Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Χαχαχα, καλά θα ήταν αλλά μάλλον τα ξέρουν καλύτερα από μας. Θυμάμαι πέρσι κάτι κοριτσάκια τραγουδουσαν το Friday και το Φετα και Ψωμί...
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 1. Το λάστιχο. 2. Υπομονή να χειμωνιάσει και ν'αρχίσουν τα σχολεία. 3. Ανοίγεις ένα ίντερνετ καφέ στη γειτονιά και πλακώνονται εκεί να παίζουν παιχνίδια και τα κονομάς κιόλας. Διάλεξε ποιο σε βολεύει. Επίσης 4ον. Ωτοασπίδες 5ον Χαρακίρι 6ον Βάζεις μουσική στη διαπασών. Αν δεν σε πειράζει το death metal επιβάλλεται ως επιλογή. 7ον Αν έχεις πρόβλημα με τη μουσική, τροπάρια της Εκκλησίας. Κατά προτίμηση το "Δεύτε τελευταίον ασπασμόν" ή το τροπάραιο της Κασσιανής, γενικά Μεγαλοβδόμαδα ρεπερτόριο. 8ον Σεξ στο παράθυρο να κάνουν μάτι τα παιδιά. Μόλις το πάρουν πρέφα οι γονείς θα τα πηγαίνουν αυτοί στο πάρκο. Για να μην σε παν μέσα, πολύ διάφανη κουρτίνα και πες την γκόμενα να τσιρίζει όσο πιο δυνατά γίνεται. Αν δεν μπορεί, βρίσκεις άλλη. (Γκόμενα, όχι κουρτίνα). Όταν σκεφτώ και άλλα, θα ποστάρω.
nemesiskp Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Βρε αφηστε τα παιδακια να παιξουν και να χαρουν την ηλικια τους.Ειδικα τετοια εποχη που ολα αποβλακωνονται στα Pc και τα playstation ολη μερα,ειναι ωραιο να τα ακους στην γειτονια.Και εμεις ετσι και αλλιως πουτανα τα καναμε ολα στην γειτονια,και παρατηρησεις τρωγαμε αλλα ετσι ειναι αυτη η ηλικια.
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αλλά νομίζω ότι όπως δεν είναι σωστό να ακούω μουσική στα 130db κάτι αντίστοιχο πρέπει να παίζει και εδώ... Ναι αλλά εσύ είσαι ώριμος. Αυτά δεν είναι. Κι έχουν και δικαίωμα να μην είναι. Αν δε θες να πάς να τους μιλήσεις, τι θες να κάνεις τότε;
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αεροβόλο ίσως; +1 Τη διατροφη που εχουν παρει απο το σπιτι τους δυστυχως δεν μπορεις να την αλλαξεις. Απο ζωα γονεις, ζωα παιδια θα βγουν.
michael92 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Σε ώρα μη κοινής ησυχίας δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Υ.Γ εγώ τι να πω που μαζεύονται κατι αλληταρία 17-18 χρονών 1 η ώρα το βράδυ και λένε ότι μ@λ@κία μπορείς να φανταστείς φωναχτά.
tritonas00 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Υ.Γ εγώ τι να πω που μαζεύονται κατι αλληταρία 17-18 χρονών 1 η ώρα το βράδυ και λένε ότι μ@λ@κία μπορείς να φανταστείς φωναχτά. Σε νιωθω :-(
nickarmy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 βάλε ηχοσύστημα έξω στο μπαλκόνι να παίζει ότι μπορει να συχαίνονται (το θέμα είναι οι γείτονες χαχ)
kfyros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 μην πίνεις καφέ στο μπαλκόνι χώρο για μπαλίτσα δεν έχουν τα παιδιά.. Στις κούνιες δεν μπορείς να παίξεις μπάλα.. άστα να εξασκηθούν. που ξέρεις ; στο euro του 2030 μπορεί να είναι κανένα από αυτά τα κωλόπαιδα που θα τραβάει μπιστολιές σε κανένα ρούκουνα ανεψιό της μέρκελ..
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αν διωξουν πρωτα τους μεταναστες,η Χρυση Αυγη θα αναλαμβανει και τετοιες περιπτωσεις. Αλλα τωρα δεν εχει χρονο,προηγουντε οι μεταναστες,και μετα οι Ελληνες ομοφυλοφιλοι.
Muchacho Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Αγορασε pitbull και πηγαινε να παιξεις μαζι τους..
fuku Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Πάρε μια καραμπίνα και τελείωσες.... σεντ φρομ μαι κελί ιν κορυδαλλός
gatokoritso Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 σε νιωθω πριν μερικα χρονια μαζεύτηκαν αρκετα πιτσιρικια στη γειτονια μου και ηταν στα ιδια ωραρια με εσενα...εμενα δεν με χαλουσε ιδιαιτερα μιας και δεν ουρλιαζανε πολυ και κατα τις 10 που σταματαγανε επιανα και το διαβασμα μου και ολα κομπλε.αλλα οι αλλοι γειτονες δεν ειχαν την ιδια αποψη.ετσι μια ημερα που ειχε παει 11 και δεν ειχανε μαζευτει βγαινει εξω ενας τυπος και αρχισε τον εξαψαλμο ερχετε και μια απο τις μανες και τη στολισε κανονικα.βγηκαν και μερικοι αλλοι γειτονες και υποστήριξαν τη κατασταση.μετα απο αυτο τα πιτσιρικια ηταν ποιο προσεκτικα δεν ουρλιαζανε πολυ και μετα απο αρκετο καιρο η οικογενια με τη μανα που λεγαμε ποιο πριν μετακομησε με τα τρια διαβολακια της και απο τοτε εσπασε η παρεα και ξαναηρθε η ησυχία.τωρα αυτοι που εχουν ερθει δεν στελνουν τα παιδια τους κατω γιατι εχουμε δρομο και φοβουνται για τα αμαξια.. υπομονη λοιπον και αν δεν αντεχεις βαζε καθε απογεμα τσαμικα.τα πιτσιρικια τωρα δεν αντεχουν πολυ τα παραδοσιακα λαϊκά.με τη death metal υπαρχει πιθανότητα να τους αρεσει
panos2171 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Όσοι λέτε να αφήσει τα παιδάκια να παίξουν και να μην είναι περίεργος ζήτε κάτι αντίστοιχο ή είστε έξω από το χωρό?? Είμαι στον πρώτο όροφο και ακριβώς από κάτω είναι καμιά 6-7 παιδάκια και παίζουν κάνοντας ανεκτή φασαρία η οποία γίνεται όμως ανεκτή μόνο αν κλείσω τις πόρτες. Δε θέλω να φαντάζομαι τι μπορεί να γίνεται με 20 παιδάκια... Φυσικά αυτά δεν φταίνε, δεν το καταλαβαίνουν όπως και μεις κάποτε αλλά όταν υπάρχει η λύση του πάρκου και αυτά κάθονται και παίζουν κάτω από τα σπίτια τότε τι να πεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις