Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι χαιρομαι γιατι ετσι οπως εχουν εξελιχθει οι γυναικες σημερα αυτη ξεχωριζει αναμεσα τους

για να μην παρεξηγηθω ειναι μια χαρα κοπελα μεσα σε ολα, ομορφη αλλα δεν ειναι π$!%@να

το zenshop πολυ περιεργο, λες και ειναι σατανιστικο

οποια εχει δονητη ειναι πουτανα... μαλιστα το μαθαμε κι αυτο σημερα.

Και στο δικο

Μαλλον το παλικαρι ειναι ερωτευμενο με τη κοπελα :-D

μην το ξαναπεις αυτο... α και με «τον ερωτα» δεν κανουμε ποτε σεξ για να παραμεινει αγνος και να ξεχωριζει.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οποια εχει δονητη ειναι πουτανα... μαλιστα το μαθαμε κι αυτο σημερα.

μην το ξαναπεις αυτο... α και με «τον ερωτα» δεν κανουμε ποτε σεξ για να παραμεινει αγνος και να ξεχωριζει.

ρε παιδια δεν ειπα οτι οποια κοπελα ειναι πουτανα. κανεις δεν το ειπε

και για να σας λυθει η απορια δεν ειμαι ερωτευμενος με αυτην αλλα δυστυχως ειμαι

Δημοσ.

Πάρε της το Run-DMC των Run-DMC.

καλυτερα να της παρει της μαντονα το like a virgin

δε θα χει ιδεα τι σημαινει η λεξηdevil.png

Δημοσ.

καταρχήν, για να ανοίγεις τόπικ στο ινσόμνια, σε καίει άγρια το νέτο.

οπότε άσε τα φίλη ξε-φίλη.την γουστάρεις και έχεις μπει δυστυχώς σε friendzone.

και δυστυχώς δεν υπάρχει σωτηρία.με το καλό η επόμενη.μην πας καν στο πάρτυ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι χαιρομαι γιατι ετσι οπως εχουν εξελιχθει οι γυναικες σημερα αυτη ξεχωριζει αναμεσα τους

για να μην παρεξηγηθω ειναι μια χαρα κοπελα μεσα σε ολα, ομορφη αλλα δεν ειναι π$!%@να

Όποιος σου έχει κολλήσει τα κομπλεξ περι γυναικείας πouτaνιάς, να του πεις να παει να γίνει μπαοκ γιατί του αξίζει.

Δημοσ.

Παρ'της μερικους κρυσταλλους για την ενεργεια της! Ειναι ομορφοι και ζωντανοι! (lol, αμα δεν ασχολειται με spirituality in general θα σε κοιταει σαν extraterrestrial και θα αναρωτιεται γιατι της πηρες πετρες :P ) (O Αμεθυστος ειναι πολυ ωραιος!)

Edit: τι λες για κατι τετοιο? :)

Δημοσ.

Αφου την γουσταρεις τρελα απο οτι φενεται παρτης κατι σε κοσμημα αναλογως ποσο αντεχει η τσεπη σου βραχιολι η κατι για το λαιμο πχ http://www.swarovski.com/Web_GR/en/658907/product/Butterfly_Light_Amethyst_Mini_Pendant.html?CatalogCategoryName=0109 ποτο μην παρεις ειναι μικρη κ δεν ειναι ωραιο για κοπελα εκτος κ αν τα τσουζει συχνα καλυτερα σοκολατακια αντε και καλα αποτελεσματα το κοσμημα να μην εχει καρδια πανω μην φανεις και πολυ κολημενος

Δημοσ.

Παρ'της μερικους κρυσταλλους για την ενεργεια της! Ειναι ομορφοι και ζωντανοι! (lol, αμα δεν ασχολειται με spirituality in general θα σε κοιταει σαν extraterrestrial και θα αναρωτιεται γιατι της πηρες πετρες :P ) (O Αμεθυστος ειναι πολυ ωραιος!)

Ενδιαφέρον το Fylaxta αλλά εγώ νομίζω ότι για να ξετρελαθεί αυτό είναι το κατάλληλο δώρο: http://www.fylaxta.gr/el/proionta/kosmimata/shambhala/braxioli_shamballa_leuko_me_krustallous.html

Μιας και εγώ ξέρω καλυτέρα από γυναίκες ! :-D :-D

Δημοσ.

μου πεφτει μακρυα ρε γαμωτο...

στο μοναστηρακι λετε να εχει κανα τετοιο μαγαζι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...