Arctic Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Γεια σας παιδιά, Έβγαλα 16640 μόρια και είμαι κατηγορία πολυτέκνων. Δεν τα κατάφερα όσο ήθελα/μπορούσα ωστόσο μπαίνω σίγουρα σε σχολή ΗΜΜΥ(σίγουρα, κοιτώντας τις περσινές βάσεις) που σε κάθε περίπτωση θα ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Με ενδιαφέρει η Ηλεκτρονική και το Hardware. Είτε ΗΜΤΥ είτε ΗλεκτρολόγωνΜΜΥ είτε ΗλεκτρονικώνΜΜΥ μπω με αυτά θα ασχοληθώ. Στο μηχανογραφικό πρώτη επιλογή είναι ΗΜΤΥ Πάτρας(λόγο περιοχής),ελπίζω να το πιάσω αλλά λίγο δύσκολα. Το ζήτημα είναι ποια θα είναι η δεύτερη επιλογή. Ηλεκτρολόγων(Ξάνθη) ή Ηλεκτρονικών(Χανιά); Έχω ακούσει καλά λόγια και για τα δύο αλλά από θέμα projects/έρευνας(που θα με ενδιέφερε πολύ) νομίζω υπερτερεί η σχολή Ηλεκτρονικών. Και οι δύο πόλεις απέχουν αρκετά από τη περιοχή μου(Τρίκαλα) με τα Χανιά να απέχουν περισσότερο. Όσοι γνωρίζουν ίσως να μπορούσαν να βοηθήσουν για το ποια σχολή είναι καλύτερη στα project, στη συνεργασία με καθηγητές, εργαστήρια και γενικά στο επίπεδο γνώσεων,εμπειριών και ευκαιριών(κάθε είδους) που προσφέρει η κάθε σχολή. Σας ευχαριστώ
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ως επαγγελματικη αποκατασταση καλυτερα ηλεκτρολογος ειμαι ηλεκτρονικος στα χανια στο τει και απο διαφορους δεν εχω ακουσει και πολλα θετικα για το τμημα του πολυτεχνειου. της πατρας το θεωρουν αρκετα ανωτερο απ ολες τις αποψεις επισης τα χανια τον χειμωνα ειναι τελειως σαπιλα,και δε παιζουν γυναικες στη περιοχη
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 πάντως για να μην απογοητευτείτε. ένας μέσος χρήστης η/υ εχει την ίδια επαφη και σχέση με Hardware που θα εχεις ως αποφοιτός ΗΜΜΥ (εκτός εαν ασχολείσαι περαιτέρω για πάρτυ σου). Καλη επιλογή όπως ειπα και σε αλλο νήμα πάντως (γιατι ανοιγετε 2ο θεμα ιδιοοοο
Anubis13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Γεια σου Arctic, οπως λεει και ο Ντιναρας ως επαγγελματικη αποκατασταση ηλεκτρολογος, το πτυχιο ειναι ενιαιο τωρα το που θα βρεις δουλεια και με ποσα οταν βγαλεις την σχολη ενας θεος το ξερει. Καταρχας ειναι πιθανο σαν πολυτεκνος να μπαινεις. 17500 δεν είχε η Πάτρα περίπου? Για την ακριβεια 17535. Μην το παρεις ως δεδομενο αλλα βλεπω την πατρα στα 17000-17000 στην γενικη κατηγορία. Οσο πιο κατω τοσο καλυτερα για εσενα. Τωρα περι της σχολης, τα ειπα και σε αλλο τοπικ. Θελει δουλεια. Θα ασχοληθεις με πραγματα που δεν σου αρεσουν οποτε πρεπει να το δεχτεις. Επισης τα μαθηματικοφυσικα ειναι βαρβατα. Η σχολη η συγκεκριμενη της πατρας εχει μια κατευθυνση Ηλεκτρονικης και Πληροφορικης οποτε καλυπτει τα κομματια που αναζητας. Για την πατρα συγκεκριμενα μπορει να σε βοηθησει ο andreapaog328 http://www.insomnia.gr/topic/450642-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83/ τωρα για τους ηλεκτρονικους η ηλεκτρολογους. αν οι ηλεκτρονικοι δεν εχουν δικαιωματα ΗΜΜΥ υποτιθεται καποτε θα αποκτουσαν τοτε Ξανθη > Κρητη. Εγω παντως εχω ακουσει καλα λογια για την σχολη στα Χανια, αλλα δεν μπορω να στο βεβαιωσω. Οποτε αν πετυχεις κανενα απο εδω μεσα ισως ξερει καλυτερα. Α για ερευνα στρωσε κωλο και κοιτα να φυγεις. Εδω περα δεν υπαρχουν οι ποροι και το μονο που κανεις ειναι να διορθωνεις γραπτα.
kostask91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εγω θα σου πω την αποψη μου για το θεμα των πολεων (χανια και ξανθη) διοτι εχω φιλους και στις 2 πολεις. καταρχην γυναικες δεν εχει σε καμια πολη ( ειδικα στη ξανθη ). τα χανια ομως εχουν το πλεονεκτημα οτι εχουν θαλασσα κ απο ανοιξη μεχρι φθινωπορο παιζει πολυ τουρισμος. το χειμωνα ομως ειναι δυσκολα. σε γενικες γραμμες σαν ζωη εχω ακουσει πολυ καλυτερα λογια για τα χανια παρα για την ξανθη ( η οποια ειναι και μικρη πολη ) . ελπιζω να σε καλυψα σε αυτο το θεμα. στο θεμα ποια σχολη ειναι καλυτερη δε μπορω να σε διαφωτισω
status Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εγω θα σου πω την αποψη μου για το θεμα των πολεων (χανια και ξανθη) διοτι εχω φιλους και στις 2 πολεις. καταρχην γυναικες δεν εχει σε καμια πολη ( ειδικα στη ξανθη ). τα χανια ομως εχουν το πλεονεκτημα οτι εχουν θαλασσα κ απο ανοιξη μεχρι φθινωπορο παιζει πολυ τουρισμος. το χειμωνα ομως ειναι δυσκολα. σε γενικες γραμμες σαν ζωη εχω ακουσει πολυ καλυτερα λογια για τα χανια παρα για την ξανθη ( η οποια ειναι και μικρη πολη ) . ελπιζω να σε καλυψα σε αυτο το θεμα. στο θεμα ποια σχολη ειναι καλυτερη δε μπορω να σε διαφωτισω Ενώ τα Χανιά είναι το ανάλογο του Νέου Δελχί; ;ρ
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εγω θα σου πω την αποψη μου για το θεμα των πολεων (χανια και ξανθη) διοτι εχω φιλους και στις 2 πολεις. καταρχην γυναικες δεν εχει σε καμια πολη ( ειδικα στη ξανθη ). τα χανια ομως εχουν το πλεονεκτημα οτι εχουν θαλασσα κ απο ανοιξη μεχρι φθινωπορο παιζει πολυ τουρισμος. το χειμωνα ομως ειναι δυσκολα. σε γενικες γραμμες σαν ζωη εχω ακουσει πολυ καλυτερα λογια για τα χανια παρα για την ξανθη ( η οποια ειναι και μικρη πολη ) . ελπιζω να σε καλυψα σε αυτο το θεμα. στο θεμα ποια σχολη ειναι καλυτερη δε μπορω να σε διαφωτισω για να σε βοηθησω πιο καλα για τα χανια εχει το τει που εχει 95% αντρες,το πολυτεχνειο που εχει 75% αντρες επισης εχει ναυσταθμο,πεδιο βολης,3-4 στρατοπεδα. και ολοι αυτοι πρεπει να βολευονται με τις ντοπιες οι οποιες δεν νιωθουν
kostask91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 ε οχι αλλα σε συγκριση με τη ξανθη αν τις συγκρινεις σαν πολεις για φοιτητη τα χανια ειναι πολυ πιο πανω . αλλα αυτο ειναι και υποκειμενικο, αν στον αλλο πχ δεν του αρεσει η θαλασσα δε του λενε κατι τα χανια
status Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 για να σε βοηθησω πιο καλα για τα χανια εχει το τει που εχει 95% αντρες,το πολυτεχνειο που εχει 75% αντρες επισης εχει ναυσταθμο,πεδιο βολης,3-4 στρατοπεδα. και ολοι αυτοι πρεπει να βολευονται με τις ντοπιες οι οποιες δεν νιωθουν 6 μήνες θητεία χανιά, άσε πίκρατσου σου λέω, πίκρατσου.:\
kostask91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 για να σε βοηθησω πιο καλα για τα χανια εχει το τει που εχει 95% αντρες,το πολυτεχνειο που εχει 75% αντρες επισης εχει ναυσταθμο,πεδιο βολης,3-4 στρατοπεδα. και ολοι αυτοι πρεπει να βολευονται με τις ντοπιες οι οποιες δεν νιωθουν οχι και δε νιωθουν οι ντοπιες. εχω ακουσει πραματα για αυτες τις ντοπιες. δε μπαινω σε λεπτομεριες μη φαμε και κανα μπαν και ναι ισχυει το "FOR EVER ALONE" αλλα θα εχεις ανοιξη καλοκαιρι φθινοπωρο ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΕΕΕΣ
status Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 οχι και δε νιωθουν οι ντοπιες. εχω ακουσει πραματα για αυτες τις ντοπιες. δε μπαινω σε λεπτομεριες μη φαμε και κανα μπαν και ναι ισχυει το "FOR EVER ALONE" αλλα θα εχεις ανοιξη καλοκαιρι φθινοπωρο ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΕΕΕΣ Ναι, και όλο το χειμώνα προπόνηση έτσι; τώρα να μου πεις Ηράκλειο, ηλεκτρολογία, γυναίκες μόνο για δείγμα, ευτυχώς που υπάρχουν και οι δυστυχισμένες (κοινωνικές λειτουργεί) και βλέπουμε καμιά γυναίκα.;ρ
kostask91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι, και όλο το χειμώνα προπόνηση έτσι; τώρα να μου πεις Ηράκλειο, ηλεκτρολογία, γυναίκες μόνο για δείγμα, ευτυχώς που υπάρχουν και οι δυστυχισμένες (κοινωνικές λειτουργεί) και βλέπουμε καμιά γυναίκα.;ρ εχετε το ρεθυμνο αναμεσα . κοιτα εχω παει ξανθη και καλοκαιρι και χειμωνα. ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ για φοιτητη
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Ναι, και όλο το χειμώνα προπόνηση έτσι; τώρα να μου πεις Ηράκλειο, ηλεκτρολογία, γυναίκες μόνο για δείγμα, ευτυχώς που υπάρχουν και οι δυστυχισμένες (κοινωνικές λειτουργεί) και βλέπουμε καμιά γυναίκα.;ρ ηρακλειο παλευεται γιατι εχει πολλες σχολες το τει στις οποιες πατανε γυναικες στα χανια εχει σκατουλες πατημενες
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εχετε το ρεθυμνο αναμεσα . κοιτα εχω παει ξανθη και καλοκαιρι και χειμωνα. ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ για φοιτητη εχει ομως στη μιση ώρα (ούτε) Κ Ο Μ Ο Τ Η Ν Η !!! 1
kostask91 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 εχει ομως στη μιση ώρα (ούτε) Κ Ο Μ Ο Τ Η Ν Η !!! το ρεθυμνο ποσο ειναι ? δε ξερω. αλλα και παλι δεν θα τρεχει καθε μερα ξανθη-κομοτηνη η χανια-ρεθυμνο. και αρκετα offtopic ειμαστε τοση ωρα γιατι το παιδι ζηταει γνωμες για τη σχολη οχι για τις πολεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα