konstantinosnatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στέλνω μηνύματα στο paypal και δεν μου απαντά πίσω! Τι γίνεται;
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Στέλνω μηνύματα στο paypal και δεν μου απαντά πίσω! Τι γίνεται; Και εμένα ποτέ δεν μου έχουν απαντήσει με email. Πάρε τους τηλέφωνο για να κάνεις τη δουλειά σου.
konstantinosnatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Και εμένα ποτέ δεν μου έχουν απαντήσει με email. Πάρε τους τηλέφωνο για να κάνεις τη δουλειά σου. Έκανες το ίδιο; Αγγλικά μιλάνε;
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έκανες το ίδιο; Αγγλικά μιλάνε; Ναι πήρα τηλέφωνο και όλα εντάξει ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Μόνο Αγγλικά ναι.
Pantelwolf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μου εχουν απαντησει με 4 μερες καθυστερηση, δυο φορες, δε μου απαντησαν σε αυτο που τους ρωτουσα αλλα αυτο που τους λεει το πρωτόκολλο, και τελικα εκανα οπως νομιζα και δουλεψε.
konstantinosnatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ναι πήρα τηλέφωνο και όλα εντάξει ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Μόνο Αγγλικά ναι. Μόλις συνδέομαι βγάζει αυτό το μήνυμα Security Measures και πρέπει να συμπληρώσω ένα πλαίσιο μόλις το συμπληρώνω μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα και ουσιαστικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο paypal account μου. Ξέρεις μήπως τι έγιναι;
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μόλις συνδέομαι βγάζει αυτό το μήνυμα Security Measures και πρέπει να συμπληρώσω ένα πλαίσιο μόλις το συμπληρώνω μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα και ουσιαστικά δεν μπορώ να συνδεθώ στο paypal account μου. Ξέρεις μήπως τι έγιναι; Δοκίμασες να συνδεθείς απ'ευθείας από τον browser? Ξέρω ότι αν συνδέεσαι μέσω του link στο email παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Αν το κάνεις αυτό σωστά έλεγξε αν έχεις συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία που σου ζήτησε με το security measures. Αυτό το μήνυμα το εμφανίζει αν μπεις από διαφορετικές ip σε μικρό χρονικό διάστημα ή αν έχεις αρκετό καιρό να μπεις στο λογαριασμό. Στην ουσία σου ζητάει τα στοιχεία επιβεβαίωσης (προσωπικά και κάρτας).
konstantinosnatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δοκίμασες να συνδεθείς απ'ευθείας από τον browser? Ξέρω ότι αν συνδέεσαι μέσω του link στο email παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα. Αν το κάνεις αυτό σωστά έλεγξε αν έχεις συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία που σου ζήτησε με το security measures. Αυτό το μήνυμα το εμφανίζει αν μπεις από διαφορετικές ip σε μικρό χρονικό διάστημα ή αν έχεις αρκετό καιρό να μπεις στο λογαριασμό. Στην ουσία σου ζητάει τα στοιχεία επιβεβαίωσης (προσωπικά και κάρτας). Ένα από τους τρείς λόγος που λέει ότι έγινε λάθος είναι να μην συνδεθώ από link. Εγώ ανοίγω τον browser, πληκτρολογώ Paypal.com και συνεχίζω. Μόλις μπαίνω μου ζητάει full account Της τράπεζας που έχω βάλει άρα το IBAN, σωστά;
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ένα από τους τρείς λόγος που λέει ότι έγινε λάθος είναι να μην συνδεθώ από link. Εγώ ανοίγω τον browser, πληκτρολογώ Paypal.com και συνεχίζω. Μόλις μπαίνω μου ζητάει full account Της τράπεζας που έχω βάλει άρα το IBAN, σωστά; Αν το έχεις συνδέσει σε τραπεζικό λογαριασμό ναι θα πρέπει να γράψεις το IBAN και το ονοματεπώνυμο ακριβώς όπως το αναγράφει η τράπεζα.
konstantinosnatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Αν το έχεις συνδέσει σε τραπεζικό λογαριασμό ναι θα πρέπει να γράψεις το IBAN και το ονοματεπώνυμο ακριβώς όπως το αναγράφει η τράπεζα. Έχω προσθέσει την τράπεζα συγκεκριμένα την ΑΤΕ. Και έχει από κάτω ένα κελί που έχει επιλεγμένη την τράπεζα και έχει ένα κενό να συμπληρώσω το full account λέει. Βάζω συνέχεια το iban και δεν γίνεται τίποτα.
tsakonas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 καμια σχέση το iban τον αριθμό του λογαριασμού σου θέλει
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Έχω προσθέσει την τράπεζα συγκεκριμένα την ΑΤΕ. Και έχει από κάτω ένα κελί που έχει επιλεγμένη την τράπεζα και έχει ένα κενό να συμπληρώσω το full account λέει. Βάζω συνέχεια το iban και δεν γίνεται τίποτα. Ωχ η ΑΤΕ είναι η χειρότερη τράπεζα για το paypal, πολλά προβλήματα. Έχεις μπορέσει να το λειτουργήσεις καθόλου ή εξ'αρχής σου το βγάζει το μήνυμα? Το έχεις καιρό το paypal? καμια σχέση το iban τον αριθμό του λογαριασμού σου θέλει Κανονικά τα δέχεται και τα δύο. Ας δοκιμάσει και τον αριθμό λογαριασμού.
tsakonas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 paypal k iban δε το έχω ακούσει ποτε. βεβαια με τις ελληνικές τράπεζες δεν έχω ασχοληθεί ..... το iban είναι ο αριθμός λογαριασμού + το bank id κλπ... μάλλον εκεί κολλάει το paypal, θέλει μονο το account number όχι το iban. το ξέρει ότι είναι ate, δε χρειάζεται iban
konstantinosnatas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ωχ η ΑΤΕ είναι η χειρότερη τράπεζα για το paypal, πολλά προβλήματα. Έχεις μπορέσει να το λειτουργήσεις καθόλου ή εξ'αρχής σου το βγάζει το μήνυμα? Το έχεις καιρό το paypal? Κανονικά τα δέχεται και τα δύο. Ας δοκιμάσει και τον αριθμό λογαριασμού. Το είχα ένα χρόνο, έμπαινε κανονικά αλλά ποτέ δεν έβαλα χρήματα και τώρα που θέλω να συνδεθώ μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Ωχ η ΑΤΕ είναι η χειρότερη τράπεζα για το paypal, πολλά προβλήματα. Έχεις μπορέσει να το λειτουργήσεις καθόλου ή εξ'αρχής σου το βγάζει το μήνυμα? Το έχεις καιρό το paypal? Κανονικά τα δέχεται και τα δύο. Ας δοκιμάσει και τον αριθμό λογαριασμού. Βάζω το IBAN, GRXXXXXXXXXX και τίποτα, τον λογαργιασμο χχχχχχχχχχχχ τίποτα!
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Θέλω να πω έχεις κάνει ποτέ αγορά με το paypal? Αν δεν έχεις κάνει πολύ πιθανόν να έχεις πρόβλημα με την επιβεβαίωση της σύνδεσης τράπεζας-paypal. Έχω ακούσει πολλά παράπονα για όσους χρησιμοποίησαν την ΑΤΕ για το paypal. Ειδικά η χρεωστική της κάρτα είναι μη συμβατή. Τώρα για τον τραπεζικό λογαριασμό της συγκεκριμένης τράπεζας δεν ξέρω. Με βάση όλες τις περιπτώσεις που έχω ακούσει αλλά και από προσωπική εμπειρία, ξέρω ότι το paypal σίγουρα λειτουργεί 100% με χρεωστική VISA της Πειραιώς και της Alpha Bank.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα