evkar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν δέχονται να τον αποζημιώσουν στο αρχικό ποσό αγοράς της κάρτας δεν μπορείς να τους πεις τίποτε . Η παίρνεις τα λεφτά ή πας για rma . Τώρα , όπως λένε και τα παιδιά , πας με τακτική για να κερδίσεις κάτι καλύτερο ( του στύλ" πάλι εδώ είναι αυτός ο μακάλας και φωνάζει δώστου μια άλλη κάρτα να πάει στο Hell" ) αυτό είναι άλλη ιστορία . Διαλέγεις και παίρνεις .
washcloud Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 ....πώς "δεν μπορείς να τους πεις τίποτε"; Δεν είναι δικό τους δικαίωμα να επιλέξουν τον τρόπο "αποκατάστασης". Υποχρέωσή τους είναι να κάνουν αυτό που τους ζητάει ως δικό του δικαίωμα. Με το στανιό πχ να την στείλουν για RMA; Ή με το στανιό πιστωτικό; Απλά αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι την περίπτωση να ικανοποιήσουν τον πελάτη εάν τυχόν αυτός επιμείνει για αντικατάσταση με κάτι "καλύτερο" (το οποίο δεν έχουν υποχρέωση να δώσουν, όταν υπάρχει "κάτι ισοδύναμο". Έχουν όμως υποχρέωση, εάν το επιλέξει, και ΔΕΝ έχουν το "ισοδύναμο"). Και βεβαίως, ολ' αυτά στην θεωρία. Γιατί πρακτικά, αν πέσεις σε μαλακοκαύλη, δεν το 'χει δα και τίποτα να "επιμείνει" "πάτε μας δικαστικά κύριε" (το οποίο και δεν κάνεις για μια κωλοκάρτα...Αλλά το χρησιμοποιείς ως μπλόφα, δια γκαρίσματος...)
Inler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Λοιπον το ολο θεμα πηρε απο τις 10:15 μεχρι τις 12:45....Αρχικα τα 129 ηταν πιστωτικο και οχι στο χερι..Αφου επι μια ωρα συζητουσαμε με τον υπευθυνο(εκανε οτι μπορουσε το παιδι και τον ευχαριστω) οτι η μονη ισαξια απο πλευρας χαρακτηριστικων που δικαιουμαι να μου δωσουν ειναι η 560(σε αυτο συμφωνουσε) αρνουνταν με επιχειρημα οτι η 5850 αποτελουσε προσφορα και δεν μπορουν να μου δωσουν ενα προιον που κανει 189 στο ιντερνετ/209 στο καταστημα (και ειναι και πιο καινουργιο)(υπηρχε και η λυση να σταλει εξω και αν παρει πανω απο 15 μερες να μου δωσουν αντικατασταση απο τη Sapphire)..Αρνουμουν να τους δωσω 60 επιπλεον για ενα προιον ισοδυναμο εστω και καινουργιο και με επιπλεον εγγυηση και το μονο που καταφερα ειναι να επικοινωνησουν με καποιον ανωτερο και να ''συμβιβαστουν'' να μου την δωσουν στα 159..Να πληρωσω δηλαδη 30 ευρω...Σκεπτομενος και αρνουμενος απο πεισμα ειπα να μου βαλουν τα 129 και να σηκωθω να φυγω.. Εκει επαιξε αλλο θεμα ..Δεν μπορουσε να μου περασει ολο το ποσο παρα μονο 69 ευρω πιστωτικο(τοση ειναι η σημερινη αξια και οταν του ειπα αν μπορεις βρες την μεταχειρισμενη κατω απο 100 δεν απαντησε) γιατι ειχε κατι προβληματα με το κλειδωμα του προιοντος και επρεπε να περιμενω μεχρι αυριο ή να αγορασω κατι αμεσα..Μιλωντας παλι με τον υπευθυνο κατεβηκαμε στον πρωτο οροφο πηρε αρκετα τηλεφωνα για κανα μισαωρο για να του επιτρεψουν απο πανω να ξεκλειδωθει το προιον το οποιο το ειχαν ''ασφαλισει'' με επιστροφη κοστολογησης 69 ευρω(καπως ετσι)...Οπως του ειπα και στον ιδιο αυτα τα.....δεν γινοντουσαν πριν απο 2 χρονια και απο μονοι τους χανουν πελατες...Μια απο τις απαντησεις ηταν οτι δεν μπορουμε να σου δωσουμε αυτην την καρτα γιατι θα χασουμε 60 ευρω(που σημειωτεον ειναι 3 μεροκαματα-ετσι μπορει να κλεισουν οι επειχειρησεις..Του ειπα συγνωμη που δεν θα κλαψω για τα 60 ευρω που χανει το Πλαισιο καθως με την σταση τους προτιμουν να τα χανει ο πελατης(5 μερες χωρις μηχανημα και εξοδα μετακινησης με ταξι)...Τλς οπως του ειπα μολις εχασε εναν πελατη που ψωνιζε εκει απο το 2004 και οσους μπορω να τους επηρεασω και ειναι πολλοι ουτε στυλο BIC απο εκει...Μια απαντηση του ηταν και σε ποιο καταστημα θα στραφεις αφου που νομιζεις οτι θα λυνοταν το θεμα καλυτερα; Μεσα σε ενα χρονο εγιναν 3 στραβες-ανοχη πλεον μηδενικη... Αφου ειναι τοσο σιγουροι(αλαζονεια) ας συνεχισουν ετσι και μερες που ειναι ψαροντουφεκο για κανα πελατη..
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ...έπρεπε να βγάλεις καπνούς από τ' αυτιά όταν σου είπαν "69 επειδή τόσο κάνει ΣΗΜΕΡΑ".... Γενικά δυστυχώς δεν ακολούθησες αυτά που γράφτηκαν εδώ (...μέχρι και το ποστ εκείνης της γκόμενας του Πλαισίου είχες σαν "όπλο"), ενώ "το καλό παιδί" ούτε που σου απάντησε όταν τους είπες περί μεταχειρισμένης, δηλαδή ακολούθησαν αυτό που έχουν διδαχθεί, κατά γράμμα... Ελπίζω τουλάχιστον να σου περισσεύουν αυτά που έχασες. Επίσης μακάρι να πήρες μάθημα από ολ' αυτά, και την επόμενη φορά, στο επόμενο μαγαζί, να είσαι πιο "διεκδικητικά" προετοιμασμένος...
Inler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Του το ειπα αυτο που ειχε γραψει αυτη στο Πλαισιο και μου ειπε ναι ισχυει αλλα για αντικατασταση με μια καρτα που κανει πανω κατω την ιδια τιμη ή το πολυ +20 ευρω οχι 60-70...Ενταξει καθομουν μεχρι και μπροστα απο το service με ουρα 5-6 ατομα και φωναζα εντονα(δεν εξυπηρετειτε τους πελατες και χανει ο πελατης και αλλα)...Κατα τη γνωμη μου δεν υπηρχε κατι αλλο να κανω...Καλα κανεις και αμφιβαλλεις αλλα εκανα οτι με επαιρνε(με κοιτουσαν σαν εξωγηινο)..
pano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Inler δεν ξέρω τελικά τι έκανες,αλλά αν δεν τελείωσε το θέμα ρίξε μια ματιά στο post #135 του isaias1983 http://www.insomnia.gr/topic/397502-psu-silverstone-op-650-4990e-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF/page__st__130 .
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Oκ αφού το τράβηξες όσο μπορούσες...Επίσης, αν εγώ "αμφιβάλλω", δεν ήμουν δα κι εκεί για να ξέρω τί παίχτηκε. Πάντως για το δικό σου το συμφέρον σου έλεγα "κάνε αυτό - κάνε εκείνο"... Γενικά πάντως όλοι αυτοί είναι μαθημένοι από κόσμο που τους φωνάζει (χωρίς μάλιστα να ξέρει νόμους), και στα τέτοια τους, ξέρουν μέχρι που να το τραβήξουν, πχ με την τρελλίτσα του "ίδια τιμή και λίγο πάνω ναι - αλλά όχι 60-70". Ντάρμα-ντουμάνι θα τους είχα κάνει, αν ήμουν εγώ αν μου λέγανε τέτοια. Τεσπα, το συμπέρασμα όλων αυτών είναι (διότι με 'ΣΕΝΑ είμαστε) : άλλη φορά, να είσαι ακόμη πιο διεκδικητικός. Και βασικά, αυτό που θα ήταν το καλύτερο, θα ήταν να τους έλεγες (με τον σχετικό τρόπο, το "έλεγες") να την πάρουν για RMA, και να σου δώσουν αντικαταστάτρια μέχρι να έρθει. Κι αν σου λέγανε μα-μου, να συνέχιζες με "πάει καλά, δεν θέλετε να εξυπηρετήσετε από τώρα, γούστο σας και καπέλο σας αλλά σε 15 μέρες που λέει ο ΝΟΜΟΣ -αν δεν έχει έρθει η κάρτα- το καλό που σας θέλω να μου δώσετε την αντικαταστάτρια". Σε κάθε περίπτωση, καλά έκανες και το πάλαιψες, κι ας μην κατέληξε εκεί που θα ήθελες.
marios_geo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ενδιαφέρουσα η ιστορία σου. Με λίγα λόγια, η εγγύηση όπως την εννοεί το πλαίσιο δεν έχει καμία αξία. Αν ένα προϊόν κάνει τώρα 100 ευρώ και έχει 3 χρόνια εγγύηση, αν χαλάσει θα στο αλλάξουν με ένα τετράδιο και ένα μολύβι (αν είσαι κοντά στο τέλος της εγγύησης). Μακρυά από τα Build to order pc, λοιπόν.
Inler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Αυτο ισχυει καρτα που εκανε 129 την εριξαν μεσα σε ενα χρονο στα 69..Αν μου χαλαγε του χρονου κανα 2 εβδομαδες πριν ληξει η εγγυηση θα την κοστολογουσαν 10 στυλους BIC και ενα τετραδιο 40φυλλο... washcloud μαζι σου φιλε μου και σε ευχαριστω για το χρονο σου και καλα τα ελεγες μιας και πεισμωσα περισσοτερο και εκανα οτι μπορουσα..Απλα δεν ηθελα RMA γιατι παροτι θα μου εδιναν ποιος ο λογος να μπλεξω...Αφου μου πιστωσαν τα λεφτα με καποιο τροπο(τις εκανα δωροεπιταγες) θα τις δωσω και εγω βρει μαλλον απο εδω μεσα μια 5870 στα 120e και με 7 μηνες εγγυηση..Νομιζω συμφερει γιατι και καλυτερη ειναι και σε καλη τιμη..Παντως σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας...Οσο για το Πλαισιο δεν το κατηγορω σε κατι αυτη ειναι η γραμμη τους και σε οποιους απο εμας ''αρεσει''..Απλα ποτε ξανα απο εκει..
washcloud Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 ...μια ένσταση μόνο : όχι "αυτή είναι η γραμμή τους και σε όποιους αρέσει". Όχι, διότι δεν πάει έτσι, διότι ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ (...όχι μόνο το Πλαίσιο, δεν έχω κόλλημα με τους συγκεκριμένους, όλοι πάνω-κάτω τα ίδια κάνουν), όταν προσπαθούν να εξαναγκάσουν τον κόσμο να πάει προς αυτό που θέλουν αυτοί, ταλαιπωρώντας τον και αποπροσανατολίζοντάς τον από τα νόμιμα του δικαιώματα είτε με ελεεινές δικιολογίες είτε και με ψέμματα ακόμα, επειδή ξέρουν ότι απειροελάχιστοι είναι αυτοί που θα το φτάσουν μέχρι τα άκρα, δηλαδή δικαστικά.
Inler Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εχεις ενα δικιο αλλα μονο μεσα απο την απαξιωση μπορει κατι να αλλαξει...Με το να αγοραζουμε κατι και βαζω τον εαυτο μου πρωτα μεσα και μετα να πηγαινουμε να φωναζουμε και ενω τους ξερουμε να περιμενουμε κατι να αλλαξει δεν γινεται δουλεια..Θαυματα δεν γινονται..Κατι ασχετο η 560 που μου την εδιναν στα 160 απο ποιες εκ των 5870 6870 6950 ειναι καλυτερη;..Γιατι αν ειναι να παρω την 6950 ξεκλειδωτη μεταχειρισμενη στα 180-190 και ειναι ισαξια με την 560 που εχει και τρια χρονια εγγυηση μπορει και να με συνεφερε τελικα..
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Κατι ασχετο η 560 που μου την εδιναν στα 160 απο ποιες εκ των 5870 6870 6950 ειναι καλυτερη;.. Όλες.
stm00192 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Όλες. Ελα ρε ... η 560 μη Ti είναι καλύτερη απο 6870 και 6950? Βρε δες τι μαθαινει κανεις!!
STORM1978 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Όλες. Την 560 την απλη λεει το παιδι και οχι την 560ti Δεινοσαυρε. Και απο την 6950 2 gb δεν ειναι καλυτερη η ti.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Όλες είναι καλύτερες της, αυτό εννοούσα παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα