Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά αυτό που λέει ο τιτλος, θα πάω Κρήτη για 10 μέρες Αύγουστο και θέλω να κλείσω αμάξι. Πιθανότατα θα το πάρω και θα το αφήσω αεροδρόμιο (ή, έστω, μόνο να το πάρω ή μόνο να το αφήσεω εκεί, αν κλείσω για λιγότερες μέρες). Επειδή μάλλον θα το κλείσω μέσω ίντερνετ, θα ήθελα να μου πείτε τί να προσέξω, τί είδους χρεώσεις μπορεί να έχει που δεν "φαίνονται" και μπορεί να θεωρούνται "αυτονόητες" κλπ κλπ. Η καλύτερη τιμή που βρήκα είναι Panda με 218 για 10 μέρες, και δεν ξέρω αν είναι καλά.

Η μόνη μου εμπειρία από ενοικιάσεις είναι 1-2 μέρες το πολύ σε κυκλάδες που έπαιζαν και άλλες τιμές.

Ότι συμβουλή έχετε, θα με διευκολύνει πάρα πολύ.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για εξω που εχω ψαξει, κατω απο 25 πληρωνεις κοντα στο 20ρικο επασφαλιστρο ημερησιως.

Ελλαδα αν δε μιλαμε για καμια γιουροπκαρ/χερτζ κλπ νοικιαζεις και απο τα 18 καποιο χαρχαλι.

Δημοσ.

δεν εχει νομο,η καθε εταιρεια οριζει δικη της πολιτικη

απλα παρε τηλεφωνο και ρωτα απο πριν τι παιζει .

218 για 10 μερες ειναι παρα πολυ καλα

Δημοσ.

όντως πολύ καλή τιμή, το Πάντα είναι γτπ βέβαια, αλλά στα @@ σου, δεν θα το παντρευτείς :-D

Επίσης, παλιότερα όταν είχα νοικιάσει (Πάντα ήταν, συμπτωματικά), είχαν κάνει μια χρέωση 200 (ή 300;;; ) ευρώ στην κάρτα, την οποία ακύρωσαν μόλις επέστρεψα το αμάξι. Σαν εγγύηση φάση. Ισχύει ακόμα;

Δημοσ.

Πριν 2 χρονια στη Συρο ετσι μου ειπε ενας οτι ο νομος τους απαγορευει να νοικιαζουν με τις προυποθεσεις που εδωσα παραπανω.

Δημοσ.

Είμαι πάνω από 25 και έχω ήδη χρόνια που οδηγάω και πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη μου οπότε δεν έχω πρόβλημα με όρια ηλικίας/διπλώματος κλπ, απλά δεν το "έχω" με τα συμβόλαια αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, στο site πολύ γνωστής εταιρίας, εκτός ότι ήταν πανάκριβα (οπότε και απορρίφθηκε από τα αποδυτήρια) έλεγε κάτω από την τιμή ότι δεν περιλαμβάνεται φπα και φόρος αεροδρομίου! Δεν ήξερα ότι παίζει κάτι τέτοιο αν πάρεις αμάξι από το αεροδρόμιο. Γι αυτό άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια και για άλλα μαμησιάτικα που μπορεί να μην γνωρίζω.

Όσο για το Panda, παίζει πάνω-κάτω στις ίδιες τιμές με Matiz/Picanto, οπότε πιστεύω ότι ίσως είναι καλύτερο. Δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Για μεγαλύτερο (πχ Getz, Polo) δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός αν πετύχω προσφορά στην ίδια τιμή με τα μικρά, αλλά και πάλι για ποιό λόγο να κάψω παραπάνω βενζίνη;

Δημοσ.

Κι εγώ έτσι λέω, μου φαίνεται κάπως πιό στιβαρό από τα πολύ μικρά, Τώα αν σου δώσουν χαρχάλι, ό,τι και να είναι... :whistle: Από κατανάλωση θα έχει σημαντική διαφορά από ότι ένα μικρό (atos/matiz κλπ);

Δημοσ.

Παίζει κάποια επιχείρηση να δίνει μεικτή ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή; Από ό,τι βλέπω, οι περισσότερες έχουν 300 ευρώ. Αν είναι να το ψάξω κι άλλο.

Δημοσ.

Με το που θα σου δωθει το αμάξι στο αεροδρόμιο θα το βγάλεις γυρω γυρω ένα βιντεο με το κινητό σου. Μπροστά σε αυτον που θα στο φέρει. Ο λόγος ειναι πως στο 99% των περιπτώσεων, άλλο αμάξι διαλέγεις, άλλο σου φέρνουν και επίσης το αμάξι θα έχει συνήθως κάποιες λακουβίτσες, μικροτρακαρισματάκια κτλ κτλ.

Εχω νοικιάσει απο 3 διαφορετικά καταστήματα μέσω νετ και οι 3 μου έφεραν τελικά άλλο αμάξι απο αυτό που ζήτησα και τα 3 ειχαν μικροτρακαρισματάκια. Μια χαρά τα αμάξια, καλή η εξυπηρετήση, αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις που θα πέσεις...

Δημοσ.

Με το που θα σου δωθει το αμάξι στο αεροδρόμιο θα το βγάλεις γυρω γυρω ένα βιντεο με το κινητό σου. Μπροστά σε αυτον που θα στο φέρει. Ο λόγος ειναι πως στο 99% των περιπτώσεων, άλλο αμάξι διαλέγεις, άλλο σου φέρνουν και επίσης το αμάξι θα έχει συνήθως κάποιες λακουβίτσες, μικροτρακαρισματάκια κτλ κτλ.

Εχω νοικιάσει απο 3 διαφορετικά καταστήματα μέσω νετ και οι 3 μου έφεραν τελικά άλλο αμάξι απο αυτό που ζήτησα και τα 3 ειχαν μικροτρακαρισματάκια. Μια χαρά τα αμάξια, καλή η εξυπηρετήση, αλλά επειδή ποτέ δε ξέρεις που θα πέσεις...

Καλή φάση. Και καλή ιδέα, ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

να προσεχεις τι θα κλεισεις και τι θα παρεις..

ειχα κλεισει εγω Opel corsa 2007 μοντελο περισυ και ο τυπας ο κρητικος παναθεμα τον μου πηγε να μου δωσει στην ιδια τιμη opel corsa του 98..

του λεω αμα μου το δωσεις σε καλυτερη τιμη θα το παρω αλλιως δεν το παιρνω..

και ο τυπος οχι μονο μου αρνηθηκε αλλα με εβρισε κιολας με το γνωστο αθηναιος αιντε στο διαολο κλπ κλπ..

επαγγελματιας σου λεει μετα..

επισης οταν παρεις το αμαξι τσεκαρε τα παντα.απο τα φρενα μεχρι λαστιχα αναρτησεις οσο μπορεις δλδ.. ανοιξε καπω δες τι παιζει λαμπες λακουβες γρατζουνιες κλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...