Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!εδώ και μερικές μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα φόρτωσης στο fb... η σελίδα άλλοτε δεν φορτώνει, άλλοτε μου δείχνει μόνο την μπλε μπάρα ψηλά στη σελίδα και άλλοτε φορτώνει αλλά πολύ πολύ αργά. Έψαξα το firewall και το antivirus, δεν μπορώ να βρω κάτι που πιθανόν να το μπλοκάρει... Χρησιμοποιώ το firewall των windows 7, το microsoft security essentials και το malwarebytes pro... δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα σε κάποια άλλη σελίδα... ευχαριστώ.

Δημοσ.

Έκανες τις ενημερώσεις των windows πριν 2-3 μέρες(απο τότε ξεκίνησε και το πρόβλημα...).

Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και το έλυσα κάνοντας επαναφορά συστήματος σε σημείο πρίν την εγκατάσταση των ενημερώσεων.

Τώρα, επειδή στο πακέτο των ενημερώσεων υπάρχουν κάποιες πολύ σημαντικές για να γίνουν,

τις εγκαθιστώ μια μια ελέγχοντας κάθε φορά αν φορτώνει σωστά το facebook.

Μόλις εγκατασταθεί μια ενημέρωση που θα προκαλέσει καθυστέρηση, θα την απεγκαταστήσω, θα την εξαιρέσω και θα προχωρίσω στην επόμενη...

αν θέλεις, όταν ολοκληρώσω τη διαδικασία θα σε ενημερώσω για το ποιά(ενδεχομένως) ευθύνεται.

Δημοσ.

πραγματικά... μετά τις ενημερώσεις άρχισε το πρόβλημα... πάντως παρατήρησα και κάτι άλλο... απενεργοποίησα την προστασία στο malwarebytes και το φβ άρχισε να φορτώνει κανονικά... μήπως δεν φταίνε οι ενημερώσεις των windows αλλά κάποια ενημέρωση του συγκεκριμένου προγράμματος;

Δημοσ.

πραγματικά... μετά τις ενημερώσεις άρχισε το πρόβλημα... πάντως παρατήρησα και κάτι άλλο... απενεργοποίησα την προστασία στο malwarebytes και το φβ άρχισε να φορτώνει κανονικά... μήπως δεν φταίνε οι ενημερώσεις των windows αλλά κάποια ενημέρωση του συγκεκριμένου προγράμματος;

Αν στο facebook χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές του, είναι πολύ επικίνδυνο να αρπάξεις κανένα ιό μέσω των κακόβουλων προγραμμάτων του... σου συνιστώ επομένως, να επανενεργοποιήσεις το malwarebytes άμμεσα.

Εξάλλου, οι ενημερώσεις του malwarebytes αφορούν κυρίως υπογραφές ιών και δεν γίνονται μέσω του windows update, όπως επίσης αν ευθυνόταν αυτό, θα μπλόκαρε γενικά τη σελίδα και δεν θα τη καθυστερούσε απλώς.

Δημοσ.

δεν είχα σκοπό να το απενεργοποιήσω, το έκανα δοκιμαστικά... ίσως να είναι και τυχαίο γεγονός... περιμένω τη συμβουλή σου αν βρεις κάποια λύση στο πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mείνε stand by...

Λοιπόν, περνώντας τες μια μια, βρήκα πως τη καθυστέρηση την προκαλούσαν οι εξής ενημερώσεις:

1) Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού των Windows x64 - Ιούνιος 2012 (KB890830)

2) Microsoft Office File Validation Add-in

Αυτό σημαίνει πως μπορείς να εγκαταστήσεις όλες τις ενημερώσεις, εξαιρώντας τις δύο παραπάνω...

Σημείωση: Στις προαιρετικές ενημερώσεις, συμπεριλαμβάνεται και το Microsoft Silverlight. Αυτό, εγώ προσωπικά δεν το εγκατέστησα διότι βαραίνει πολύ το σύστημα...

Εν κατακλείδι και οι σημαντικές ενημερώσεις έγιναν, και το facebook φορτώνει κανονικά :)

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές... εδώ και 20 λεπτά που είμαι στον υπολογιστή δουλεύει και το φβ κανονικά χωρίς να έχω αλλάξει κάτι... ελπίζω να μείνει έτσι και να μην μπω στη διαδικασία επαναφοράς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...