Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπερβολες... υπαρχουν

το πρώτο δεκαήμερο (αφου γραφτεις πρωτού αρχίσουν τα μαθήματα) και το τελευταιο μέχρι να ορκιστείς; rofl

added:

εκει εισαι καπως έτσι...

tumblr_m5kg9tKUGB1qlos6m.jpg

Δημοσ.

Για πες μας τις εμπειριες σου απο 5ο/6ο/7ο εξαμηνο ειδικα αν εχεις Υ-Λ ;)

Εχω Υ-Λ... φετος 7ο ετος και τελειωνω

Πρωτα ετη μαλακιστηκα,εντελως χαλαρα

Σε 2-3 εξεταστικες δεν πατησα καν.

μετα φορτσαρα και σχετικα ανετα παιρναγα 5+ μαθηματα ανα εξεταστικη

Δεν λεω οτι παιρνας ζωη και κοτα αλλα σου μενει χρονος να κανεις αρκετα πραγματα

Δημοσ.

προφανως και υπαρχει. τα δυο πρώτα χρόνια κλασσικά λες μολις μπηκα φοιτητής, τύφλα 6 ή ώρα το πρωι κάθε μέρα και δε συμμαζευεται. και ξυπνας ενα πρωι 3ο έτος και χρωστας 25 μαθήματα. αλλα στο 3ο έτος είναι ένα και ένα θα κοπείς σε άλλα 8 ασπουμε. 4ο έτος και χρωστας 35 μαθήματα. αντε γεια.

Δημοσ.

μπηκα 4ο ετος και ειχα περασει 15 απο τα 60. Χρωσταγα δηλαδη 45 μαθηματα και οχι ομονο 35.

Μπαινοτνας 5ο ετος ειχα περασει 30. Μετα παλι εκανα μια μικρη κοιλια, τωρα ειμαι 7ο κ θελω 5ο για πτυχιο, εχω δουλεψει καπως κ την διπλωματικη.

Δημοσ.

Αν κανεις σωστο προγραμμα και περνας 5 μαθηματα την εξεταστικη στην 5ετια θα το βγαλεις.

Καλα να σου πω εγω για 7ο εξαμηνο με αλγοριθμους-λειτουργικα-μικρο. Μονο το πρωτο ηθελα 2-3 μερες δουλεια..Συν κατι εξτρα.

Δημοσ.

Αν και μηχανικός από ΤΕΙ θα σου έλεγα να σκεφτείς γιατί είναι πολύ δύσκολη σχολή και μέλλον αβέβαιο έχω μια φίλη που ακόμα παιδευται και αν μπεις στο michanikos.gr θα δεις πόσοι είναι άνεργη και θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό.

Όσο αφορά τη σχολή στη ξάνθη δύο καθηγητές μου στο ΤΕΙ ήταν από εκεί και ήταν από τους καλύτερους καθηγητές που γνώρισα αυτό κάτι λέει για το επίπεδο της σχολής.

Δημοσ.

6 χρονια

4 projects

64 μαθηματα

1 πτυχιακη

1 μαθημα για το πτυχειο. δινω αυριο το πρωι. B)

μου εχει φυγει ο κωωωωωωωωωωωωωωωλος.

Δημοσ.

6 χρονια

4 projects

64 μαθηματα

1 πτυχιακη

1 μαθημα για το πτυχειο. δινω αυριο το πρωι. B)

μου εχει φυγει ο κωωωωωωωωωωωωωωωλος.

σου εύχομαι κάλλιστη επιτυχια !

Δημοσ.

Αν κανεις σωστο προγραμμα και περνας 5 μαθηματα την εξεταστικη στην 5ετια θα το βγαλεις.

Καλα να σου πω εγω για 7ο εξαμηνο με αλγοριθμους-λειτουργικα-μικρο. Μονο το πρωτο ηθελα 2-3 μερες δουλεια..Συν κατι εξτρα.

5 μαθήματα την εξεταστική είναι τίποτα.

τα παραπάνω είναι υπερβολές.

Πτυχίο κανονικά σε 5 χρόνια, 13 μαθήματα maximum σε 1 εξεταστική. Αναγνωρίζω ότι κάποιες σχολές που έχουν projects πχ Θέμα Ναυπηγών είναι πιο δύσοκλες. Το θέμα της πτυχιακής είναι στο χέρει σου πόσω θα αυτοκαταστραφείς ή όχι.

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση.Από μηχανολόγους μηχανικούς γνωρίζω σίγουρα ότι μπορείς να βγάλεις άδεια και να λειτουργήσεις κανονικά συνεργείο αυτοκινήτων.Από ημμυ μπορείς να κρατήσεις συνεργείο?Όποιος γνωρίζει παιδιά σίγουρα να μου πει.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Υ.Γ:αν το μήνυμα είναι εκτός θέματος όποιος μπορεί να το μεταφέρει..

Δημοσ.

5 μαθήματα την εξεταστική είναι τίποτα.

τα παραπάνω είναι υπερβολές.

Πτυχίο κανονικά σε 5 χρόνια, 13 μαθήματα maximum σε 1 εξεταστική. Αναγνωρίζω ότι κάποιες σχολές που έχουν projects πχ Θέμα Ναυπηγών είναι πιο δύσοκλες. Το θέμα της πτυχιακής είναι στο χέρει σου πόσω θα αυτοκαταστραφείς ή όχι.

Εχεις δωσει 13 μαθηματα σε μια εξεταστικη? Και τι βαθμους πηρες? Επισης αν δεν εχεις Υ-Λ καλο ειναι να μην μιλας για αλλους.

Eξω απο το χορο πολλα μπορεις να λες, ειδικα αν τελειωσες την σχολη πριν μια 5ετια που συγκρινω με γνωστους, οι διαφορες ειναι μεγαλες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχεις δωσει 13 μαθηματα σε μια εξεταστικη? Και τι βαθμους πηρες? Επισης αν δεν εχεις Υ-Λ καλο ειναι να μην μιλας για αλλους.

Eξω απο το χορο πολλα μπορεις να λες, ειδικα αν τελειωσες την σχολη πριν μια 5ετια που συγκρινω με γνωστους, οι διαφορες ειναι μεγαλες.

Οντος 13 ειναι πολλα εγω εχω σαν ρεκορ το 2007-2008 με τις μεγαλες καταληψεις σε 4πλη εξεταστικη 21 μαθηματα.

Δημοσ.

Οντος 13 ειναι πολλα εγω εχω σαν ρεκορ το 2007-2008 με τις μεγαλες καταληψεις σε 4πλη εξεταστικη 21 μαθηματα.

2006-2007 θα εννοείς γιατί 07-08 δεν έγιναν παρά ελάχιστες καταλήψεις...

Εμάς στο φυσικό Πάτρας, 5 μαθήματα την εξεταστική για ένα μέσο φοιτητή έως άριστο είναι καλός έως πολύ καλός αριθμός μαθημάτων. Βέβαια εξαρτάται και από τα μαθήματα, αλλά γενικά πάνω από 5-6 σε εξεταστική είναι επιτυχία μεγάλη...

Σόρρυ κιόλας αλλα σε τι σχολή είσαι και πέρασες τόσα μαθήματα;;; Επίσης 4πλη εξεταστική τι ακριβώς εννοείς;; :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...