Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση για σκίαση σε παράθυρο. Θέλω να τοποθετήσω κάποια κουρτίνα ή ρόλερ ή κάτι άλλο (εάν υπάρχει) το οποίο να σκιάζει το παράθυρο που βλέπετε, το οποίο by the way είναι ανοιγόμενο προς τα μέσα-εδώ είναι κ η παγίδα! Δεν πρέπει δηλαδή να μπεί κάτι στη κόκκινη γραμμή γιατί θα εμποδίζει στο άνοιγμα, εκτός κ εάν υπάρχει κάτι που να μην εμποδίζει!

Πάμε... Ντουιτγιορσελφάδες ενωθείτε! :-D

post-74587-0-14477800-1340441880_thumb.jpg

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το κουρτινόξυλο μπορει να είναι και μοντέρνο και μίνιμαλ, έχει πολύ λεπτά ίνοξ με μικρούς κρίκους. Τεσπά, άμα δεν σε αρέσουν...

Οπότε θες κάτι με μάξιμουμ πάχος κάπου 2-3 πόντους, για να μπορεί να ανοίγει το παράθυρο; Μέτρησες πόσο ακριβώς;

Δημοσ.

Μια ειναι η λυση..

πας ebay παιρνεις μεμβρανη αντιλιακη σε οτι σκουροτητα θες και την βαζεις ειναι πολυ φτηνες.

Δημοσ.

ναι αλλά ή μεμβράνη θα είναι κάτι μόνιμο

ναι αλλα θα σου παρεχει σκιασει.. δεν θα μπαινει ζεστη μεσα και θα βλεπουνε οι απ εξω.αν ειναι σε σημειο που βλεπουνε.!!!

και φως κανονικα θα μπαινει μεσα.αναλογα τι επιλεξεις βεβαια.

Δημοσ.

ναι έχεις δίκιο εκ μιας όψεως, αλλά οι μεμβράνες είναι μόνιμη και σταθερή λύση, δεν έχεις επιλογή άνοιξε κλείσε, άσε που το βράδυ θα με βλέπουν όλοι απέξω!

Δημοσ.

εγώ πάντως θα έβαζα μια λεπτή ίνοξ βέργα από τοίχο σε τοίχο, εκεί περίπου που είναι η κόκκινη γραμμή σου, ίσως λίγο πιο κοντά στο παράθυρο, και κουρτίνα με μικρά κρικάκια. Αν υποθέσουμε 1,5 εκ πάχος βέργας και 1,5 εκ αέρα από πάνω, είσαι στα 3 εκ και σου περισσεύει και 0,5. Στα όρια, όπως πάντα :)

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να είναι και όμορφο και στο όλο πνεύμα του σπιτιού σου.

Δημοσ.

έχω βρεί μια ίνοξ βέργα/σιδηρόδρομο, λιτό κ ωραίο όχι με κρικάκια αλλά γαντζάκια αλλά κάτι με χαλάει, είναι κ ο τρόπος στήριξής της δύσκολος, θα ανεβάσω φωτό αργότερα για να καταλάβεις, αλλά Λευτέρη είσαι κοντά σε αυτό πάντως! :-D

Δημοσ.

στόρια από ικεα, κάτι σκουρόχρωμο όμως και όχι λευκό σαν το δικό μου.

nwhumw.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...