vagelis81 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ειχα συνδεδεμενο τον υπολογιστη σε μια 37αρα samsung lcd και ειχα επιλεξει αναλυση 1920χ1080.Εχτες αλλαξα οθονη,συνδεοντας τον υπολογιστη σε μια samsung 20αρα syncmaster 203b η οποια εχει μεγιστη αναλυση 1400χ1050.Και ενω ολα ειναι καλα, ενα συγκεκριμενο προγραμμα δεν ανοιγει με τη συγκεκριμενη αναλυση.Για να γινω πιο συγκεκριμενος ανοιγει αλλα μενει μονο σα συντομευση στη γραμμη εναρξης.Εαν αλλαξω την αναλυση δουλευει κανονικα και θα ηθελα να ρωτησω εαν γινεται να το κανω να δουλεψει με την 1400χ1050. Ευχαριστω!
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Φίλε πες το πρόγραμμα ή ψάξε στο google με το όνομα + resolution μπας και βρεις κάτι,έτσι αόριστα τι να σου πει κανείς;;;
pao11 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 εγω ανοιξα ξαφνικα τον υπολογιστη και μου ηταν διαλιμενη η αναλυση εκανα format και παλι τα ιδια τι να κανω πρεπει να μαθω οποσδηποτε
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 εγω ανοιξα ξαφνικα τον υπολογιστη και μου ηταν διαλιμενη η αναλυση εκανα format και παλι τα ιδια τι να κανω πρεπει να μαθω οποσδηποτε Θα ανοίξεις δικό σου thread και θα σου απαντήσουμε εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα