Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός της ESET στο Facebook: Κάνε “Like" τώρα!


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Διαγωνισμό μέσω της σελίδας της στο Facebook (http://www.facebook.com/esetgr) πραγματοποιεί η ESET Hellas, προσφέροντας συνολικά σε 40 τυχερούς άδειες χρήσης των κορυφαίων λύσεων ασφαλείας της ESET.

 

Oι χρήστες του Facebook μπορούν να δηλώσουν «Μου αρέσει» στη σελίδα της ESET Hellas και να αποκτήσουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία άδεια ESET Smart Security 5 για ένα χρόνο. Στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook, ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τα νέα της ESET, να γνωρίσει τα προϊόντα της, να έχει πρόσβαση στο ειδικό πεδίο παραγγελίας, να αναγνώσει τις συγκριτικές δοκιμές σε σχέση με άλλα προϊόντα του ανταγωνισμού, καθώς επίσης και να κάνει download αποκλειστικό υλικό.

 

Το δώρο του διαγωνισμού, το ESET Smart Security 5, αποτελεί το προϊόν ναυαρχίδα της εταιρείας, το οποίο βασίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία ESET Live Grid, την τεχνολογία ανίχνευσης και προστασίας που λειτουργεί σύμφωνα με το cloud computing. Το προϊόν προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως, το New Removable Media Control για πιο λεπτομερή έλεγχο των εξωτερικών συσκευών, το Γονικό Έλεγχο, το Advanced Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) και το Gamer Mode.

 

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 4 εβδομάδες, έως τις 15 Ιουλίου 2012, και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι κάνουν “Like” στη σελίδα της εταιρείας για πρώτη φορά και συμπληρώνουν την φόρμα συμμετοχής. Τα ονόματα των 10 τυχερών κάθε εβδομάδας θα αναρτώνται στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της εταιρείας: http://www.eset.com/gr.

 

Για τις πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού επισκεφτείτε τη σελίδα: http://www.eset.com/gr/fb_competition_rules/.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...