drthan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, υπάρχει κανείς που έχει κάνει ή να κάνει μεταπτυχιακό στη Σκωτία..? Σκέφτομαι για Msc Accounting and Finance στο Strathclyde ή sto Stirling...έχετε να προτείνετε κάτι.?
in2dark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Stirling θεωρειται κορυφη στο finance - investment Ερωτηση ομως, εισαι σιγουρος πως θες μα σπουδασεις αυτο το αντικειμενο? Τι θες να κανεις μετα? Με την σκωτσεζικη προφορα πως τα πας? Sent from my android using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα, υπάρχει κανείς που έχει κάνει ή να κάνει μεταπτυχιακό στη Σκωτία..? Σκέφτομαι για Msc Accounting and Finance στο Strathclyde ή sto Stirling...έχετε να προτείνετε κάτι.? αυτοτο εχεις δει?
in2dark Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 To acca ειναι επαγγελματικη πιστοποιηση την οποια το 99% την αποκτα κατα την διαρκεια της εργασιας των. Και μαλιστα.σε ολες σχεδον τις περιπτωσεις με εξοδα του εργοδοτη. Καλυτερα η αποκτηση του Msc πρωτα και μετα το acca. Αρκει να τον ενδιαφερει η καριερα στα λογιστικα. Εγω παντως απο προσωπικη πειρα θα απετρεπα πορεια προς investment σε σχεση με.επαγγελματικη αποκατασταση στην ευρωπη. Χιλιες φορες auditor, αυτοι ποτε δεν θα ειναι αρκετοι.... αρκει να σου αρεσει βεβαια Sent from my android using Insomnia
drthan Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι το ξέρω το ACCA και θέλω να στραφώ προς τα εκεί..εξάλλου και η διπλωματική μου ήταν πάνω σε auditing..σκέφτομαι μεταπτυχιακό εκεί και μετά να μείνω για δουλειά ελπίζοντας να βρω κάτι καλό! Η αλήθεια είναι ότι το investment δεν μου αρέσει και στην περίπτωση που δεν βρω δουλειά έξω και γυρίσω Ελλάδα θα μου είναι πρακτικά άχρηστο!! Την προφορά ελπίζω να την μάθω γρήγορα..Η ζωή τι λέει στη Γλασκώβη..από πλευράς κόστους ζωής αλλά και διασκέδασης-ποιότητας ζωής!!
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι το ξέρω το ACCA και θέλω να στραφώ προς τα εκεί..εξάλλου και η διπλωματική μου ήταν πάνω σε auditing..σκέφτομαι μεταπτυχιακό εκεί και μετά να μείνω για δουλειά ελπίζοντας να βρω κάτι καλό! Η αλήθεια είναι ότι το investment δεν μου αρέσει και στην περίπτωση που δεν βρω δουλειά έξω και γυρίσω Ελλάδα θα μου είναι πρακτικά άχρηστο!! Την προφορά ελπίζω να την μάθω γρήγορα..Η ζωή τι λέει στη Γλασκώβη..από πλευράς κόστους ζωής αλλά και διασκέδασης-ποιότητας ζωής!! αμα ειναι ετσι βρες τα videotutorials και ξεκινα το διαβασμα...
aris2025 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 To acca ειναι επαγγελματικη πιστοποιηση την οποια το 99% την αποκτα κατα την διαρκεια της εργασιας των. Και μαλιστα.σε ολες σχεδον τις περιπτωσεις με εξοδα του εργοδοτη. Καλυτερα η αποκτηση του Msc πρωτα και μετα το acca. Αρκει να τον ενδιαφερει η καριερα στα λογιστικα. Εγω παντως απο προσωπικη πειρα θα απετρεπα πορεια προς investment σε σχεση με.επαγγελματικη αποκατασταση στην ευρωπη. Χιλιες φορες auditor, αυτοι ποτε δεν θα ειναι αρκετοι.... αρκει να σου αρεσει βεβαια Sent from my android using Insomnia λογιστ/χρηματ δεν σημαίνει ή investment η λογιστική.. γιατί συγκεκριμένα γλασκώβη και όχι πιο νότια? (λόγω χρημάτων?) Και ΑCCA τείνει πλεόν για καθαρά λογιστές ενώ ελεγκτικές ζητάνε πλέον το ACA. Επειδή γενικά θα ακούσεις πολλές φαμφάρες απο ''αναλυτές - εμπειρογνώμονες'' αν σε ενδιαφέρει η ελεγκτική μπες στα career των big4 και δες πως ''χορεύουν''! ps. η PwC εχει academy στην αθηνα. εαν μενεις αθηνα θα σου έλεγα να περναγες μια βόλτα να σου πουν τη γνώμη τους για το τι γινεται έξω στην αγορά (λογιστικά-ελεγκτικά).
drthan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ναι κυρίως λόγω χρημάτων δεν θέλω πιο νότια..εξάλλου από τα rankings που είδα το Strathclyde είναι πολύ δυνατό se accounting..την ξέρω την ακαδημία της PwC σκεφτόμουν μήπως έκανα εκεί το ACCA αλλά θα μου στοίχιζαν τα μαθήματα όσο ένα msc ακόμα..! Για το CIA ποια η γνώμη σας??Για μετά το μάστερ εννοείται??Για τη ζωή δεν μου λέτε πολλά και ανησυχώ...χαχαχα!!!
in2dark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Η ζωη δεν διαφερει κατα πολυ οπου και να εισαι στα δυο αυτα νησια, βρεταννια η ιρλανδια... πανω κατω τα ιδια Sent from my GT-I9000 using Insomnia
aris2025 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι κυρίως λόγω χρημάτων δεν θέλω πιο νότια..εξάλλου από τα rankings που είδα το Strathclyde είναι πολύ δυνατό se accounting..την ξέρω την ακαδημία της PwC σκεφτόμουν μήπως έκανα εκεί το ACCA αλλά θα μου στοίχιζαν τα μαθήματα όσο ένα msc ακόμα..! Για το CIA ποια η γνώμη σας??Για μετά το μάστερ εννοείται??Για τη ζωή δεν μου λέτε πολλά και ανησυχώ...χαχαχα!!! Εμένα η "αποψάρα" μου ειναι πως αν θες να κάνεις κάτι σε accountancy ξεχνας οποιοδήποτε qualification εκτος απο AAT, ACCA και ACA. Το 1ο ειναι για καθαρά τεχνικά ζητήματα πχ tax, balance reconciliation ενω τα δυο τελευταία τα γνωρίζεις. Αν θες ελεγκτική πας για ACA (θες sponsor εκεί καποιον εργοδότη να επενδύσει πάνω σου αλλιώς θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για τα training centres πχ Kaplan). Τωρα για το μάστερ, βάλε κριτήριο να χει καλό career service. Ειτε αυτό ειναι Γλασκώβη, Ουαλία η Ζιμπάμπουε. (Άσε τη ζωή προς το παρόν για το θέμα του Master, αν μιλάγαμε για Bachelor θα άλλαζε). Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2012 από aris2025
viper2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 on that note παιζουν και τορρεντς με ACCA youre welcome
drthan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εμένα η "αποψάρα" μου ειναι πως αν θες να κάνεις κάτι σε accountancy ξεχνας οποιοδήποτε qualification εκτος απο AAT, ACCA και ACA. Το 1ο ειναι για καθαρά τεχνικά ζητήματα πχ tax, balance reconciliation ενω τα δυο τελευταία τα γνωρίζεις. Αν θες ελεγκτική πας για ACA (θες sponsor εκεί καποιον εργοδότη να επενδύσει πάνω σου αλλιώς θα πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για τα training centres πχ Kaplan). Τωρα για το μάστερ, βάλε κριτήριο να χει καλό career service. Ειτε αυτό ειναι Γλασκώβη, Ουαλία η Ζιμπάμπουε. (Άσε τη ζωή προς το παρόν για το θέμα του Master, αν μιλάγαμε για Bachelor θα άλλαζε). Και πως θα γνωρίζω εγώ εκ των προτέρων ποιο πανεπιστήμιο έχει καλύτερο career service...?? Ενδιαφέρομαι για auditing καθαρά..
aris2025 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και πως θα γνωρίζω εγώ εκ των προτέρων ποιο πανεπιστήμιο έχει καλύτερο career service...?? Ενδιαφέρομαι για auditing καθαρά.. Προσπαθησε να ερθεις σε επαφη με alumni των πανεπιστημιων που θες, ανοιξε google ψαξε διεθυνσεις, στειλε emails..μπες στο φεισμπουκι και γραψου σε γκρουπς και ρωτα και εκει. Ανοιξε linkedin και δες αποφοιτους πανεπιστημιων με open profiles απο τι θεσεις εχουν περασει. Μπες επισης big4gossip και σε φοιτητικα forums αγγλιας και ψαξε..υπαρχουν πολλοι τροποι αν υπαρχει ορεξη
skipperas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 σχετικό offtopic με 6.5 βαθμό πτυχίου, έχω καμιά πιθανότητα να μπω σε κάτι καλό ?
kuzko21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 προφανως και ειδικα εαν εχεις σε συγκεκριμενα μαθηματα , που απαιτουνται απο το εκαστοτε πανεπιστημιο, καλυτερους βαθμους το κανεις πιο ευκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα