zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Λοιπόν έχω μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση για σκίαση σε παράθυρο. Θέλω να τοποθετήσω κάποια κουρτίνα ή ρόλερ ή κάτι άλλο (εάν υπάρχει) το οποίο να σκιάζει το παράθυρο που βλέπετε, το οποίο by the way είναι ανοιγόμενο προς τα μέσα-εδώ είναι κ η παγίδα! Δεν πρέπει δηλαδή να μπεί κάτι στη κόκκινη γραμμή γιατί θα εμποδίζει στο άνοιγμα, εκτός κ εάν υπάρχει κάτι που να μην εμποδίζει! Πάμε... Ντουιτγιορσελφάδες ενωθείτε!
paylidis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 zoranb να ουμε αρχηγε μου δεν εχουμε input data για να σε βοηθήσουμε... που ειναι η φωτο;
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Σόρι παιδιά, είναι η κεκτημένη ταχύτητα του Σαββατοκύριακου βλέπετε!
leftermann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ένα μίνιμαλ κουρτινόξυλο ίσως; Γιατί εμένα με φαίνεται απλό; Χάνω κάτι;
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 έλεγα όχι κουρτινόξυλα, κρίκους κλπ.. θέλω κάτι κάτι μοντέρνο κ μίνιμαλ
leftermann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 το κουρτινόξυλο μπορει να είναι και μοντέρνο και μίνιμαλ, έχει πολύ λεπτά ίνοξ με μικρούς κρίκους. Τεσπά, άμα δεν σε αρέσουν... Οπότε θες κάτι με μάξιμουμ πάχος κάπου 2-3 πόντους, για να μπορεί να ανοίγει το παράθυρο; Μέτρησες πόσο ακριβώς;
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 είναι 3.5cm το κενό που αφήνει το παράθυρο από πάνω όταν ανοίγει
*Kezar* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μια ειναι η λυση.. πας ebay παιρνεις μεμβρανη αντιλιακη σε οτι σκουροτητα θες και την βαζεις ειναι πολυ φτηνες.
*Kezar* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ναι αλλά ή μεμβράνη θα είναι κάτι μόνιμο ναι αλλα θα σου παρεχει σκιασει.. δεν θα μπαινει ζεστη μεσα και θα βλεπουνε οι απ εξω.αν ειναι σε σημειο που βλεπουνε.!!! και φως κανονικα θα μπαινει μεσα.αναλογα τι επιλεξεις βεβαια.
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ναι έχεις δίκιο εκ μιας όψεως, αλλά οι μεμβράνες είναι μόνιμη και σταθερή λύση, δεν έχεις επιλογή άνοιξε κλείσε, άσε που το βράδυ θα με βλέπουν όλοι απέξω!
leftermann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 εγώ πάντως θα έβαζα μια λεπτή ίνοξ βέργα από τοίχο σε τοίχο, εκεί περίπου που είναι η κόκκινη γραμμή σου, ίσως λίγο πιο κοντά στο παράθυρο, και κουρτίνα με μικρά κρικάκια. Αν υποθέσουμε 1,5 εκ πάχος βέργας και 1,5 εκ αέρα από πάνω, είσαι στα 3 εκ και σου περισσεύει και 0,5. Στα όρια, όπως πάντα Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να είναι και όμορφο και στο όλο πνεύμα του σπιτιού σου.
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 έχω βρεί μια ίνοξ βέργα/σιδηρόδρομο, λιτό κ ωραίο όχι με κρικάκια αλλά γαντζάκια αλλά κάτι με χαλάει, είναι κ ο τρόπος στήριξής της δύσκολος, θα ανεβάσω φωτό αργότερα για να καταλάβεις, αλλά Λευτέρη είσαι κοντά σε αυτό πάντως!
opera Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 στόρια από ικεα, κάτι σκουρόχρωμο όμως και όχι λευκό σαν το δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα