moldovan20 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 35 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα Ποια είναι η άποψη σας , σύμπτωση ή όχι ;
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Συμπτωση οπως παντα. Sent from my iPhone using Insomnia
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εμένα αυτό που μου τι δίνει είναι ότι άνοιξα την τηλεόραση να δω την κατάσταση που επικρατεί και πάλι βλέπεις εκπρόσωπους και κλιμάκια κομμάτων που πήγαν να αξιολογήσουν την κατάσταση ..Καλά πόσο μαλάκες είναι και για πόσο μαλάκες μας περνάν;
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Εμένα αυτό που μου τι δίνει είναι ότι άνοιξα την τηλεόραση να δω την κατάσταση που επικρατεί και πάλι βλέπεις εκπρόσωπους και κλιμάκια κομμάτων που πήγαν να αξιολογήσουν την κατάσταση ..Καλά πόσο μαλάκες είναι και για πόσο μαλάκες περνάν; πολυ και πολυ αλλα στα @@ τους γιατι θα ξαναβγουνε.
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 σε καποιο παράλληλο σύμπαν οι φωτιές θα ανάβουν όντως τυχαία ταυτόχρονα και όλα αυτά θα είναι θεωρία συνωμοσίας.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 35 πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα Ποια είναι η άποψη σας , σύμπτωση ή όχι ; Για να μη βιαστούμε να κάνουμε υποθέσεις συνομωσίας οικοπεδοφάγων και άλλων, στο χωριό μου διάβασα ότι ξεκίνησε από χωματερή. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=146130&catid=6 Μπορούμε να κατηγορούμε με το δίκιο μας τον "στρατηγό άνεμο" και τη κεντρική εξουσία αλλά και ένα καντήλι στο κάθε κοινοτάρχη/δήμαρχο που βρίσκει την ευκολη λύση σε κάποια χωματερή, στον γνωστό που πετάει τα μπάζα στο χωράφι δε βλάπτει που και που.
Ntinaras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για να μη βιαστούμε να κάνουμε υποθέσεις συνομωσίας οικοπεδοφάγων και άλλων, στο χωριό μου διάβασα ότι ξεκίνησε από χωματερή. περιμενες να ξεκιναγε απο κανα τυπο με φλογοβολο που ακουγε firestarter στο τερμα?
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Για να μη βιαστούμε να κάνουμε υποθέσεις συνομωσίας οικοπεδοφάγων και άλλων' date=' στο χωριό μου διάβασα ότι ξεκίνησε από χωματερή. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=146130&catid=6[/quote'] Ε αμα το ειπαν δημοσιογραφοι ειναι εγκυρο... Sent from my iPhone using Insomnia
status Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ε αμα το ειπαν δημοσιογραφοι ειναι εγκυρο... Sent from my iPhone using Insomnia Ρε, άμα ήταν στοχευμένο θα έλεγαν οι δημοσιογράφοι ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, άραξε, καχύποπτε;ρ
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ρε' date=' άμα ήταν στοχευμένο θα έλεγαν οι δημοσιογράφοι ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, άραξε, καχύποπτε;ρ[/quote'] Αραξα bro. Sent from my iPhone using Insomnia
KilliK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 περιμενες να ξεκιναγε απο κανα τυπο με φλογοβολο που ακουγε firestarter στο τερμα? η φωτια στην Παιανια λενε οτι ξεκινησε απο οξυγονοκοληση.
green gordon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Οι πιο πολλες πυρκαγιες προερχονται απο εμπρησμο και οχι απο ατυχηματα. Εκτος αν πιστευει κανεις οτι σημερα που εχει 8 μποφορ μας ματιασανε η οτι καηκε πριν λιγα χρονια ολη η πελλοπονησος απο αποτσιγαρα. Εφοσον οσοι (εντελως τυχαια) χτισανε πανω στα καμμενα και στη συνεχεια νομιμοποιηθηκαν και δεν τιμωρηθηκαν ποτε πως θα σταματησει αυτο το φαινομενο? Εφοσον ο ιδιος ο γιλμαζ παραδεχθηκε οτι βαζανε τη μιτ να καψει ολη την Ελλαδα και δε βγηκε κανενας να του κανει κατι...
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 περιμενες να ξεκιναγε απο κανα τυπο με φλογοβολο που ακουγε firestarter στο τερμα? Ωραιο κομματι. Δωσε link να το ακουσουμε. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα