alexc Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Καλησπερα! εχω τελιωσειεναν οδηγο html και ψαχνω για εναν αρκετα καλο στα css. εχετε να μου προτεινετε καποιο συγκεκριμενο που εχει δουλεψει καποιος??? εχω βρει αρκετα αλλα λεω μηπως εχει καποιος κατι συγκεκριμενο! Ευχαριστω!
alexitsios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Έχω φτιάξει τον παρακάτω οδηγό HTML & CSS, ο οποίος είναι σε videos. Αυτή τη στιγμή έχω περάσει περίπου τα πρώτα δέκα, αλλά τις επόμενες 2 μέρες θα περάσω και τα υπόλοιπα 20 περίπου.
alexc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω πολυ!!! θα το ακολουθησω γιατι φαινεται αρκετα ενδιαφρεον τροπος!!! ακομα ομως δεν εχω βρει για τα css θα ειναι και αυτα μεσα στα υπολοιπα 20?
alexitsios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ναι Μέχρι αυριο το απόγευμα ελπίζω να έχω ανεβάσει και τα υπόλοιπα.
alexitsios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 να ξέρεις έχω ανεβάσει τα περισσότερα βίντεο στο youtube channel μου, απλά δεν τα έχω περάσει ακόμη στο site. Αύριο ελπίζω να προλάβω να τα περάσω.
alexitsios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Οκ περάστηκαν και τα υπόλοιπα στη σελίδα. Μπορείς να τα ρίξεις μια ματιά αν θέλεις τώρα.
alexitsios Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Ξεκίνησα να περνάω και τα tutorials για τα css frameworks. Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα περάσω και τα υπόλοιπα. Έχει πιο advanced css μαθήματα αυτή η σειρά.
alexc Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ιδιαιτερα ενδιαφερον εινα ιτα μαθηματα!!! Συγχαρητηρια πολυ καλη δουλεια με βοηθαει αρκετα!! και αν εμβαθυνεις και αρκετα σε πιο εξιδικευμενα πραγματα ακομα καλυτερα!!
alexitsios Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Ποιο κάτω που ξεκίνησα με τα css frameworks, θα δεις πως μπορείς να φτιάξεις μια ιστοσελίδα με css πολύ πιο εύκολα. Το πάνω είναι για τα βασικά και είναι απαραίτητο για τον αρχάριο χρήστη.
alexitsios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Άρχισα να προσθέτω και άλλα css tutorials πάνω στα css frameworks, αν θέλεις μπορείς να τα ρίξεις μια ματιά. Άλλαξα και μικρόφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα