Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μην βρίζεις τον γέρο. και μην παραπονιέσαι αν είναι ακριβή ή όχι η κλήση. η κληση ειναι ακριβη γιατι ειναι εισπρακτικη κανονικα θα πρεπε να εχει αφαιρεση πινακιδων για μεγαλο διαστημα. 1
raziels Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 η κληση ειναι ακριβη γιατι ειναι εισπρακτικη κανονικα θα πρεπε να εχει αφαιρεση πινακιδων για μεγαλο διαστημα. και αυτά καλά είναι, γιατί τώρα που θα τα πληρώσει, θα το ξανασκεφτεί να βάλει το αμάξι σε πεζόδρομο. ειδικά και τώρα που είναι άνεργος και θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσοστό από το επίδομα του ΟΑΕΔ.
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 και αυτά καλά είναι, γιατί τώρα που θα τα πληρώσει, θα το ξανασκεφτεί να βάλει το αμάξι σε πεζόδρομο. ειδικά και τώρα που είναι άνεργος και θα πρέπει να δώσει ένα μεγάλο ποσοστό από το επίδομα του ΟΑΕΔ. αρα αυτος που εχει πολλα λεφτα μπορει και παρκαρει οπου γουσταρει? 3
DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 η κληση ειναι ακριβη γιατι ειναι εισπρακτικη κανονικα θα πρεπε να εχει αφαιρεση πινακιδων για μεγαλο διαστημα. Μεγάλο διάστημα αφαίρεσης πινακίδων στην Ελλάδα χλώμο το κόβω. Μια θα είναι πάσχα ... δίνουμε πίσω πινακίδες να πάει ο κόσμος στα χωριά του Μια είναι Χριστούγεννα Μια διακοπές Μια εκλογές ξανά πάλι εκλογές .... κλπ κλπ 1
raziels Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αρα αυτος που εχει πολλα λεφτα μπορει και παρκαρει οπου γουσταρει? αυτός που έχει πολλά λεφτά μπορεί να έχει και πολλά αυτοκίνητα. οπότε και για 5 μήνες να σου πάρουν τις πινακίδες δεν έχεις πρόβλημα έχεις δεύτερο αμάξι... 2
DrLo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 αρα αυτος που εχει πολλα λεφτα μπορει και παρκαρει οπου γουσταρει? http://www.tovima.gr/world/article/?aid=348401 δεν είπε κανείς αυτό.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 μην βρίζεις τον γέρο. και μην παραπονιέσαι αν είναι ακριβή ή όχι η κλήση. ο γέρος τι είναι φίλος σου; ειναι ακριβή φίλε και δεν παραπονιέμαι..διάβασε τι γράφω απο πάνω.
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 οσο για το τίμημα που λές δεν δέχομαι απο ενα μπουρδέλ@ κράτος που λειτουργεί καταχρηστικά και εισβάρος του πολίτη να με φεσώνει 150 ευρώ. Δέχομαι το λάθος μου ειναι απαράδεκτο να παρκάρεις σε πεζοδρόμιο και δέχομαι να πληρώσω ενα λογικό τίμημα αλλα να δεχτει και το κράτος οτι ενας άνεργος δεν μπορεί να δώσει το μισό μηνιάτικο Κατά την άποψή μου, είναι πολύ μικρό το τίμημα για παρκάρισμα επάνω στο πεζοδρόμιο. Κανονικά έπρεπε να είναι δύο ή τρία μηνιάτικα, να βλέπαμε αν θα ξαναπάρκαρες πάνω σε πεζοδρόμιο. Γιατί τώρα μπορεί να το ξανακάνεις.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδιά αντι να μου υπενθυμίζετε το λάθος μου που το παραδέχτηκα στο κάτω κάτω . ας απαντήσει κάποιος που ξέρει τι προβλέπετε σε περίπτωση που δεν πληρωθεί η κλήση.
georg3b Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μετά από κάποιο διάστημα ψάχνουν το όνομα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, το ΑΦΜ του και τον ειδοποιούν ότι αν δεν πληρώσει θα χρεωθεί μέσω της εφορίας. Αν γνωρίζει κάποιος διαφορετικά ας με διορθώσει.
raziels Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 ο γέρος τι είναι φίλος σου; ειναι ακριβή φίλε και δεν παραπονιέμαι..διάβασε τι γράφω απο πάνω. όχι αλλά να μην τον βρίζεις. το σωστό έκανε και όχι το λάθος.
alexhs gk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά το παλικάρι δεν θέλει ούτε να κρίνετε άμα είναι σωστό ή όχι αυτό που έκανε ούτε να του μάθετε αμα πρέπει να βρίζει ή όχι. Είπε οτι φταίει όλα τα υπόλοιπα άποψη του. Ξέρετε να του απαντήσετε καλώς δεν ξέρετε μην σχολιάζετε αυτόν και το τί έκανε όλοι εσείς οι υποδειγματικοί πολίτες. 1
Adon1s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Όταν λες επάνω σε πεζοδρόμιο , εννοείς ίσα ίσα να ανέβασες τις 2 ρόδες ή άϊντα γιούργια δώστου με την μούρη καθετα να το κόβεις στα 2 ? Πάντως για το φράξιμο ράμπας αναπήρων και των πλακιδίων για τους τυφλούς , είμαι κάθετος . Το πρόστιμο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επιβεβλημένο και πρέπει να είναι παραδειγματικό .
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 όχι αλλά να μην τον βρίζεις. το σωστό έκανε και όχι το λάθος. Σωστό έκανε αλλα το κολόγερος πάει στο γεγονός οτι περίμενε εξω απο το αμάξι μου με ύφος αστυφύλακα και οταν τον ρώτησα εαν αυτός κάλεσε για την κλήση το αρνήθηκε .Επίσης ενώ του είπα εξαρχής οτι έχει δίκιο φώναζε. Ουτε απολίτιστος ουτε απαίδευτος ειμαι και παραδέχομαι το λάθος μου το οποίο εγινε πάνω στο αγχος της εφορίας! δεν συνηθίζω να παρκάρω σε πεζοδρόμια εξάλου
capten- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καταρχάς καλά κάνανε και σου βάλανε πρόστιμο εφόσον πάρκαρες πάνω σε πεζοδρόμιο. Τέτοιες κλήσεις ανάλογα με τον δήμαρχο κόβουν συχνά και σωστά. Τώρα πήγαινε όσο πιο σύντομα γίνεται να βρείς είτε τον δήμαρχο είτε τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο πες τους ότι έκανες μεν λάθος αλλα επειδή είσαι άνεργος αν μπορούν είτε να σου μειώσουν το πρόστιμο {enan diakanonismo} είτε να τον σβήσουν. Κανονικά όμως επειδή έκανες πολύ μεγάλη παράβαση δεν πρέπει να σου χαριστούν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα