Προς το περιεχόμενο

Δυναμική εμπειρία θέασης με τις νέες οθόνες Η/Υ IPS της LG


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

H LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της νέας σειράς οθονών Η/Υ IPS4. Οι συγκεκριμένες οθόνες είναι εξοπλισμένες με πάνελ τύπου In-Plane Switching (IPS), σε αντίθεση με τις συμβατικές οθόνες που χρησιμοποιούν πάνελ Twisted Nematic (TN), προσφέροντας θαυμάσια αναπαραγωγή χρωμάτων, εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ευρεία γωνία θέασης με ασύγκριτα χρώματα.

 

Χάρη στην εντυπωσιακά ευρεία γωνία θέασης (178°), οι νέες οθόνες Η/Υ IPS επιτρέπουν στους θεατές να απολαμβάνουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χωρίς να υπάρχει εναλλαγή χρωμάτων, είτε ο θεατής κάθεται, είτε είναι όρθιος, είτε ξαπλωμένος. Επίσης, η ομαλή εναλλαγή χρωμάτων εξαλείφει τη θολούρα κατά τη γρήγορη κίνηση στις σκηνές δράσης, τα αθλητικά στιγμιότυπα και τα βιντεοπαιχνίδια, έτσι ώστε τα μάτια των θεατών να κουράζονται λιγότερο, ακόμη και όταν η διάρκεια θέασης είναι μεγάλη. Όταν όλες αυτές οι τεχνολογίες συνδυάζονται, το αποτέλεσμα είναι μια πλούσια και πιο άνετη εμπειρία θέασης.

 

LG-IPS4%20A.jpg

 

Με την ενίσχυση της συνοχής των χρωμάτων και τη μείωση στις διαβαθμίσεις των χρωμάτων στην απεικόνιση, η σειρά IPS4 μπορεί να αναπαράγει ρεαλιστικά χρώματα, εξαλείφοντας τη διαφορά μεταξύ του τί απεικονίζεται και του τί προβάλλεται. Για τους λόγους αυτούς, οι οθόνες IPS4 είναι ιδανικές για οποιονδήποτε ασχολείται με τη φωτογράφηση ή με την επεξεργασία βίντεο.

 

«Παρά τις μεγάλες πωλήσεις και την κυριαρχία στην επαγγελματική αγορά, οι οθόνες IPS είναι λιγότερο γνωστές στην πλειοψηφία των καταναλωτών, λόγω του κόστους των υψηλής ποιότητας πάνελ τύπου IPS», δήλωσε ο κ. J.J. Lee, Executive Vice President και Επικεφαλής του IT Business Unit της LG Home Entertainment Company. «Με το λανσάρισμα της οικονομικά προσιτής σειράς IPS4, η LG κάνει ένα μεγάλο βήμα, ώστε κάθε δωμάτιο να έχει μια οθόνη IPS».

Μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες προστίθεται στην ελκυστικότητα της σειράς IPS4. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί το Dual Smart Solution με το οποίο μ’ ένα μόνο κλικ είναι δυνατή η εγκατάσταση και η χρήση διπλών οθονών, καθώς και η δημιουργία dual taskbar και auto-optimized dual web split screen. Η λειτουργία Dual Screen βελτιστοποιεί το μέγεθος του παραθύρου και αυτόματα διαχωρίζει την οθόνη για να μπορεί ο χρήστης να βλέπει πολλαπλές ιστοσελίδες, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το multitasking στο internet.

 

Η αποδοτικότητα έχει επίσης βελτιωθεί. Οι οθόνες διαθέτουν έξυπνη σχεδίαση για την τακτοποίηση των καλωδίων. Η σειρά IPS4 είναι περισσότερο αποδοτική ενεργειακά, σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες LED, χωρίς όμως να μειώνεται η ποιότητα της εικόνας.

 

LG-IPS4%20B.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...