν το νομιζω με την καμια αυτο. απλα με τις μηχανικες καταπονησεις και το αλατι και διαφορα οξεα που περιεχουν τα φαγητα, μπορει να φευγουν μορια υγραργυρου. το εχω διαβάσει σε paper του 11. ψαξου λιγο γιατι δε μου δουλεύει τώρα το vpn μαμω την ουγκαντα μου... υ.γ. ελεγε και για το αλατι και τα οξεα των τροφώ οτι συμβάλουν αλλα το ξεκαθαριζε οτιπροκειται για ατμούς υδραργυρου
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το εχω διαβάσει σε paper του 11. ψαξου λιγο γιατι δε μου δουλεύει τώρα το vpn μαμω την ουγκαντα μου... υ.γ. ελεγε και για το αλατι και τα οξεα των τροφώ οτι συμβάλουν αλλα το ξεκαθαριζε οτιπροκειται για ατμούς υδραργυρου και παλι πρεπει να επαναληθυτει το paper. βεβαια δεν αποκλειω το γεγονος να εχεις δικιο.
IOSTEFO Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει και στην Αθήνα κάποιο παρόμοιο site όπως αυτό http://vergelijkmondzorg.nl/zoek/behandelingen?treatment_id=29&location=1063be που να αναφέρει, διευθύνσεις, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και τις τιμές; Έβαλα ένα παράδειγμα για ένα σφράγισμα στο Amsterdam.
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μήπως ξέρετε αν υπάρχει και στην Αθήνα κάποιο παρόμοιο site όπως αυτό http://vergelijkmondzorg.nl/zoek/behandelingen?treatment_id=29&location=1063be που να αναφέρει, διευθύνσεις, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και τις τιμές; Έβαλα ένα παράδειγμα για ένα σφράγισμα στο Amsterdam. εδω ρε IOSTEFO δε δουλεύει το vpn τα σαββατοκύριακα, θες τέτοια πολυτέλεια στην ουγκάντα; evabb: μηχανικος εισαι; τετοια απεθεία εχω να δω απο μία πολ.μηχ. που επέμενε οτι ο τίτλος του πίνακα μπαίνει απο κάτω επειδη το ελεγε ο Χ καθηγητής και αρνούνταν να μπει στη διαδικασία ακομα και να το αμφισβητήσει στον εγκεφαλο της...
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 εδω ρε IOSTEFO δε δουλεύει το vpn τα σαββατοκύριακα, θες τέτοια πολυτέλεια στην ουγκάντα; evabb: μηχανικος εισαι; τετοια απεθεία εχω να δω απο μία πολ.μηχ. που επέμενε οτι ο τίτλος του πίνακα μπαίνει απο κάτω επειδη το ελεγε ο Χ καθηγητής και αρνούνταν να μπει στη διαδικασία ακομα και να το αμφισβητήσει στον εγκεφαλο της... δεν ειναι απαθεια, απλα πολλες φορες στην επιστημη το οτιδηποτε μπορει να βγει σκαρτο μετα αλλη ερευνα (2011 ειναι πολυ προσφατο). οπως και να εχει το πραμα, ειτε ισχυει το θεμα με τους ατμους που λες ειτε οχι, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο γτ ουτως η αλλως ο υδραργυρος δεν κανει καλο. δεν νομιζω οτι η ενσταση μου ειναι εχει την ιδια βαση με της κυριας που αναφερεις. παντως θα ηθελα να δω το paper που λες, οχι για να στο αντικρουσω αλλα γτ με τρωει η περιεργεια. πως μετρησαν τις θερμοκρασιες;
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεν ειναι απαθεια, απλα πολλες φορες στην επιστημη το οτιδηποτε μπορει να βγει σκαρτο μετα αλλη ερευνα (2011 ειναι πολυ προσφατο). οπως και να εχει το πραμα, ειτε ισχυει το θεμα με τους ατμους που λες ειτε οχι, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο γτ ουτως η αλλως ο υδραργυρος δεν κανει καλο. δεν νομιζω οτι η ενσταση μου ειναι εχει την ιδια βαση με της κυριας που αναφερεις. παντως θα ηθελα να δω το paper που λες, οχι για να στο αντικρουσω αλλα γτ με τρωει η περιεργεια. πως μετρησαν τις θερμοκρασιες; απο τρίτη θα σου στείλω απο το γραφειο λινκ (αν υπάρχουμε ακομα ...) φιλικα πάντα.. science rulez!
Downloadpercent Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μιας που μιλάμε για δόντια, αν σου σπάσει κάποιο μπροστινό - πάνω δόντι (το μισό) δεν μπορείς να κάνεις πολλά πολλά ε; δεν τίθεται θέμα για σφράγισμα, απλά το βγάζεις όλο και βάζεις άλλο τεχνητό ; ε γαμώτο
paylidis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μιας που μιλάμε για δόντια, αν σου σπάσει κάποιο μπροστινό - πάνω δόντι (το μισό) δεν μπορείς να κάνεις πολλά πολλά ε; δεν τίθεται θέμα για σφράγισμα, απλά το βγάζεις όλο και βάζεις άλλο τεχνητό ; ε γαμώτο μπαινει κατι σαν θηκη απο εξω. ευκολο, ειδικα αν δεν εχει σπάσει ολοκληρο...
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Επειδή δεν είδα κανέναν να απαντάει εκ πείρας, έχω κάνει σφραγισμα με laser και δεν χρειάστηκε αναισθητικο. Η καλύτερη εμπορία που είχα σε οδοντιατρο. 50 ευρώ (νομίζω μαυρα)
FarCry Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Επειδή πήγα την προηγούμενη εβδομάδα, μου έκανε εντύπωση σε σχέση με πιο παλιούς οδοντίατρους, ότι μετά την 'επέμβαση' μπορείς να φας αμέσως. αν θυμαμαι καλα απο το σφραγισμα που εκανα εγω μου ειπε οτι μπορω να φαω μετα απο μια ωρα. οχι αμεσως. Dentists recommend waiting one hour after the procedure to eat anything, and to wait 24 hours before eating solid foods. http://www.studiodentaire.com/questions/en/when-can-you-eat-and-drink-after-a-tooth-filling.php καλα θυμομουν για την μια ωρα τωρα για το θεμα των ασημενιων και λευκων σφραγισματων δεν χρειαζεται να ψαξεις και πολυ. The proper interpretation of the data on hand is, to date, controversial. The vast majority of past studies have concluded, not without controversy, that amalgams are safe. However, although the vast majority of patients with amalgam fillings are exposed to levels too low to pose a risk to health, many patients (i.e. those in the upper 99.9 percentile) exhibit urine test results which are comparable to the maximum allowable legal limits for long-term work place (occupational) safety.[23][24][42] Two recent randomized clinical trials in children [43][43] discovered no statistically significant differences in adverse neuropsychological or renal effects observed over the five-year period in children whose caries were restored using dental amalgam or composite materials.[43] In contrast, one study showed a trend of higher dental treatment need later in children with composite dental fillings, and thus, claimed that amalgam fillings are more durable.[43] However, the other study (published in JAMA) cites increased mercury blood levels in children with amalgam fillings. The study states, "during follow-up [blood mercury levels were] 1.0 to 1.5 μg higher in the amalgam group than in the composite group." EPA considers high blood mercury levels to be harmful to the fetus, and also states that "exposure at high levels can harm the brain, heart, kidneys, lungs, and immune system of people of all ages." Currently, EPA has set the "safe" mercury exposure level to be at 5.8 μg of mercury per one liter of blood.[43][44] While mercury fillings themselves do not increase mercury levels above "safe" levels, they have been shown to contribute to such increase. However, such studies were unable to find any negative neurobehavioral effects.[45][46][47] http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_amalgam_controversy#Conducted_trials_and_their_conclusions οποτε το αποτελεσμα ειναι INCONCLUSIVE παμε παρακατω More recent dental texts strongly support the use of amalgam; "In summary, dental amalgam is a highly successful material clinically and is very cost effective, but alternatives such as cast gold and esthetic restorative materials are now very competitive in terms of frequency of use. Many argue, however, that the use of amalgam must be strongly supported given its large public health benefit in the United States and many other countries." [3] http://en.wikipedia.org/wiki/Dental_restorative_materials#Amalgam Mercury also contains bacteriostatic agents. One of the main reasons for the failure of composite as well as amalgam fillings are recurrent marginal decay http://silveramalgamfillings.blogspot.co.uk/
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μιας που μιλάμε για δόντια, αν σου σπάσει κάποιο μπροστινό - πάνω δόντι (το μισό) δεν μπορείς να κάνεις πολλά πολλά ε; δεν τίθεται θέμα για σφράγισμα, απλά το βγάζεις όλο και βάζεις άλλο τεχνητό ; ε γαμώτο μπαινει κατι σαν θηκη απο εξω. ευκολο, ειδικα αν δεν εχει σπάσει ολοκληρο... Είτε μπαίνει θήκη είτε θα σου το χτίσει. Με το χτίσιμο όμως θα αυξηθεί ίσως το πάχος του δοντιού κατά πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις