Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους.Εχω ΗΟL douple play και το ρoυτερ hol alu wlan.Tωρα ομως (κοντα 1 εβδομαδα)δεν μπορω να παιξω COD mw3 και απ οσο εψαξα κατεληξα στο port forward.Ομως στο menu του ρουτερ δεν μπορω να βρω που κανω το port forward.Ειμαι τελειως αρχαριος και χρειαζομαι βοηθεια να καταλαβω πως γινεται port forward σε αυτο το router.Εχει καποιος αλλος ιδιο router και να μπορει να βοηθησει;

Επεξ/σία από Nikolis09
Δημοσ.

Μηπως ειναι στο application και Port forward?εχει και dmz εκει.καλο θα ηταν επισης να μπειςμε Internet explorer γιατι σε καποιους αλλους browsers μπορει να μην βγουν ολες οι καρτελλες.

Δημοσ.

Το εχω ηδη ψαξει με Internet Explorer και δεν εχει πουθενα καρτελα application αλλα εχω βρει κατι που λεγεται port triggering και 1 αλλο που λεει virtyal servers αλλα δεν ξερω αν καποιο απο τα 2 ειναι το port forward

Δημοσ.

α τσα.μια χαρα.και Port triggering μπορεις να κανεις που ειναι κατι παρομοιο με Port forward αλλα ναι το port forward σε παρα πολλα ρουτερ οπως και στα crypto κτλ θα το βρεις οπως σωστα ειπες σαν virtual server.θα σε ρωταει port και ip του Pc που θες να κανεις port forward.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...