Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο απο το site τους.. συμπληρώνοντας αυτή την φόρμα...

http://www.scufgaming.eu/index.php?option=com_chronoforms&view=form&Itemid=63

Δεν τα πουλάνε σε retail μαγαζιά αποσο γνωρίζω...

Αντε περιμένω να προσθέσεις και το scuf στην "στη παραμυθένια - εκ μυθολογίας βγαλμένη" - υπογραφή σου!!

ebay.co.uk

Μονο μεταχειρισμένα συνήθως...ή απομιμήσεις!

Δημοσ.

ναι ειναι μεταχειρισμενα γιατι καινουργια στελνει μονο το scufgaming αλλα δεν στελνει ελλαδα νομιζω...

παρε ενα χειριστηριο απο τις κονσολες που εχεις και μετατρεψε το εσυ,σιγα αγωρασε 4-5 χειριστιρια να εχεις καβατζα και αρχισε τα πειραματα,οσα χαλασουν αστα,ολο και καποιο θα σου πετυχει

Δημοσ.

Κοιταξτε εχω ενα onza της razer αλλα ειδα τα scuf και πραγματικα ειναι πολυ ωραια εμφανισιακα αλλα και εχουν πολυ καλα χαρακτηρηστικα! Δεν ξερω παντως στο yt ολο σκαφ και σκαφ βλεπω στα σχολια που κανουν οι χρηστες σε καποιο αλλο επωνυμο χειρηστηριο! Ε με βαλανε σε πειρασμο οι ατιμοι!

Δημοσ.

Κοιταξτε εχω ενα onza της razer αλλα ειδα τα scuf και πραγματικα ειναι πολυ ωραια εμφανισιακα αλλα και εχουν πολυ καλα χαρακτηρηστικα! Δεν ξερω παντως στο yt ολο σκαφ και σκαφ βλεπω στα σχολια που κανουν οι χρηστες σε καποιο αλλο επωνυμο χειρηστηριο! Ε με βαλανε σε πειρασμο οι ατιμοι!

ε ναι μεγαλος πειρασμος...

βαλε οτι εχεις και το Onza στην υπογραφη αμαρτια ειναι να μην φαινεται

Δημοσ.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δεν το θεωρω κομματι της συνθεσης αφου τα συνιθισμενα κομματια ενος φυσιολογικου υπολογιστη δεν περιλαμβανουν χειρηστηρια χβοχ καλα που μου το θυμισες να αλλαξω και το πληκτρολογιο

Δημοσ.

Δεν το θεωρω κομματι της συνθεσης αφου τα συνιθισμενα κομματια ενος φυσιολογικου υπολογιστη δεν περιλαμβανουν χειρηστηρια χβοχ καλα που μου το θυμισες να αλλαξω και το πληκτρολογιο

Ναι μην το ξεχάσεις και χαθει η μαγεία!! :P :P

Δημοσ.

Off topic: ακους ροκ μουσικη;

pink floyd εικονα αλμπουμ δεν ειναι αυτη;

yep,, απο το dark side of the moon ειναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...