Προς το περιεχόμενο

κανονισμοι


fuku

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά ξέρει κανείς ποτε μετράνε τις καθυστερήσεις? το ρωτάω γιατί έχουν πολύ ψωμί στο στοίχημα.........

Ολα ειναι στην κριση του διαιτητη αλλά μερικα στανταρντς ειναι:

 

•Οι αλλαγες παικτων. Για καθε αλλαγη πρεπει να κρατηθει τοσος χρονος καθυστερησης οσο κανει ο παικτης για να βγει. Ειναι λαθος αυτο που λενε πολλοι σοχλιαστες κλπ οτι ο παικτης πρεπει να βιαστει ή να μην βγει αργα. Ο παικτης που βγαινει, εχει δικαιωμα να βγει περπατωντας, με ρυθμο βαδισματος. Και μετα κραταμε(καθυστερησεις) οσο χρονο ξοδευτηκε στην αλλαγη. Εαν βεβαια βγει προκλητικα αργα τοτε τιμωρειται με κιτρινη καρτα και κρατειται οσος χρονος χρειαζεται επισης.

•Σε περιπτωσεις(κυριως φαουλ) οπου τραυματιστηκε παικτης. Εδω κρατας καθυστερησεις απο την στιγμη που κρινεις οτι υπαρχει τραυματισμος και σταματησεις το παιχνιδι(οποτε και ο παικτης αναγκαστικα πρεπει να βγει εξω απο τον αγωνισιτκο χωρο) και οσο κραταει η μεταφορα του παικτη απο το σημειο τραυματισμου εως οτου βγει απο τον αγωνιστικο χωρο.

•Σε περιπτωσεις(εδω ειναι συγκεχυμενα τα πραγματα και πλεον οι περισσοτεροι δεν το κρατουν αυτο) οπου γινεται σκοπιμη καθυστερηση απο καποιον παικτη, πχ εκτελεσης ελευθερου λακτισματος κυριως ενος αουτ απο τερματοφυλακα, εκτελεσης ελευθερου πλαγιου, κλπ).

•Σε περιπτωσεις διακοπης του αγωνα απο εξωγενη αιτια, πχ εισβολης φιλαθλου, ριψη φωτοβολιδων, κλπ.

 

Δυστυχως ο χρονος που στηνεται ενα τειχος, οπου σε μερικες περιπτωσεις ειναι μια Οδυσσεια και διαρκει ακομη και κοντα στο ενα λεπτο, δεν κρατιεται ως καθυστερησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...