colaz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Θέλω να πουλήσω κάτι 3D που φτιάνω, μέσω Turbosquid. Τι κάρτα πρέπει να χρησιμοποιήσω? Χρεωστική? και από ποια τράπεζα? Πρεπει να κάνω λογαριασμό με την κάρτα μου στο PayPal? Όσοι ξέρετε διαφωτίστε με.
newtech Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Θέλω να πουλήσω κάτι 3D που φτιάνω, μέσω Turbosquid. Τι κάρτα πρέπει να χρησιμοποιήσω? Χρεωστική? και από ποια τράπεζα? Πρεπει να κάνω λογαριασμό με την κάρτα μου στο PayPal? Όσοι ξέρετε διαφωτίστε με. http://support.turbosquid.com/entries/172048-how-do-i-get-paid-what-do-i-need-to-do
colaz Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι, άμα κάνεις PayPal με χρεωστική ή pre-paid, μπορείς να κάνεις και πωλήσεις ή μόνο αγορές? Δεν θέλω να βγάλω πιστωτική.
newtech Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι, άμα κάνεις PayPal με χρεωστική ή pre-paid, μπορείς να κάνεις και πωλήσεις ή μόνο αγορές? Δεν θέλω να βγάλω πιστωτική. Κανεις δεν μιλαει για πιστοτικη.. Οτι θελεις μπορεις να κανεις. Και πωλησεις κ αγορες
aris2025 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 βγαλε μια προπληρωμένη απ την κύπρου και δήλωσε τη μετά στο paypal ως visa.. ουσιαστικά debit card ειναι αλλά το λέμε προπληρωμένη για να τραβάμε κόσμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα