nik324 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ψαχνω να ασχοληθω με ενα project το καλοκαιρι αλλα δεν βρισκω κάτι ενδιαφέρον....Εχω γνώσεις σε c/c++(οτι εμαθα σε ενα εξαμηνο για την καθεμια).Εχετε να προτείνετε τπτ που να μου κινησει το ενδιαφερον; Δεν θελω να ειναι κατι που να κρατησει μια βδομαδα...θα προτυμουσα νε με δυσκολεψει λιγο
migf1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ψαχνω να ασχοληθω με ενα project το καλοκαιρι αλλα δεν βρισκω κάτι ενδιαφέρον....Εχω γνώσεις σε c/c++(οτι εμαθα σε ενα εξαμηνο για την καθεμια).Εχετε να προτείνετε τπτ που να μου κινησει το ενδιαφερον; Δεν θελω να ειναι κατι που να κρατησει μια βδομαδα...θα προτυμουσα νε με δυσκολεψει λιγο Φτιάξε μια ναυμαχία 2 παικτών (human vs human, human vs cpu, cpu vs cpu), είτε με γραφικό περιβάλλον είτε σε κονσόλα.
WoodSell3r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Φτιάξε μια ναυμαχία 2 παικτών (human vs human, human vs cpu, cpu vs cpu), είτε με γραφικό περιβάλλον είτε σε κονσόλα. Άσχετο αλλα απο οτι θυμαμαι, αυτο δεν το εχεις υλοποιησει εσυ; Το ειχες κανει και human vs human;
john_avlakiotis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Γιατί δεν ψάχνεις ένα open source project και να ασχοληθείς πάνω εκεί; Σε κάτι που να σου αρέσει. Θα μάθεις και πράγματα, και αν καταφέρεις και κάτι θα μπει σαν ένα + στο βιογραφικό σου. Θα σου έλεγα να μην ασχοληθείς με χαζά παιχνιδάκια κλπ τα οποία μόνο εσύ θα τα χρησιμοποιήσεις και δεν θα μάθεις ίσως και κάτι παραπάνω από αυτά που ξέρεις. (no offence migf1)
migf1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Άσχετο αλλα απο οτι θυμαμαι, αυτο δεν το εχεις υλοποιησει εσυ; Το ειχες κανει και human vs human; Είχα ξεκινήσει ένα για χαβαλέ, αλλά άφησα ατέλειωτο το AI engine του. Είχε ξεκινήσει κι ο papi να του κάνει GUI, αλλά βαρέθηκε κι εκείνος. @john_avlakiotis: no offense taken Μην την υποτιμάς όμως την ναυμαχία ως project. Ειδικά σε κάποιον που έχει ασχοληθεί μονάχα 1 εξάμηνο, όπως είπε ο φίλος, έχει να του μάθει πάρα πολλά.
nik324 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στην ναυμαχια με γραφικα θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποια επιπροσθετη βιβλιοθηκη σωστα;Στην c++ κανεμε χρηση της GUI και δεν με συγκινησε ιδιαιτερα....
migf1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Στην ναυμαχια με γραφικα θα πρεπει να χρησιμοποιησω καποια επιπροσθετη βιβλιοθηκη σωστα;Στην c++ κανεμε χρηση της GUI και δεν με συγκινησε ιδιαιτερα.... Ναι, όλα τα GUI ξεχωριστές βιβλιοθήκες είναι. Δεν ξέρω ποια από όλες είχατε κάνει αυτή που λες ότι δεν σε συγκίνησε. Για C++ η πιο διαδεδομένη και cross-platform είναι η QT, αλλά υπάρχουν κι αρκετές άλλες..
Directx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Χμ.. αν το AI του βγει κομματάκι δύσκολο (ένα εξάμηνο μου φαίνεται λίγο) δεν θα ήταν άσχημο να δοκιμάσει μια Solitaire εκδοχή της Ναυμαχίας πάντως (και πάλι θα μάθει πολλά πράματα) ή ένα 8-παζλ (αρκετά πιο εύκολο από την Ναυμαχία - βασική δυσκολία ο αλγόριθμος αρχικοποιήσης των θέσεων των αριθμών).
migf1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εμεις καναμε μια παλαιολιθική...την fltk Γιατί παλαιολιθική; Ενημερώνεται συνεχώς... και είναι και πολύ απλή & ελαφριά συγκριτικά με άλλες (από ότι λένε, γιατί εγώ δεν την έχω χρησιμοποιήσει). @xdir: +1
nik324 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν μου φαινεται ασχημη η ιδεα να ασχοληθω με ενα παιχνιδι αλλα να πω την αληθεια θα προτυμουσα να ασχοληθω αποκληστικα και την c και οχι με καποια βιβλιοθηκη της...να εμβαθυνω δλδ στην γλωσσα και οχι σε κατι "επιπροσθετο"...
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Είχα ξεκινήσει ένα για χαβαλέ, αλλά άφησα ατέλειωτο το AI engine του. Είχε ξεκινήσει κι ο papi να του κάνει GUI, αλλά βαρέθηκε κι εκείνος. @john_avlakiotis: no offense taken Μην την υποτιμάς όμως την ναυμαχία ως project. Ειδικά σε κάποιον που έχει ασχοληθεί μονάχα 1 εξάμηνο, όπως είπε ο φίλος, έχει να του μάθει πάρα πολλά. *offtopic* γυναικα ειναι το παπί νομιζω
migf1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν μου φαινεται ασχημη η ιδεα να ασχοληθω με ενα παιχνιδι αλλα να πω την αληθεια θα προτυμουσα να ασχοληθω αποκληστικα και την c και οχι με καποια βιβλιοθηκη της...να εμβαθυνω δλδ στην γλωσσα και οχι σε κατι "επιπροσθετο"... Α... C θέλεις τελικά, νόμιζα C++ πως ήθελες. Μπορείς να το φτιάξεις σε κονσόλα. Αλλά έτσι κι αλλιώς ένας σωστός σχεδιασμός επιβάλλει ανεξαρτητοποίηση του περιβάλλοντος (GUI ή κονσόλας) από τον πυρήνα. Ή τουλάχιστον την ελάχιστη δυνατή εξάρτηση (είναι κι αυτό από τα πράγματα που θα μπορούσες να εξασκήσεις με αφορμή αυτό το πρότζεκτ ). Όπως και να 'χει, αν σε χάλασε η FLTK με C++, τότε θεωρώ σχεδόν βέβαιο πως ένα GUI API για C (π.χ. GTK+ αν μιλάμε για cross-platform) θα σε κάνει να μισήσεις τον προγραμματισμό γενικότερα Προσωπικά πιστεύω πως μόνο με ένα 6-μηνο εμπειρία δεν είσαι σε θέση να φτιάξεις Ναυμαχία (τουλάχιστον όχι εύκολα). Αν δεν σου αρέσουν και τα GUI, τότε αναγκαστικά πάμε για κονσόλα ... ίσως κάνα card-game να είναι πιο βατό από τη ναυμαχία. *offtopic* γυναικα ειναι το παπί νομιζω Περίμενε να το διαβάσει και θα σου πως εγώ αν είναι γυναίκα
Star_Light Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Και τι έβαλε στο αβαταρ τοτε???την κοπέλα του? Eγω γυναικα νομιζα οτι ειναι. :/
nik324 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για τις ιδιες καποια απο αυτες θα την μελετισω περισσοτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα