Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα. εχω την 6850 σε ενα i3 και θελω να παιξω το rfactor και αλλα sim σε διπλη οθονη. Γινεται; δλδ να βαλω μια οθονη στο dvi μια στο hdmi και να παιξω; ξερω οτι δεν θα εχω τα ιδια γραφικα μιας και το πισι μου ειναι αδυναμο αλλα δεν με πειραζει. Πρεπει να κανω μετα τπτ ρυθμισεις;

ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι με 2 μονιτορ θα το ευχαριστηθείς ιδιέτερα μιας και ακριβως στην μέση του αυτοκινήτου θα πέφτουν τα διαχωριστικά των οθονών.....

Το eyefinity έχει νόημα με 3 ή 6 οθόνες!

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μπορεις και μια χαρα PC εχεις (i3 με 6850). Ομως οντως δε θα το ευχαριστηθεις.

Για καθημερινη χρηση εγω εχω βρει την υγειά μου με τις 2 οθονες παντως...!

Δημοσ.

ΕΕ πως... για να βλεπεις απο δεξια στις προσπερασεις. εκτος αυτου παιζω και truck simulator οποτε χρειαζεται. αλλα δεν ξερω το πως.

Δημοσ.

ΕΕ πως... για να βλεπεις απο δεξια στις προσπερασεις. εκτος αυτου παιζω και truck simulator οποτε χρειαζεται. αλλα δεν ξερω το πως.

Για να κάνεις τέτοια πράγματα πρέπει να το υποστηρίζει το game. Το εν λόγω δεν το κάνει (και νομίζω κανένα) και θέλει να πειράξεις αρχεία του παιχνιδιού για να το πετύχεις. Για δες και το λεκτικό κάτω από το video που έβαλες:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JTOOgn2farM#!

Του έδωσε ανάλυση 3 οθονών και μετά πείραξε κάποια αρχεία για να περιορίσει το view. Είσαι σε θέση να κάνεις τα αντίστοιχα για τα games που θέλεις? B)

Δημοσ.

γιατι με απογοητευεις και ειμαι πανω στην αναπτυξη :) δλδ με λιγα λογια αν βαλω και τις 2 επανω θα τις κανει σπλιτ στην μεση εκτος αν το τρεξω σε windows mode και το μεταφερω εκει που θελω εγω.

Δημοσ.

γιατι με απογοητευεις και ειμαι πανω στην αναπτυξη :) δλδ με λιγα λογια αν βαλω και τις 2 επανω θα τις κανει σπλιτ στην μεση εκτος αν το τρεξω σε windows mode και το μεταφερω εκει που θελω εγω.

Ετσι ακριβώς....

Δημοσ.

δλδ με τρεις δεν θα εχω προβλημα; το ρωταω για την δυναμη του υπολογιστη μου. αν το αντεχει θα ειναι οκ;

Δημοσ.

Λογικά το rfactor θα το σηκώσει ακόμη κσι σε τόσο υψηλή ανάλυση...

Απο εκεί και πέρα χρειάζεσαι 3 οθόνες ίδιας μέγιστης ανάλυσης (κατά προτίμηση και ίδιες ακριβώς οθόνες)... απο τις οποίες η μία τουλάχιστον θα συνδεθεί στη έξοδο dp της κάρτας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...