Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια στο σερβίρισμα τι θα μπει πρότο και τι δεύτερο?δηλαδη όταν ειναι να σερβιρουμε καφε τι θα βάλω πρότα στο δίσκο τους καφέδες η τα νερά??έχο δουλέψει σε ταβέρνα αλλά δεν ειναι το ίδιο σερβίρισμα με τα φαγητά....γιαυτό help!!:)

Δημοσ.

Ρε φίλε ρότισα πος γίνετε το σερβίρισμα...δεν ρότισα πος την θέλουν την δουλεια....γιατι άμα ροτίσω εκεί στον υπεύθυνο θα μου πει άντε για αγορι μου....

Οκ συγνώμη pappous_soulis....

Δημοσ.

ρε συ μην έχεις τόσο άγχος.Δεν είναι ιατρική,εκτός και αν είναι τοσο στριφνό το αφεντικό.

εγω όποτε παω για καφε φερνουν πρωτα τα νερα και μετα το καφε.αλλες καφετεριες τα φερνουν ολα μαζι μετα απο λιγο.Αλλα συνηθως πρωτα φερνουν τα νερα μετα το καφε.

Δημοσ.

Ναι βασικά και εδώ έτσι κάνουν πρότα τα νερά και μετα τους καφέδες...αλλά μερική τα φέρνουν και τα δυο μαζι....;)

Δημοσ.

Νερά--->καφέδες--->μπισκοτάκια αν υπάρχουν

Αν μπορείς και τα δυο μαζί δεν υπάρχει πρόβλημα, αν είναι δυο άτομα δηλαδή. Αν είναι 4 πχ καλύτερα να μην ρισκαρεις να πας με τη μια οκτώ ποτήρια. Βασικά το καλύτερο είναι με το που πηγαίνει για παραγγελία να τους πηγαίνεις τα νερά.

Δημοσ.

Τι ιδανικο ειναι θα ελεγα να πηγαινεις νερα με το που καθεται ο αλλος και αφου τα αφησεις να παρεις την παραγγελια. Ειδικα το καλοκαιρι με το που καθεται καποιος θελει να πιει νερο και οχι να σε φωναζει μετα.

Δημοσ.

Αναλογα το μαγαζι. Το καθε μαγαζι εχει τους δικους του τροπους σερβιρισματος. Εμεις δεν παμε πρωτα τα νερα, τα παμε μαζι με τις καφεδιες. Εκτος απο τον ελληνικο καφε σε οτιδηποτε αλλο ζεστο μπισκοτακι και κουταλακι.

Δημοσ.

Βάσει λογικής.

Με το που έρχεται κάποιος χρειάζεται νερό.

Μετά του παίρνουν την παραγγελία

Μάθε τη λογική και όχι παπαγαλία !

Δημοσ.

Εγώ μια ζωή θυμάμαι στις καφετέριες, πάντα το νερό φέρνουν πρώτα. Επειδή ξέρουν ότι νερό θα πιείς έτσι κι αλλιώς (δεν έχει γλυκό, μέτριο κλπ.), με το που έρχονται να πάρουν την παραγγελία, συνήθως φέρνουν και νερό. Αλλά εξαρτάται, άμα έχει π.χ. κόσμο και τρέχουν, μπορεί να πάρουν παραγγελία και μετά να τα φέρουν μαζί.

Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις το αφεντικό. Αυτό που λές ότι θα σου πεί "άντε γειά αγόρι μου" είναι στη φαντασία σου. Ρώτα και γενικά μην ντρέπεσαι.

Δημοσ.

Μάλιστα..μίλησα με το αφεντικό και είπε ξεχωριστά νερά με καφέδες..τώρα αν πάρω 5-6 καφέδες μαζι πος αδειάζει το δίσκο??απο έξω προς τα μέσα?και όταν περνο έναν καφε μετα περνο απο απέναντι για να υσοροπίται το κέντρο βάρους??και τελεφτέο αφήνω ένα ποτήρι πάλι για κέντρο βάρους Για να μην γέρνει ο δίσκος....σωστά??

Δημοσ.

Μάλιστα..μίλησα με το αφεντικό και είπε ξεχωριστά νερά με καφέδες..τώρα αν πάρω 5-6 καφέδες μαζι πος αδειάζει το δίσκο??απο έξω προς τα μέσα?και όταν περνο έναν καφε μετα περνο απο απέναντι για να υσοροπίται το κέντρο βάρους??και τελεφτέο αφήνω ένα ποτήρι πάλι για κέντρο βάρους Για να μην γέρνει ο δίσκος....σωστά??

Ε, ρε 'συ! Άμα είναι να ζητάς οδηγίες, προκειμένου να μη λούσεις τους πελάτες με αυτά που έχουν παραγγείλει, τι το παλεύεις το σερβιτοριλίκι; Μια ανάσα είσαι από το να ζητήσεις και κανένα τέτοιο:

post-201720-0-26869900-1340927859_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...