Προς το περιεχόμενο

Smite [MOBA]


dartmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το SMITE είναι ένα κλασσικό MOBA τύπου LoL ή DOTA με μια βασική όμως τεράστια διαφορά ! Το SMITE χρησιμοποιεί προοπτική 3ου προσώπου και σύστημα Action Combat . Για να καταλάβετε τι εννοούμε σκεφτείτε ότι παίζετε LoL αλλά ελέγχετε τον χαρακτήρα σας σαν να παίζατε Tera .....!
 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ --> link

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=lJk0idhG-qI&feature=colike

 

http://www.smitegame.com

 

 

 

To ΜΜΟ Cult GR θα έχει Live παρουσίαση με Live Stream Σήμερα Πέμπτη 31 Μαίου και από 10:30 έως 12:30 μμ. Όσοι ενδιαφέρεστε ελάτε να συμμετέχετε στο live chat κατά την διάρκεια του stream .

Link για το Live Stream channel του MMO Cult GR --> εδώ
Ενημέρωση μέσω Facebook και Twitter

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Το Smite αποτελεί το νεότερο free-to-play παιχνίδι από την Hi-Rez Studios, της ομάδας πίσω από το -αρκετά επιτυχημένο- Tribes: Ascend. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των MOBA games (DOTA, League of Legends, κτλ) και το βασικό χαρακτηριστικό του, αλλά και αυτό που το διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους MOBA τίτλους, είναι η κάμερα τρίτου προσώπου που χρησιμοποιεί. Αυτή την περίοδο το Smite βρίσκεται σε closed beta φάση και αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 8 μήνες, ενώ το Free-to-play μοντέλο που συναντήσαμε σε αυτήν την beta θύμιζε αρκετά αυτό του Tribes: Ascend.

 

SMITE_Preview_Image_01.jpg

 

Οι παίκτες θα μπορούν -αν θέλουν- να αγοράζουν διάφορα Gems με ευρώ, τα οποία και θα χρησιμοποιούν στη συνέχεια για να ξεκλειδώνουν νέους χαρακτήρες και skins. Όπως και στο μοντέλο του Tribes, έτσι και εδώ οι επιπλέον χαρακτήρες μπορούν να ξεκλειδωθούν και με Favor, δηλαδή με διάφορους πόντους που κερδίζουμε έτσι και αλλιώς μετά από κάθε match. Το οικονομικό μοντέλο είναι περισσότερο ισορροπημένο από αυτό του Tribes και δεν απαιτείται παράλογο farming Favor πόντων για το ξεκλείδωμα νέων χαρακτήρων -αν και αυτό μπορεί να αλλάξει μέχρι την κυκλοφορία. Ωστόσο η αγορά τους μέσα από τα Gems αποτελεί και πάλι την πιο γρήγορη λύση, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι 5 δωρεάν χαρακτήρες που προσφέρονται δεν είναι κακοί και μπορεί κάποιος να παίξει αποτελεσματικά χωρίς να βάλει το χέρι στην τσέπη (ένας χαρακτήρας κοστίζει περίπου 8 ευρώ).

 

SMITE_Preview_Image_02.jpg

 

Το μεγάλο χαρακτηριστικό του τίτλου είναι η κάμερα τρίτου προσώπου, αλλά και η κίνηση μέσω των πλήκτρων WASD. Η κάμερα τρίτου προσώπου αλλάζει ριζικά το gameplay, αφού κάθε skill, κάθε μαγικό και κάθε βέλος αποτελεί “skill shot”. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύουμε τον αντίπαλο με ακρίβεια, ενώ μπορούμε να αποφεύγουμε τα εχθρικά πυρά κινούμενοι πλαγίως, όπως περίπου και σε ένα FPS. Η κάμερα τρίτου προσώπου σημαίνει επίσης ότι δεν μπορεί ο παίκτης να δει πίσω του δίχως να περιστρέψει το χαρακτήρα του (άρα και να διακόψει την πορεία του), κάτι που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις ενέδρες, αλλά και στο “kiting”.

 

SMITE_Preview_Image_03.jpg

 

Πέρα από αυτά, οι κανόνες μοιάζουν πολύ με αυτούς του League of Legends. Οι παίκτες χωρίζονται σε δύο ομάδες των 5 ατόμων, με την κάθε ομάδα να διαθέτει από μια βάση και τον αγώνα κερδίζει η ομάδα που θα καταφέρει να σκοτώσει πρώτη το κεντρικό Raid της αντίπαλης. Στο ενδιάμεσο οι παίκτες θα συναντήσουν περίπου ότι και στο League of Legends: πύργους που αποτρέπουν την πρόωρη πρόσβαση προς την αντίπαλη βάση, διάφορα Mini-raids που προσφέρουν buffs, καθώς και minions που κάνουν συνεχώς spawn από την κάθε βάση και θα μας υποστηρίζουν.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=orJItDL0OqI

 

http://www.youtube.com/watch?v=0k1Z0riFdVA

 

Πηγή του άρθρου: enternity.gr (δεν έχω καμία σχέση με το site αυτό απλά ήταν αρκετά πιο περιεκτικό άρθρο από το να γράψω εγώ ένα.)

 

 

Έφτιαξα καινούριο thread γιατί αυτό που ήδη υπάρχει δεν ακολουθεί το format όταν φτιάχνεται ένα thread για ένα καινούριο παιχνίδι.

 

Πιστεύω ότι εκτός απροόπτου θα είναι ο συνεχιστής των MOBA παιχνιδιών λόγω του ότι συνδυάζει το κλασσικό MOBA style με το PVP MMO style και αν ακολουθήσει το μοντέλου του League of Legends (οτιδήποτε αγοράζεις δεν έχει αντίκτυπο στο gameplay σου παρά μονάχα skins/heroes και τους heroes να μπορείς να τους ξεκλειδώνεις το ίδιο εύκολα παίζοντας όπως στο League of Legends. Περιμένω beta (δεν δίνω λεφτά για να μπω beta περιμένω μπας και πάρω invite) και αν μπω θα πω και δικές μου εντυπώσεις.

 

Ίδωμεν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι οντως αρκετα fun game και ειναι και αρκετα fast paced,δεν εχει την κλασσικη εννοια του ΜΟΒΑ ουτε ειναι ενα farm fest οπως εχει γινει το LoL.

Ακομα δηλαδη κι αν δεν κανεις last hit παλι παιρνεις λεφτα

ΤΟ παιχνιδι ειναι αρκετα unbalanced ακομα αλλα ειναι πολυ νωρις και πιστευω θα το διορθωσουν αυτο

 

Αν καποιος θελει key μου λεει,πρεπει να εχω αλλα 3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το παιχνίδι τα σπάει ρε σεις ακόμα και σε beta.

 

Να μειώσουν πάντως το χρόνο του respawn, είναι υπερβολικά μεγάλος πιστεύω και εκνευριστικό να περιμένεις 80sec για respawn στο 25λεπτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...