nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Σήμερα βρήκα τον λογαριασμό του τηλεφώνου και απο μια ασυνεννοησία με τα αδέρφια μου νόμιζε ο ένας οτι θα πληρώσει ο άλλος τον λογαριασμό και τελικά έμεινε απλήρωτος. επειδή ειναι η πρώτη φορά που γίνετε αυτό και δεν ξέρω πότε θα γίνει η διακοπή του τηλεφώνου και του internet.. έχει λήξει 18 μέρες !!! αυριο θα πάω να τον πληρώσω αλλα τι γίνεται με αυτό ? ξέρει κανεις? γιατι το φοβάμαι λίγο μην το κόψουν σήμερα και μετά κάνουν κάμποσο καιρό να μου συνδέσουν πάλι το internet (φαντάζομαι ίσως μου πιάσουν και την πόρτα στο dslam)
georg3b Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πρέπει να μην έχουν εξοφληθεί οι τελευταίοι 2 λογαριασμοί έχω την εντύπωση. Πάντως για 18 μέρες, δεν θα γίνει διακοπή σε καμία περίπτωση. Και ακόμα και να τα αφήσεις όλα απλήρωτα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ώστε να γίνει διακοπή μόλις τα πληρώσεις όλα δουλεύουν ξανά σε 24ώρες.
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Χαλάρωσε, πήγαινε πλήρωσέ το και δε θα το κόψει κανείς. Δε ξέρω το ακριβές περιθώριο που αφήνουν αλλά 18 μέρες δε το κόβω για μεγάλο διάστημα. Έχω κατά καιρούς ξεχάσει να πληρώσω στην ώρα μου χωρίς θέμα. Στο ρεύμα ιδιαίτερα (αν υποθέσουμε ότι ακολουθείται παρόμοια πολιτική) στο βάζουν στον επόμενο λογαριασμό.
Haldol Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ο ΟΤΕ είναι αυστηρότατος, οι άλλοι πάροχοι είναι πιο χαλαροί. Στον ΟΤΕ σου το κόβουν συνήθως 15-20 ημέρες μετά τη λήξη του λογαριασμού. Και για να ξανάχεις μετά internet και τηλέφωνο πληρώνεις επιπλέον κάποιο ποσό, γύρω στα 6€ νομίζω. Η επανασύνδεση βέβαια γίνεται άμεσα και ούτε υπάρχει κίνδυνος να χάσεις την πόρτα.
nicoc89 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οκ παιδιά , ευχαριστώ .. ΟΤΕ έχω , θα πάω αύριο να τον πληρώσω και ελπίζω να ειναι ολα οκ.
cyber_katsarida Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Πρέπει να μην έχουν εξοφληθεί οι τελευταίοι 2 λογαριασμοί έχω την εντύπωση. Πάντως για 18 μέρες, δεν θα γίνει διακοπή σε καμία περίπτωση. ξεχάστε τα αυτά. τα πράγματα έχουν αγριέψει. χρωστάνε πολλοί και οι εταιρίες πλεον δεν αστειεύονται. παλαιότερα είχα αφήσει 2 λογαριασμούς απλήρωτους (HOL) και δε με ενόχλησε κανείς. τώρα 4 μέρες μετά τη λήξη με ειδοποίησαν ότι θα μπει φραγή σε 15 μέρες αν δε πληρωθεί. σε φίλο βάλαν ήδη φραγή (forthnet) μετά τη λήξη του λογαριασμού. δε τον ρώτησα πόσες μέρες περάσαν. πλήρωσε και την ίδια μέρα δούλευε η σύνδεση
pournaras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 οκ παιδιά , ευχαριστώ .. ΟΤΕ έχω , θα πάω αύριο να τον πληρώσω και ελπίζω να ειναι ολα οκ. Λογικα σε μια δυο ωριτσες απο την ωρα που θα πληρωσεις, θα εχεις παλι γραμμη.
ennoeitai Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 cyta το αφηνω και μαζεύονται 2-3 (πες 1-2 για να'μαστε σίγουροι) λογαριασμοί πριν το πληρώσω. Και στον ΟΤΕ παλιότερα το είχα κάνει αρκετές φορές. Νομίζω πρέπει να λήξει και ο 3ος για να στο κόψουν. Αλλά και να στο κόψουν, όταν το πληρώσεις συνδέεται μέσα σε λίγες ώρες.
vergogc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Εγω παλαιότερα στην Hol, πλήρωνα κάθε 7-8 μήνες τους λογαριασμούς, και ποτέ δεν μου το είχαν κόψει!
antonl Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μιας και γράφουμε τις εμπειρίες μας: - ΟΤΕ παλιά (όταν είχαμε δραχμές ακόμα) ερχόταν μαζί με τον επόμενο. Αν δεν τον πλήρωνες σύντομα, στο κόβανε. Θυμάμαι έτσι είχα φτάσει >100.000δρχ (PSTN εποχές). Τώρα έχει γίνει πιο αυστηρός απ όσο ξέρω. - Forthnet το κόψανε λίγο μετά την ημερομηνία λήξης, γιατί θεωρούσαν ότι χρωστούσα 0.04€ που είχα πληρώσει.
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 ξεχάστε τα αυτά. τα πράγματα έχουν αγριέψει. χρωστάνε πολλοί και οι εταιρίες πλεον δεν αστειεύονται. παλαιότερα είχα αφήσει 2 λογαριασμούς απλήρωτους (HOL) και δε με ενόχλησε κανείς. τώρα 4 μέρες μετά τη λήξη με ειδοποίησαν ότι θα μπει φραγή σε 15 μέρες αν δε πληρωθεί. σε φίλο βάλαν ήδη φραγή (forthnet) μετά τη λήξη του λογαριασμού. δε τον ρώτησα πόσες μέρες περάσαν. πλήρωσε και την ίδια μέρα δούλευε η σύνδεση Forthnet παλιότερα άφηνα απλήρωτο τον ένα και τα πλήρωνα μαζεμένα στον 2ο. Κάποια στιγμή άρχισαν να στέλνουν σμσ, τους έγραψα, μου το κόψανε αδίστακτα Παρασκευή απόγευμα. Πλέον απ' ότι μου είπε υπάλληλος, αφήνουν 1 μήνα περιθώριο από την ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.
Pantelwolf Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 μια βδομαδα μου άφησαν εμένα στη φορθ λουσι.
gigisoni Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 - Forthnet το κόψανε λίγο μετά την ημερομηνία λήξης, γιατί θεωρούσαν ότι χρωστούσα 0.04€ που είχα πληρώσει. LOLLLLL! Τόσα τους λείπουν;
Lucifer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 μια βδομαδα μου άφησαν εμένα στη φορθ λουσι. Είμαι στις 12 μέρες αυτή τη στιγμή!
athlios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Kαι το λες ετσι βρε ξετσιπωτε?? Γενικά πρεπει να κοβονται απο χερι και οχι αυτοματα γιατι εχει τυχει να μας το κοψουν σε 10 μερες ενω αλλη φορα εχει ερθει ο επομενος λογαριαμος και δε μας το ειχαν κοψει. Εκτος αν παιζει ρολο το ποσο ξερωγω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα