Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αντικαταστήσω στην πιλοτή τις υπάρχουσες χωνευτές σποτ πυρακτώσεως λάμπες με αντίστοιχες led, τι υπάρχει σε led ξέρει κανείς;

Δημοσ.

τα σποτ που εχεις, τι τυπου λαμπες περνουν?

πχ ε27, ε14, gu10, μετα ψαχνεις για αυτο τον τυπο σε led. γενικα υπαρχουν για ολου τους τυπους.

Δημοσ.

Ακριβος αυτο.. δες τι τυπος ειναι κ παρε τις αντιστοιχες... προτιμησε σε warm white θα ειναι πολυ πιο ομορφες πιστευω...

Δημοσ.

GU10 σίγουρα δεν είναι, τώρα από τα άλλα ντουί είναι το πιό χοντρό και βιδωτό, άρα να υποθέσω πως είναι το Ε27;

Δημοσ.

να μην υποθεσεις τιποτα,γιατι αν παρεις λαθος θα κλαις τα λεφτα σου και ειναι ακριβα τα λεντ.

πηγαινε σε ενα μαγαζι να σου πουνε

Δημοσ.

βγαλε μια λαμπα και μετρα τη διαμετρο του καλυκα στο σπειρωμα, αν ειναι 27mm τοτε ειναι ε27 και αν ειναι 14mm ειναι ε14.

μπράβο βρε φίλε, σευχαριστώ θα το κοιτάξω κ θα ενημερώσω!

Δημοσ.

οι λαμπες αυτες της πυλωτης αναβουν συνεχεια (πχ με καποιο χρονοδιακοπτη ξερω γω εστω) η αναβοσβηνουν με καποιον αισθητηρα μολις πλησιασει ανθρωπος/αυτοκινητο;

αν δεν αναβοσβηνουν πολυ συχνα, σιγουρα σε συμφερει να βαλεις απλες οικονομιας, τα led ειναι ακριβα.

Δημοσ.

Εγώ είχα αγοράσει απο Ebay για το σπίτι μου, αν δεν κάνω λάθος και LED και SMD.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως η δέσμη πλέον δεν είναι τόσο κατευθυντική όπως και η φωτεινότητα είναι χαμηλότερη. Σε θέμα κατανάλωσης δεν το έψαξα με μετρήσεις αλλά σίγουρα θα είναι χαμηλότερη.

Δημοσ.

οι λαμπες αυτες της πυλωτης αναβουν συνεχεια (πχ με καποιο χρονοδιακοπτη ξερω γω εστω) η αναβοσβηνουν με καποιον αισθητηρα μολις πλησιασει ανθρωπος/αυτοκινητο;

αν δεν αναβοσβηνουν πολυ συχνα, σιγουρα σε συμφερει να βαλεις απλες οικονομιας, τα led ειναι ακριβα.

όχι θα ανάβουν με χρονοδιακόπτη, οπότε μάλλον λογικά θέλω τη μικρή κατανάλωση που προσφέρουν οι led!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...