zoranb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στην πολυκατοικία μου, τα φώτα της πιλοτής, τα φώτα της εισόδου, τα φώτα του κλιμακοστασίου, τα φώτα του φουαγιέ, ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας κ.α. όλα είναι σε μία γραμμή Θέλω ανάβουν τα φώτα της εισόδου κ μερικά της πιλοτής σε μόνιμη βάση το βράδυ, ώστε να έχει πάντα φώτα η πολυκατ. όταν πέφτει ο ήλιος! 'Ηθελα να βάλω χρονοδιακόπτη στο κοινόχρηστο πίνακα ώστε να έλεγχα είσοδο κ πιλοτή αλλά δεν γίνεται γιατί είναι στην ίδια γραμμή και τα άλλα και θα επιρρεάζονται κ εκείνα! Επίσης για φωτοκύταρο -που είναι η άλλη λύση- αυτό προϋποθέτει μερεμέτια με άνοιγμα κουτιών κλπ. που επίσης δεν θέλω. Μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη λύση;
gtroza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη λύση; μέσα στο ευρώ ή έξω; μετενέργεια: να κάνεις πρόσθετο κύκλωμα με τα "φωτοκύτταρα" .
nvel Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 υπάρχουν ντουι με ανιχνευτή φωτός αλλά και με ανιχνευτή κίνησης που μπορείς να προσθέσεις στους λαμπτήρες που θες να ανάβουν την νύχτα
gtroza Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 τι εννοείς μετενέργεια; "μετασχηματισμό-επέκταση" του κυκλώματος! .
zoranb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 υπάρχουν ντουι με ανιχνευτή φωτός αλλά και με ανιχνευτή κίνησης που μπορείς να προσθέσεις στους λαμπτήρες που θες να ανάβουν την νύχτα πρόκειται για σπο χωνευτά, ξέρεις από αυτά που μπαίνουν στις πιλοτές, δεν ξέρω πως θα μπαίνει αυτό που λες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα