Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπορει να με βοηθησει καποιος για το πως μπορω να αλλαξω τη ρυθμιση ετσι ωστε να εμφανιζεται και παλι στον τοιχο του προφιλ μου η προσφατη δραστηριοτητα?

Για την ακριβεια δεν μου εμαφανιζει το ποτε κανω like καπου η το οτι εγινα φιλος με καποιον.Θυμαμαι παντως οτι αρχικα που τα εμφανιζε ολα κανονικα,ειχα επιλεξει απο τις επιλογες που δινονται διπλα σε τετοιου τυπου αναρτησεις το ''αποκρυψη ολων των ενημερωσεων αυτου του τυπου''

Ευχαριστω

Δημοσ.

Στο κλασσικό προφίλ(στο καινούργιο δεν ξέρω), κύλησε τον τοίχο και στο κάτω μέρος έχει μια μπάρα που αριστερά έχει την επιλογή "παλιότερες δημοσιεύσεις" και δεξιά την επιλογή "ρυθμίσεις".

Πάτησε στη δεξιά επιλογή και θα το βρείς :)

Δημοσ.

Στο κλασσικό προφίλ(στο καινούργιο δεν ξέρω), κύλησε τον τοίχο και στο κάτω μέρος έχει μια μπάρα που αριστερά έχει την επιλογή "παλιότερες δημοσιεύσεις" και δεξιά την επιλογή "ρυθμίσεις".

Δυστυχως δεν μου εμφανιζει τιποτα τετοιο.Εχω φαει τον τοπο αλλα κουμπι ''ρυθμισεις'' δεν υπαρχει πουθενα.

Δημοσ.

Στο κλασσικό προφίλ(στο καινούργιο δεν ξέρω), κύλησε τον τοίχο και στο κάτω μέρος έχει μια μπάρα που αριστερά έχει την επιλογή "παλαιότερες δημοσιεύσεις" και δεξιά την επιλογή "επεξεργασία επιλογών".

image.jpg

Έχεις δίκιο :P . Fixed :-D

Δημοσ.

Έχεις δίκιο :P . Fixed :-D

Οταν κυλησω τον τοιχο τερμα κατω εμφανιζεται η συγκεκριμενη μπαρα χωρις ομως να υπαρχουν αυτες οι επιλογες.Απλα αναφερει στο αριστερο κομματι οτι ''δεν υπαρχουν παλιοτερες δημοσιευσεις''και τιποτα αλλο.

Μολις κοιταξα το προφιλ ενος φιλου και σε εκεινο εμφανιζεται κανονικα η μπαρα με τις επιλογες που λες,στο δικο μου ομως οχι.Τι παιζει αραγε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδη ακομα δεν εχω καταφερει να βρω ακρη αν καποιος εχει καμια ιδεα για το πως μπορει να διορθωθει το προβλημα αυτο παρακαλω ας ενημερωσει

Δημοσ.

παιδια εγω θελω να κανω το αντιθετο που θελει ο φιλος μας!

δηλαδη οι κινησεις που κανω πχ like να μη φαινεται στους αλλους δεξια πανω που διχνει της κινησεις ολων των χρηστων.

πως γινεται αυτο?

Δημοσ.

Θεωρώ πως λογικά δεν γίνεται αυτό, αν αναλογιστείς πως στα like βασίζει το facebook τις διαφημίσεις...

Παρ' όλα αυτά, έψαξα στο google για αρκετή ώρα(μου κίνησες τη περιέργεια :P) και δε βρήκα τίποτα γι αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...