Nihilist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μία ερώτηση που είχα από μικρός όπου ακόμη και τώρα εγώ τις κάλτσες ίδιες τις βλέπω. Το ίδιο εφαρμοστές. Έτσι είναι ή κάνω λάθος;
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Είναι ίδιες. Απλά αν τις βγάλεις κάτι τις ξαναφορέσεις, έχουν πάρει το καλούπι του ποδιού σου και σου φαίνεται πως η καθεμία είναι εφαρμοστέα σε συγκεκριμένο πόδι.
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν και κάλτσες που εχουν τυπωμενο πανω R και L . Δε ξερω αν εχει καποια πρακτική σημασία. Μια ερώτηση ομως: ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΕΕΕΣ; Παντα ΜΑ παντα θα μείνουν "σπασμένα" ζευγάρια και όχι δε σκαλώνουν στο πλυντήριο...
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 εγω πηρα καλτσες 3 ευρω οι 5 απο την λαϊκή , και ενω το ενα ζευγαρι στηνα ρχη ηταν κομπλέ με λιγο αέρα , μετα απο 1μισι εβδομαδα (μετα το πλυσιμο ) φοραω την μια και κρατς , σκιζεται στην πτερνα ... Πως γινεται να μικρυνει ετσι ρε σεις ?
evabb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 εγω πηρα καλτσες 3 ευρω οι 5 απο την λαϊκή , και ενω το ενα ζευγαρι στηνα ρχη ηταν κομπλέ με λιγο αέρα , μετα απο 1μισι εβδομαδα (μετα το πλυσιμο ) φοραω την μια και κρατς , σκιζεται στην πτερνα ... Πως γινεται να μικρυνει ετσι ρε σεις ? κοψε τις καλτσες απο την λαικη.
Nihilist Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 εγω πηρα καλτσες 3 ευρω οι 5 απο την λαϊκή , και ενω το ενα ζευγαρι στηνα ρχη ηταν κομπλέ με λιγο αέρα , μετα απο 1μισι εβδομαδα (μετα το πλυσιμο ) φοραω την μια και κρατς , σκιζεται στην πτερνα ... Πως γινεται να μικρυνει ετσι ρε σεις ? Στην δικιά μας λαϊκή 5€ τα 3 ζευγάρια αλλά οι κάλτσες κρατάνε... για ένα μήνα
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 κοψε τις καλτσες απο την λαικη. να παιρνει καλτσες LV?
yioula Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 να παιρνει καλτσες LV? και με υψηλο UV #unfollowtweet ωχ λαθος φορουμ.....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Βασικά έχουν βγει "καλές" κάλτσες οι οποίες εφαρμόζουν στο κάθε πόδι και είναι σχεδιασμένες για το κάθε πόδι. Θα βρω την μάρκα όταν μου έρθουν τα πλυμένα
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Οχι ρε ντιναρα αλλα οι περισσότερες κάλτσες ,στη δικια μας λαϊκή τουλαχιστον, ειναι ναυλον πραγμα που σημαίνει ιδρώτας και οχι τοσο ευχάριστες οσμές...
D_N_A Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν και κάλτσες που εχουν τυπωμενο πανω R και L . Δε ξερω αν εχει καποια πρακτική σημασία. Μια ερώτηση ομως: ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΟΙ ΚΑΛΤΣΕΕΕΕΣ; Παντα ΜΑ παντα θα μείνουν "σπασμένα" ζευγάρια και όχι δε σκαλώνουν στο πλυντήριο... Εξαρτάται που απλώνεις. Η σύνηθες απάντηση πάντως είναι "στον τύπο που μένει στο ισόγειο"
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μονοκατοικία. Ξεχωριστός κάδος στα άπλυτα. Τι φασηηηη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα