Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω να κάνω μία εργασία της οποίας τα references πρέπει να είναι σύμφωνα με το Harvard referencing style. Γενικά σε όλη την εργασία είναι σωστές οι αναφορές μου (είτε από βιβλία είτε από σάιτ) αλλά δεν ξέρω πως να κάνω τις αναφορές που είναι σε μορφή παρουσίασης (power point). Έψαξα στο Internet αλλά δεν βρίσκω και πολλά (βρίσκω μερικά παραδείγματα, αλλά το ένα διαφέρει με το άλλο).

Αν έχετε καμιά ιδέα ποστάρετέ την.

Δημοσ.

1. Μην παραθέτεις αναφορές στην παρουσίαση, αλλά αν επιμένεις...

2. Βάλτες όπως τις έβαζες μέσα στο κείμενο ή ολόκληρες όπως στη λίστα, αλλά με πολυ μικρή γραμματοσειρά.

3. Μη βάλεις αναφορές, αλλά για να σας καλυμμένος, ρώτα αυτόν που θα σε βαθμολογήσει.

4. Αναφορές, απεφυγετες γραπτά στην παρουσίαση.

Δημοσ.

Έχω να κάνω μία εργασία της οποίας τα references πρέπει να είναι σύμφωνα με το Harvard referencing style. Γενικά σε όλη την εργασία είναι σωστές οι αναφορές μου (είτε από βιβλία είτε από σάιτ) αλλά δεν ξέρω πως να κάνω τις αναφορές που είναι σε μορφή παρουσίασης (power point). Έψαξα στο Internet αλλά δεν βρίσκω και πολλά (βρίσκω μερικά παραδείγματα, αλλά το ένα διαφέρει με το άλλο).

Αν έχετε καμιά ιδέα ποστάρετέ την.

εεεε; το word σου φτιαχνει την βιβλιογραφια αυτοματα. δοκιμασε το.

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, εγώ θα το έκανα έτσι αν έπρεπε ντε και καλά να χρησιμοποιήσω κωλοχάρβαρντ:

Όνομα, έτος, τίτλος παρουσίασης, τίτλος συνεδρίου (italics), πόλη, χώρα, σελίδα.

Μπιφτέκης Γ., 2004, Η Βούρτσα Στο Σεξ, Πανελλήνιο Συνέδριο Κλωστουφαντουργών, Βόλος, Ελλάδα, pp. 6-66.

Δημοσ.

ΟΚ...τώρα τσέκαρα πως γήναιτε στο word...την έκανα την αναφορά μέσα στο κείμενο αλλά δεν έπρεπε να εμφανίζεται και μία λίστα με τις λεπτομέρειες και γενικά ό,τι πρέπει στο τέλος ?

Δημοσ.

Ρε στην παρουσίαση λέει (PowerPoint) όχι στο κείμενο στο κείμενο της εργασίας (word)! ή κάτι μου διέφυγε;

Edit όντως κάτι μου διαφεύγει.

Edit το κείμενο κείμενο είναι ξαδερφος της καρετακαρετα.

Δημοσ.

ΟΚ...τώρα τσέκαρα πως γήναιτε στο word...την έκανα την αναφορά μέσα στο κείμενο αλλά δεν έπρεπε να εμφανίζεται και μία λίστα με τις λεπτομέρειες και γενικά ό,τι πρέπει στο τέλος ?

ναι πατα στο bibliography και θα στο βαλει στο τελος του κειμενου.

Δημοσ.

Όπως και να 'χει, εγώ θα το έκανα έτσι αν έπρεπε ντε και καλά να χρησιμοποιήσω κωλοχάρβαρντ:

Όνομα, έτος, τίτλος παρουσίασης, τίτλος συνεδρίου (italics), πόλη, χώρα, σελίδα.

Μπιφτέκης Γ., 2004, Η Βούρτσα Στο Σεξ, Πανελλήνιο Συνέδριο Κλωστουφαντουργών, Βόλος, Ελλάδα, pp. 6-66.

Νομίζω τελικά κάνει καλύτερα στην περίπτωση μου αυτό...το word απλά με βγάζει (Μπλα, 2012)

ναι πατα στο bibliography και θα στο βαλει στο τελος του κειμενου.

ΟΚ...με έναν συνδυασμό Lucifer και word βγήκε όπος το θέλω

Δημοσ.

Ρε στην παρουσίαση λέει (PowerPoint) όχι στο κείμενο στο κείμενο της εργασίας (word)! ή κάτι μου διέφυγε;

Edit όντως κάτι μου διαφεύγει.

Edit το κείμενο κείμενο είναι ξαδερφος της καρετακαρετα.

Θέλει να κάνει citation μια παρουσίαση, όχι σε μια παρουσίαση.

Δημοσ.

Νομίζω τελικά κάνει καλύτερα στην περίπτωση μου αυτό...το word απλά με βγάζει (Μπλα, 2012)

ΟΚ...με έναν συνδυασμό Lucifer και word βγήκε όπος το θέλω

το citation Μεσα στο κειμενο ειναι μικρο αλλα μπορεις νομιζω να το αλλαξεις αλλαζωντας το tag της εν λογω πηγης. και προς θεου μουυυυυυυυ βγαζει, δεν βγαζει εσενα. :P

Δημοσ.

το citation Μεσα στο κειμενο ειναι μικρο αλλα μπορεις νομιζω να το αλλαξεις αλλαζωντας το tag της εν λογω πηγης. και προς θεου μουυυυυυυυ βγαζει, δεν βγαζει εσενα. :P

Ναι...με κάτι αλλάγες ΜΕ τα έβγαλε όπως ήθελα...ευχαριστώ. tongue.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...