Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε αυτά τα φις δεν ανοίγουν..ειναι κομμένα...ειναι στην πρέσα...πος να στο πο αλιός??ειμαι ηλεκτρολόγος και ξέρω 5 προγράμματα για τα φις και οτιδήποτε άλλο...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πρεσαριστά που έχω δεί δεν έχουν ενώσεις όμως, αυτό φαίνεται πως είναι συναρμολογημένο, ειδικά η γείωση (το λαμάκι ανάμεσα στους πόλους δεν είναι η γείωση?)

Δημοσ.
Πρεσαριστά που έχω δεί δεν έχουν ενώσεις όμως, αυτό φαίνεται πως είναι συναρμολογημένο, ειδικά η γείωση (το λαμάκι ανάμεσα στους πόλους δεν είναι η γείωση?)

ναί

.

Δημοσ.

Ναι εκείνοι ειναι η γειωση....δες κανενα άλλο φις αν εχεις....τι να πο....δοκίμασε με κατσαβιδι να το ανοίξεις.....

Δημοσ.

Ρε αυτά τα φις δεν ανοίγουν..ειναι κομμένα...ειναι στην πρέσα...πος να στο πο αλιός??ειμαι ηλεκτρολόγος και ξέρω 5 προγράμματα για τα φις και οτιδήποτε άλλο...

Zoranb, ο wannabe ηλεκτρολόγος στη θέση του ηλεκτρολόγου. :-D

Δημοσ.

Ναι εκείνοι ειναι η γειωση....δες κανενα άλλο φις αν εχεις....τι να πο....δοκίμασε με κατσαβιδι να το ανοίξεις.....

τώρα δεν μου φαίνεσαι και τόσο σίγουρος, εκτός αν σε έπριξα και λες: ας τον αφήσω να κάνει ότι θέλει γιατί θα μας βγάλει το λάδι αυτός! ε;

:mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ανοίγει το #αμημένο, όμως... το λαμάκι της γείωσης λίγο βγαίνει, αλλά φοβάμαι μήν του κόψω το καλώδιο με το οποίο είναι συνδεδεμένο!

Δημοσ.

Αφού γουστάρεις το συγκεκριμένο φις ΤΟΣΟ πολύ, το απλούστερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις το παλύμπριζο, να βγάλεις το μανίσιο καλώδιο/φις, να συνδέσεις ένα σκέτο καλώδιο στο μήκος που θες, και στην άλλη άκρη του να συνδέσεις μία κλέμα, όπου στην άλλη άκρη της κλέμας πια, θα συνδέσεις το μανίσιο φισο-καλώδιο. Την δε κλέμα, μπορείς να την "ντύσεις" με ότι πιο πρακτικό (μονωτική ταινία) ή παλαβό μπορείς να φανταστείς (από ένα μικρό λούτρινο κουκλάκι μέχρι κι έναν κύλινδρο από ντεπόν). Εναλλακτικότερα μπορείς απλά να βάλεις έναν διακόπτη, αντί για κλέμα...

Δημοσ.

Χαχα φίλε εγω σου είπα δεν ανοίγει...το λαμάκι μι το τραβάς γιατί μπορεί να το σπασεις...και οχι να κοψεις το καλώδιο.....

Δημοσ.

Αυτο έπρεπε να κάνεις απο την αρχή...για να μι πεδεβεσαι!!

η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! :mrgreen:

Δημοσ.

κάτσε μισό λεπτό έστω το ανοίγεις... παίρνεις ένα άλλο καλώδιο μετά τι κανεις??

θέλω να πω είναι το ίδιο πράμα (αισθητικά και πρακτικά)με το απλός να κόψεις το καλώδιο (η τέσπα να βγάλεις την άκρη του από το φωτιστικό) και να το ενώσεις με ένα άλλο

δηλαδή ok όταν ξεβιδώσεις το φείς πως θα το ενώσεις το καλώδιο?? δεν θα ενώσεις τα καλωδιάκια από μέσα και μετά θα βάλεις μονωτική? ε τότε ακριβώς το ίδιο πράμα είναι με το να τα ενώσεις χωρίς να ξεβιδώσεις το φείς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...