Προς το περιεχόμενο

Smite [MOBA]


dartmed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησα να παίζω και γω ,καθως κατι φιλαράκια μου έστειλαν key, και είναι αρκετά διασκεδαστικό παιχνιδάκι. Άμα έχεις και εμπειρία απο άλλα moba (hon/dota) το μαθαίνεις πολύ γρήγορα.

Η κοινότητα μέχρι στιγμής είναι αρκετά φιλική, κάτι που δεν περίμενα απο moba , καθώς παίζω hon 3 χρόνια και έχω συνηθίσει σε κάτι πιο "άγριο".

Με ενοχλούν που λείπουν κάποια features όπως tp σε tower, ελάχιστα items με abilities, το last hit δεν έχει και τοσο σημασία, στην αρχή έχεις μόνο 5 ήρωες ξεκλείδωτους... αλλά το μεγαλύτερο μείον είναι το unballance που υπάρχει μεταξύ ηρώων, απλά απαράδεχτο.

Συνολικά είναι ενδιαφέρον 3d moba game, πχ ένα ματσάκι στο τόσο με παρέα το αξίζει, αλλά δεν είναι ακόμα στο επίπεδο άλλων moba.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Η Hi-Rez Studio αποφάσισε να καθυστέρηση την ημερομηνία κυκλοφορίας του δικού της MOBA, το  SMITE, που είχε αρχικά προγραμματιστή για το πρώτο τρίμηνο του 2013. Οι developers της εταιρίας θέλουν ακόμα χρόνο για την προσθήκη νέων χαρακτηριστικών και για επιπλέον δοκιμές πριν την κυκλοφορία του SMITE - προσθήκη νέων θεών κτλ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε τώρα, η Hi-Rez θα περιμένει μέχρι να συμπληρωθούν 40 χαρακτήρες για να κυκλοφορήσει το SMITE.

 

 

Στα ποίο του παιχνιδιού τώρα. Ο θεός Νο32 μόλις κυκλοφόρησε! Έχει το όνομα Aphrodite, the Goddess of Beauty και μάχεται, με τι άλλο; Με την δύναμη της γυναικείας ομορφιάς. Ένα από τα ability της είναι το "Kiss", με το οποίο δίνει ένα φιλί σε κάποιον σύμμαχο και δημιουργεί δεσμούς μεταξύ τους - κάτι σαν αδερφές ψυχές - που έχει ως αποτέλεσμα και οι δύο να έχουν αυξημένο Movement Speed. Αν το φιλί γίνει σε κάποιον αντίπαλο θεό, αυτός ακινητοποιείτε για 1 δευτερόλεπτο ενώ η "αδερφή ψυχή" της Αφροδίτης - επειδή προφανώς και ζήλεψε - παίρνει αυξημένη δύναμη για 8 δευτερόλεπτα για να εξόντωση τoν αντίζηλο.

 

Πηγή: Tead.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 6 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...

Παίζετε? και αν ναι τι άποψη έχετε?Χθες το δοκίμασα και έχω μια ανάμεικτη γεύση....πολύ εύκολο χωρίς deny,πολύ unbalanced αλλά κάτι καινούργιο με πολύ καλά γραφικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω το θεωρω ακρως διασκεδαστικο. Εχθες ειχε wine fest ολοι στην αρενα με το θεο του κρασιου Bacchus. Το ρεψιμο πηγαινε συννεφο :P.

Δυστυχως μετα απο πολλα beta invites που ειχα ειπα να του ριξω μια ματια μονο πριν απο 2-3 μερες και με τραβηξε στο 100%. Αν δεν ηταν στη μεση το teso θα ειχα κολλησει αγρια. Το συνιστω ανεπιφυλακτα ειδικα σε αυτους που εχουν κολλησει σε καποιο αλλο moba και εχουν δημιουργησει μαζι του μια σχεση αγαπης-μισους. Καιρος να ξεκολλησετε λιγο με κατι πραγματικα διασκεδαστικο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...