Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχει να λέει, εδώ σου λέω αφήνω μέχρι τον επόμενο λογαριασμό εκτός κι αν αρχίσουν τα απειλητικά sms.

Δημοσ.

οχι, 2η 3η που το ειχαν κοψει τελειως. μια φορα χρειαστηκε νεα συνδεση.

τα σμσ της φορθνετ ηταν σαν τα νυχτερινα "καληνυχτα κουρκουμπινι μου σ'αγαπώ"

Επίσης να γκρινιάξω

Μωρη φορθνετ, μπορει να στα καθυστερω αλλα τελικα στα δινω. ειμαι απο τους πρωτους πελατες που σε στηριξαν στο ιδιοκτητο με τη μεγαααλη τοτε ταχυτητα των 2 μβιτ. Και μου λες ΜΟΝΟ 9.90 για το νοβασινεμα 1 και ΜΟΝΟ 19.90 για το νοβασπορ 1. Ουτε καν HD

Σάλτα και αγαπησου δηλαδη.

Δημοσ.

LOLLLLL!

Τόσα τους λείπουν;

Μάλλον. Είναι δύσκολο να βάλουν ένα threshold για να μην κόβουν το τηλέφωνο για τέτοια αστεία ποσά. Φυσικά είχα πληρώσει τα 0.04€ 10 μέρες πριν το κόψουν.

Δημοσ.

ξυπνάω σήμερα το πρωί και το internet/τηλέφωνο δούλευε κανονικά.

Πάω να πληρώσω τον λογαριασμό του ΟΤΕ και μου λέει η υπάλληλος οτι έχει γίνει διακοπή σήμερα το πρωί και πρέπει να δώσω +7,5 euro για επανασύνδεση . Οκ λέω ,και πότε θα συνδεθεί ? μου λέει σε κανα 2 ώρες, πληρώνω και επιστρέφω σπίτι.

εντωμεταξύ όλο αυτό απο την ώρα που ξεκίνησα να πληρώσω μέχρι που επέστρεψα κράτησε 1 ώρα και κάτι. (30 λεπτά να παω 30 να γυρίσω)

η αδερφή μου καθόταν στο pc της και είχε internet απο την ώρα που έφυγα μέχρι και που γύρισα.

άρα η υπάλληλος μου είπε ψέματα, δεν είχε γίνει κάποια διακοπή .

το θέμα μου δεν ειναι οτι πλήρωσα 7,5 euro , προς θεού , δικό μου λάθος ηταν που ξέχασα τον λογαριασμό και έμεινε απλήρωτος , όμως γιατι να μου πει ψέματα? :ph34r: :blink:

νιώθω εξαπατημένος .. ήταν και άσκημη :X

τέλος πάντων , τέλος καλο , όλα καλά.

Δημοσ.

Μπορεί να χε δωθεί το αίτημα για διακοπή και να χε σκαλώσει κάπου. Λίγο χαζό να σου είπε εσκεμμένα ψέματα μιας και το πιο εύκολο πράγμα ήταν να το ελέγξεις. Btw αν την πήρες απ το ίδιο τηλέφωνο που σου είπε ότι ήταν κομμένο απ το πρωί θα χε λίγο πιο πλάκα.

Δημοσ.

Μπορεί να χε δωθεί το αίτημα για διακοπή και να χε σκαλώσει κάπου. Λίγο χαζό να σου είπε εσκεμμένα ψέματα μιας και το πιο εύκολο πράγμα ήταν να το ελέγξεις. Btw αν την πήρες απ το ίδιο τηλέφωνο που σου είπε ότι ήταν κομμένο απ το πρωί θα χε λίγο πιο πλάκα.

το περίεργο ειναι πως μετά ρώτησα την άλλη υπάλληλο αν μπορώ να αλλάξω πρόγραμμα γιατι πιάνω 6,5mbit και πληρώνω 24 και μου λέει υπάρχει μόνο 2 και 24mbit :shock:

μάλιστα μου είπε να καλέσω τις βλάβες και να ζητήσω να μου κάνουν reset μηπως φτιάξει (ξεμπουκώσει) και κληδώσω σε μεγαλύτερη ταχύτητα αλλα η αλήθεια ειναι πως τους φοβάμαι ..

και αν κάνουν καμια μ#@$% και πέσει αντί να ανέβει ? χΔ

ξέρει κανεις σχετικά με αυτό τι παίζει ?.. το reset τι είναι ? το modem κάνουν reset? xD

Δημοσ.

Ναι, νομίζω πως ο ΟΤΕ δίνει πλέον μόνο 2 & 24Mbps. Δεν ξέρω τι εννοούσε λέγοντας reset. Γενικά υποτίθεται πως γίνεται κάποιος έλεγχος της γραμμής και κάνουν κάποιες ενέργειες μπας και συγχρονίσεις λίγο ψηλότερα, αν η γραμμή είναι ΟΚ και δεν είναι ήδη στα όριά της. Να χειροτερέψει η κατάσταση είναι λίγο απίθανο αλλά ακόμα και να γίνει (να χεις περισσότερα disconnects ξέρω γω), τους παίρνεις τηλέφωνο και στην επαναφέρουν στην αρχική κατάσταση.

Δημοσ.

ξυπνάω σήμερα το πρωί και το internet/τηλέφωνο δούλευε κανονικά.

Πάω να πληρώσω τον λογαριασμό του ΟΤΕ και μου λέει η υπάλληλος οτι έχει γίνει διακοπή σήμερα το πρωί και πρέπει να δώσω +7,5 euro για επανασύνδεση . Οκ λέω ,και πότε θα συνδεθεί ? μου λέει σε κανα 2 ώρες, πληρώνω και επιστρέφω σπίτι.

εντωμεταξύ όλο αυτό απο την ώρα που ξεκίνησα να πληρώσω μέχρι που επέστρεψα κράτησε 1 ώρα και κάτι. (30 λεπτά να παω 30 να γυρίσω)

η αδερφή μου καθόταν στο pc της και είχε internet απο την ώρα που έφυγα μέχρι και που γύρισα.

άρα η υπάλληλος μου είπε ψέματα, δεν είχε γίνει κάποια διακοπή .

το θέμα μου δεν ειναι οτι πλήρωσα 7,5 euro , προς θεού , δικό μου λάθος ηταν που ξέχασα τον λογαριασμό και έμεινε απλήρωτος , όμως γιατι να μου πει ψέματα? :ph34r: :blink:

νιώθω εξαπατημένος .. ήταν και άσκημη :X

τέλος πάντων , τέλος καλο , όλα καλά.

Πολυ πιθανον να μην σου ειπε ψεμματα η κοπελα στο γκισε.

Εμενα μου εκοβαν το τηλεφωνο και το ιντερνετ δουλευε κανονικα για μια περιοδο 20-30 ημερων μεχρι να μου το κοψουν και αυτο.

Δημοσ.

πάντως disconect δεν έχω ποτέ(1 χρόνο τώρα) (απο τότε που αγόρασα άλλο router και έβγαλα το άθλιο baudec του ΟΤΕ)

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική, δε την θυμάμαι ακριβώς γιατί πάνε χρόνια από τότε που δούλευα εκεί, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι αν η οφειλή είναι κάτω από ένα ποσό (νομίζω 50€) το τηλέφωνο δε κόβεται και το χρέος μεταφέρεται στον επόμενο λογαριασμό.

Άπαξ και το χρέος ξεπεράσει τα 50€ τότε το κόβουν 15 μέρες μετά τη λήξη.

Δημοσ.

Αφού κοπεί το τηλέφωνο είχες ένα μήνα για να κοπεί το net (ΟΤΕ). Τώρα 15 μέρες αφού κοπεί το τηλέφωνο..

δεν το ήξερα :mellow:

anyway το πλήρωσα και ειμαι ήσυχος τώρα. :P

Στον ΟΤΕ υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική, δε την θυμάμαι ακριβώς γιατί πάνε χρόνια από τότε που δούλευα εκεί, αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι αν η οφειλή είναι κάτω από ένα ποσό (νομίζω 50€) το τηλέφωνο δε κόβεται και το χρέος μεταφέρεται στον επόμενο λογαριασμό.

100κάτι ήταν

Δημοσ.

λολ. Μόνο το πάγιο της γραμμής και του Φοιτιτικού ιντερνετ είναι 63-65€

Δημοσ.

59.99€ το όριο για να μεταφερθεί το οφειλούμενο ποσό στον λογαριασμό του επόμενου 2μήνου.

7.5€ τα γαμησιάτικα (aka τέλος επανασύνδεσης=μερικά κλικ σε υπολογιστή...) και δυνατότητα διακανονισμού με καταβολή του 40% του συνολικά οφειλόμενου ποσού.

1-2 ώρες (μέσος όρος) χρόνος επανασύνδεσης (ναι τόσο μπορεί να πάρει για να γίνουν τα προαναφερθέντα κλικ)

15 μέρες ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ χρόνος μέχρι την διακοπή εξερχομένων κλήσεων, από τη λήξη του λογαριασμού κι έπειτα. Μέσος όρος γύρω στις 17-18.

Παύση παροχής broadband σύνδεσης, 20 ημέρες μετά την διακοπή εξερχομένων.

Διακοπή εισερχομένων 2 μήνες μετά την διακοπή εξερχομένων.

Ανάκληση γραμμής (απώλεια νούμερου) δύο μήνες μετά τη διακοπή εισερχομένων.

^ Φακτς εντ φίγκιουρς αμπάουτ μπίλλινγκ πόλισις οφ OTE S.A.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...