{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μένω απέναντι από βρεφονηπιακό σταθμό + διπλα από τεράστιο πάρκο με άπειρα πουλιά. Ο συνδυασμός της τσιρίδας με το τσίου τσίου είναι απερίγραπτος. Μοναδική λύση? Ακουστικά ψείρες όσο είμαι pc και ησύχασα...+ ηχομόνωση κρεβατοκάμαρα. Και σίγουρα μου βγήκε πολύ πιο φτηνά από ένα περίστροφο που ήταν η αρχική μου επιλογή...
laptop_man Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Όσο γενάνε ακόμα,κάν' τε όλοι το μλκ,σκεφτείτε το λίγο.... Το λέει κι ποιητής: κι άλλο παιδί γεννήθηκε απόψεκι άλλο λουλούδι βγήκε στην αυλή...
gatokoritso Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ο απο πάνω μου σήμερα λοιπόν έχει τα παιδιά και κοπανιουνται λές και κάνουν παρέλαση μπιστάνε την μπάλα όλες τις ώρες και ουρλιάζουν.. Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά πρέπει όλοι οι ανθρωποι να γίνονται γονείς; φυσικα και οχι.μιλα του με τροπο μπας και κανει καλα τα παιδια.αλλα με τροπο εχω δει μαλακα πατερα να σπρώχνει εγκυο γυναικα επειδη του ειπε οτι το παιδι του ενοχλουσε το δικο της και να κανει κατι. μην του θίξεις τον ακυρο τροπο που μεγαλωνει τα παιδια ή οτι αυτα ειναι σαν δαιμονισμένα.
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ειπα να σας κανω να γελασετε...στα χανια που ημουν φοιτητης τα παιδια στη γειτονια μου ειχαν το αντιστροφο προβλημα τα απογευματα που επαιζαν. τα ενοχλουσε ενα ζευγαρι που κυριολεκτικα εβγαζε τα ματια του καθε απογευμα με τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες και γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ. το τραγικο ηταν καποια στιγμη το συνηθισαν και σταματησαν να φωναζουν τους γονεις τους και αυτοι την αστυνομια...
QQTilt12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πυροβόλησε τα να ησυχάσεις. Και μένα στη δουλειά ειδικά με κουράζουν πολύ όταν κλαίνε σα γαιδούρια.
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Η απλά μπορείς να κρεμάσεις ένα! Τα υπόλοιπα λογικά θα φοβηθούν και δεν θα ξαναπλησιάσουν. Τόσο απλό είναι! Απορώ πως δεν το σκέφτηκες....!!!
QQTilt12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Η απλά μπορείς να κρεμάσεις ένα! Τα υπόλοιπα λογικά θα φοβηθούν και δεν θα ξαναπλησιάσουν. Τόσο απλό είναι! Απορώ πως δεν το σκέφτηκες....!!! Σκέφτηκες κάτι ώστε να μην τα σκοτώσει όλα και αυτό είναι πολύ καλό. Είσαι ψυχούλα.
sphinxgr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ε ναι! Σημασία έχει να βρίσκεις λύσεις αποτελεσματικές που απαιτούν ελάχιστο χρόνο. Φαντάσου να έπρεπε να τα κυνηγήσει όλα πόσο χρόνο θα του έπαιρνε?
devil-ji Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πες τα να παν να κλειστουν σε κανα ιντερνετ καφε.... Αν ειναι δυνατον , μικρα παιδια ειναι και δεν παιζουν σε ωρες κοινης ησυχιας. Μακαρι ολα τα παιδια να μπορουσαν να παιξουν οπως οι περισσοτεροι παλια. Μου θυμιζει που μικρος ελεγαν ολοι οι γειτονες στην πολυκατοικια να μην παιζουμε στην πυλωτη γιατι κανουμε φασαρια/λερωνουμε κτλ. Ε μολις μεγαλωσαν τα παιδια τους φανταστειτε τι κωλοτουμπες εκαναν....
QQTilt12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καλά λέει και ο devil. Να πάνε να φαρμάρουν με 5 bottia το καθένα τίποτα adena να τα πουλήσουν μετά στα πιο μικρά παιδιά να βγάλουν και χαρτζιλίκι.
*nenya* Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Λεκάνες με παγωμένο νερό δοκίμασες; Θυμάμαι όταν ήμουν μικρό και έπαιζα στην γειτονιά με τ'άλλα παιδάκια, η διπλανή γειτόνισσα την πέταξε την λεκάνη και ... έπιασε τουλάχιστον για μια βδομάδα γιατί μετά το ξεχάσαμε το περιστατικό και συνεχίζαμε τις στριγκλιές μας.
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Καταλάβετε οτι το πρόβλημα δεν ειναι τα παιδιά! ΑΛΛΑ οι ανεγκέφαλοι ανευθυνοι γονείς που δεν μπορουν να τα διαπεδαγωγίσουν σωστά! Θα συμφωνήσω ωστόσο με τον φίλο πιο πάνω που λεει οτι η λύση δεν ειναι η φασαρία αλλα να του εξηγήσεις του αλλου ήρεμα και θα καταλάβει.Μπορεί οντως να νομίζει οτι δεν ακουγονται κανείς δεν ξέρει.
kostas_dr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Υπάρχει ποτέ περίπτωση να συννενοηθείς με ανεγκέφαλους; Εκτός αν κάποιος το παίξει ότι είναι η μετενσάρκωση του Κόναν του Βάρβαρου, εμφανιστεί με κανα ρόπαλο και αρχίσει τους μυκηθμούς!
Teaser Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εφόσον η φασαρία είναι ανεκτή και με διάφορους τρόπους μπορείς να την αντέξεις τότε μην κάνεις τίποτα. Αν είναι πολύ έντονη και σου προκαλεί εκνευρισμό, σε κουράζει και δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις κάτι πρέπει να κάνεις. Όλοι αυτοί που λένε "εσύ δεν έπαιζες στη γειτονιά σου, αστα παιδιά ρε να παίξουν κτλ κτλ κτλ" είναι λόγια, λόγια, λόγια ... Στου άλλου το πρόβλημα πολύ εύκολα βρίσκουν ως λύση την υπομονή Είναι αγένεια και έλλειψη σεβασμού στο πρόβλημα σου το να σου λέει ο άλλος δεν με ενδιαφέρει το πρόβλημα κάτσε κάνε υπομονή και δεν έπαιζες εσύ στις γειτονιές... Αν το πρόβλημα παραμένει και σε ενοχλεί τότε το καλύτερο είναι να μιλήσεις πολύ ήρεμα και λογικά στους γονείς τους, να τους προτίνεις λύσεις (πχ να πηγαίνουν στο πάρκο) και γενικά να τους δώσεις να καταλάβουν ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα σου. Αν είσαι ευγενικός θα προσπαθήσουν να επανορθώσουν. Αν δεν πιάσει αυτό τότε υπάρχουν άπειρα σενάρια, σκέψου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις