Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα μια βοήθεια για την κατασκευή ενός Tower πιο παλιά είχα ξανασυζητήσει αυτό το θέμα αλλά τώρα χρειάζομαι ξανά μια βοήθεια λοιπόν καταρχάς θα αναφέρω σε τι χρειάζεται :

Αρχικά θα ήθελα να εγκατασταθούν σε αυτό 2 λογισμικά Ubuntu και Windows λόγω του ότι θέλω να ξεκινήσω κυρίως Python

Ένα παιχνίδι Maximum το Aion \ Πολύ Internet γιατί το χρησιμοποιώ πολύ \ Εργασίες κυρίως σε OFFICE \ Θα ήθελα να ξεκινήσω την κατασκευή μιας ιστοσελίδας \ Χρήση κάποιων λογισμικών

Τώρα να αναφέρω τι έχω είδη έχω ένα Tower το οποίο κατά την εκκίνηση αντί να κάνει τον ήχο ( αυτό το μπιπ ) του boot κάνει ένα συνεχές ήχο ( μπιπ ) και δεν ξέρω τι είναι

Το τροφοδοτικό είναι καλό και το κουτί καλό είναι οπότε τουλάχιστον το κουτί μπορώ να το λειτουργήσω όσο για τα άλλα μέρη ο επεξεργαστής είναι κορυφή :] Celeron και τη Mobo δεν την πολυεμπισεύωμαι μπορεί να είναι χαλασμένη

Μπορώ να το κατασκευάσω μόνος μου μέχρι 200 Euro δεν θα είχα πρόβλημα να είναι από διάσπαρτα καταστήματα αλλά αν γινόταν θα ήθελα να είναι από ένα σκέφτομαι με τον καιρό καθώς μαζεύω χρήματα να προσθέτω πράγματα

Ευχαριστώ Προαιρετικά

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ θες να δωσεις 200 ευρο για μητρικη + επεξεργαστη + μνημες ;

Πες μας ομως ολο το συστημα σου που εχεις μεχρι τωρα να δουμε τη μπορεις να κρατησες .

Δημοσ.

Το ξέρω Δημήτρη ζητάω πολλά αλλά θα μπορούσατε να με συμβουλεύσεται με το τι καλύτερο μπορώ να κάνω

Το Pc είναι παλιό έχει επεξεργαστεί Intel Celeron D έχει μια Mobo Gigabyte Ga-8I945GMF ένα τροφοδοτικό δεν ξέρω τι μάρκα αλλά λέει SL 550 θα μπορούσε να είναι αυτό επίσης γράφει 230 AC έχει ένα DVDDrive SONY , HDD Hitachi Deskstar με αν θυμάμαι καλά ata , μνήμη DDR2 και μια Radeon X300SE 256 mb hyper memory επίσης μια μνήμη DDR2 και τσέκαρε ΕΔΩ γιατί κάποιο πρόβλημα έχει

Δημοσ.

Δηλαδη εσυ θες να δωσεις 200 ευρο για μητρικη + επεξεργαστη + μνημες ;

Πες μας ομως ολο το συστημα σου που εχεις μεχρι τωρα να δουμε τη μπορεις να κρατησες .

καμιά σύνθεση απο τις αγγελίες του insomnia μπορει να βγαίνει στα 200

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...