Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια την καρτα ανεργειας την ανανεωνεις καθε μηνα, αμα δεν την ανανεωσεις εναν μηνα κοβετε. βλεπω 0 ανεργια το insomnia! :P

Η κάρτα ανεργίας δεν έχει καμία σχέση με τη μέτρηση της ανεργίας.

Δημοσ.

Πληρώνεσαι από το ελληνικό κράτος γιατί υποτίθεται πως ψάχνεις να βρεις δουλειά κατά τη διάρκεια της επιδότησης.

Ξέρεις, είσαι όλη μέρα έξω και πέρνεις παραμάζωμα τις επιχειρήσεις.

Τώρα αν είσαι για καφέδες ή ταξίδια στο εξωτερικό αυτό είναι άλλο καπέλο.

Δημοσ.

ρε παιδια την καρτα ανεργειας την ανανεωνεις καθε μηνα, αμα δεν την ανανεωσεις εναν μηνα κοβετε. βλεπω 0 ανεργια το insomnia! :P

ανα τρίμηνο πλέον.

επίσης όταν παίρνεις ταμείο δεν την ανανεώνεις

Δημοσ.

όντως υπάρχει τέτοιο θέμα.αλλά για έλληνες δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα μιας και δεν είναι εύκολο να αποδειχθεί ότι έλειπες.θέμα έχουν οι αλλοδαποί που παίρνουν επίδομα.κι αυτό γιατί αν θυμάμαι καλά όταν πάνε στον ΟΑΕΔ δείχνουν το διαβατήριο μιας και δεν έχουν ελληνική ταυτότητα. οπότε φαίνεται αν βγήκαν εκτός.έχω ένα γείτονα αλλοδαπό που παίρνει ταμείο και ήθελε να πάει για λίγες μέρες στη χώρα του και μου έλεγε γι αυτό το πρόβλημα. αυτός τελικά πήγε για λίγες μέρες -δε ξέρω πως- και τώρα θέλει να πάει πάλι, αλλά απ ότι έλεγε δε μπορεί γιατί θα του το κόψουν.ίσως να επιτρέπουν για λίγο ή σε εξαιρετικές περιπτώσειςβασικά μου είχε πει ακριβώς τι παίζει αλλά δεν έδωσα σημασία.εγώ πάντως όσο έπαιρνα ταμείο και να πήγαινα στο εξωτερικό ποτέ δε μου ζητήθηκε κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει.βασικά έχει μια λογική αυτή η απαγόρευση

Ο ανεργος αλλοδαπος που εβρισκε τα χρηματα για να φευγει; Και ηθελε και να ξαναπαει!

Δημοσ.

Ελαφρως ασχετο:

Παντως εχω αρχισει και πιστευω οτι οι ανεργοι 20ρο-35ρηδες ειναι απο τα σημαντικοτερα κομματια του καταναλωτικου κοινου στην Ελλαδα...

Δεν εχω ουτε εναν ανεργο φιλο στην Ελλαδα που να μην εχει κλεισει διακοπες στο Αιγαιο η στο εξωτερικο για αυτο το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Ελαφρως ασχετο:

Παντως εχω αρχισει και πιστευω οτι οι ανεργοι 20ρο-35ρηδες ειναι απο τα σημαντικοτερα κομματια του καταναλωτικου κοινου στην Ελλαδα...

Δεν εχω ουτε εναν ανεργο φιλο στην Ελλαδα που να μην εχει κλεισει διακοπες στο Αιγαιο η στο εξωτερικο για αυτο το καλοκαιρι.

αμα δεν εχεις λεφτα πας σε οτι πιο φτηνο βρει

σε φιλοξενουνε συνηθως

Δημοσ.

αμα δεν εχεις λεφτα πας σε οτι πιο φτηνο βρει

σε φιλοξενουνε συνηθως

Aμα δεν εχεις λεφτα, δεν πας πουθενα. Πολυ απλο.

Και στα ταξιδια δεν ειναι μονο η διαμονη το εξοδο...Τα καραβια-αεροπλανα-λιμανια-αεροδρομια τους φιλοξενουν? Οι καφετεριες και τα κλαμπ?

Δημοσ.

δεν ειναι αναγκη να πας μυκονο και σαντορινη και να νοικιασεις και τζιπακι

χωρια εχουν πολλοι,και οι μπυρες απο το σουπερμαρκετ ειναι φτηνες

διακοπες δεν ειναι μονο χορος πανω στη μπαρα του superparadise

δεν ειναι ολοι 19 χρονων.

• Like 1
Δημοσ.

17 χρονων ε?

Ζηλευω λεει :mrgreen:

ΥΓ. Δεν χρειαζεται να ρωτησω κατι γιατι αφενος δεν ειμαι ανεργος και αφεταιρου δεν ειχα ποτε μου απορια για το πως τα βγαζουν περα.

• Moderators
Δημοσ.

Ελαφρως ασχετο:

Έχω γνωστό που μόλις μπήκε ταμείο ανεργίας, με τα πρώτα λεφτά που πήρε, αγόρασε iphone 4S.

Beat that.

Δημοσ.

Έχω γνωστό που μόλις μπήκε ταμείο ανεργίας, με τα πρώτα λεφτά που πήρε, αγόρασε iphone 4S.

Beat that.

Κα να πεις οτι πηρε και κανα καλο κινητο :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...