ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Επειδή αναφέρεις την κρίση θα σε συμβουλέψω για κάτι. Μην την πατήσεις όπως εγώ. Και εγώ τα τελευταία 2 χρόνια προσπαθώ να κάνω αισθητή την παρουσία μου στο διαδίκτυο με sites , blogs με 2 κύριους γνώμονες 1) Ο πρώτος να βγάλω χρήματα μέσω adsense 2) O δευτερος να φτιάξω ένα χρήσιμο site. Χρειάζομαι χρήματα αλλά δεν είχα ποτέ σκοπό να φτιάξω ένα site με άχρηστες ειδήσεις , ούτε ένα ειδησεογραφικό blog με το οποίο θα κράζω θα κριτικάρω και θα κάνω ότι μπορώ για να βγάλω χρήματα. Χρειάζεται πρώτα να το φτιάξεις , να το προωθήσεις , να δεις επισκεψιμότητες καλές , να το βελτιώσεις με τεχνικές Seo , και μετά να περιμένεις να βγάλεις χρήματα. Έφτιαξα ότι μπορείς να φανταστείς και μόλις έβλεπα ότι δεν είχα ούτε κέρδη ούτε τίποτα το παράταγα , στενοχωριόμουν και καθόμουν για λίγο καιρό μέχρι να μου έρθει άλλη ιδέα. Εδώ να φανταστείς είχα σκεφτεί να φτιάξω ένα site το οποίο θα το ονόμαζα xariseto.gr αλλά μόλις το σκέφτηκα μπήκα και είδα ότι υπάρχει. Δεν ήξερα την παρουσία του πριν ένα χρόνο που το σκέφτηκα. Και τα παράτησα φυσικά. Μετά έφτιαξα το ulife.gr στο οποίο αναδημοσίευα καλά νέα κλπ κλπ. Δεν τράβηξε . Δεν το προώθησα όσο έπρεπε κλπ κλπ Τώρα έχω φτιάξει το e-gozilla.blogspot.gr στο οποίο αρθρογραφώ εγώ. Είναι πιο ουσιαστικό και χαίρομαι πιο πολύ από το να αναδημοσιεύω ειδήσεις. Επειδή είμαι σχεδόν όλη μέρα στο Internet και βρίσκω διάφορα που είτε με στενοχωρούν είτε με χαροποιούν είτε με νευριάζουν και πάντα έπλαθα ιστορίες για το καθετί, αποφάσισα αυτά που σκέφτομαι να τα γράφω. Το προωθώ όσο μπορώ και νιώθω πιο σίγουρος για το adsense. Να προσπαθείς , να σου αρ΄σει αυτό που κάνεις , να δίνεις καλά πράγματα στον κόσμο και ότι αξίζει θα σου έρθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα