GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Σαν κλιματιστικα τα Panasonic ειναι καλα; Περιμενω γνωμες
Tsino Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Εγώ που πήρα ένα 12000 btu πρίν 2 χρόνια είναι αστέρι... πάντως ότι και να πάρεις φρόντισε να είναι inverter
GiwrgosP- Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Παρηγγειλα 1 9αρι που διαφημιζει η τηλεοραση τωρα στον κωτσοβολο (panasonic inverter 9000btu). Απλα ρωταω για να σιγουρευτω πως δεν θα υπαρξουν προβληματα και πως δεν θα χαλασει "την επομενη μερα"
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Γενικά η Panasonic βγάζει καλά προιόντα, από κλιματιστικά μέχρι ξυριστικές μηχανές. Κάποτε έβγαζε και κινητά αλλά το παράτησε το σπορ.
nvel Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 είναι η φθηνή σειρά inverter αλλά δεν πρόκειται να χαλάσει εύκολα, δεν ξεκίνησε χθες να φτάνει κλιματιστικά η panasonic, η αντιπροσωπία στη Ελλάδα υπάρχει από το 1978.
Andreas2 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δεν ξέρω εγώ έχω mitsubishi και είναι μια χαρά.
Alxnks Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Σαν κλιματιστικα τα Panasonic ειναι καλα; Περιμενω γνωμες αν ειναι απο τον κλαδο mitsubishi heavy duty (οπως τα παλια καλα) θα σου ελεγα ναι με κλειστα ματια. αν οχι...ειναι 50-50, η ποιοτητα και αξιοπιστια (το value/money δηλαδη) τους δεν ειναι και πολυ ανωτερη απο αλλα αρκετα φθηνοτερα.
deesnider Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Κοίτα, για να σου βγάλει πρόβλημα μια συσκευή «την επόμενη μέρα», πρέπει ή να είναι τελείως γ.τ.π. σαν ποιότητα κατασκευής, ή εσύ να είσαι πολύ άτυχος. Εμπειρικά, μπορώ να σου πω τα εξής: - Οι δικοί μου στην Ελλάδα, έχουν ένα 18άρι Panasonic (όχι inverter, κατασκευής Μαλαισίας) εδώ και καμιά 15αριά χρόνια, το οποίο δουλεύει σχεδόν ασταμάτητα, αφού χρησιμοποιείται όχι μόνο για ψύξη το καλοκαίρι, αλλά και ως - μοναδικό - μέσο θέρμανσης το χειμώνα. Οι εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από άριστες. Αφενός η απόδοσή του, τόσο σε ψύξη, όσο και σε θέρμανση, είναι εντυπωσιακή, αφετέρου - με δεδομένα τα τακτικά service του - δεν έχει παρουσιάσει ούτε το ελάχιστο πρόβλημα. Καθαρά και μόνο βάσει της εμπειρίας μου λοιπόν, αν ήταν δεδομένο ότι και τα σημερινά μοντέλα της εταιρείας είναι της ίδιας ποιότητας, θα το επέλεγα ξανά με κλειστά μάτια. Δεν ξέρω όμως τι «λέει» σήμερα η Panasonic... - Για ένα διάστημα περίπου δύο ετών, που νοίκιαζα ένα διαμέρισμα στην Ελλάδα και έψαχνα για δύο 9άρια κλιματιστικά, λόγω οικονομικής «στενότητας» κατέληξα σε κάποια Daewoo από το Praktiker, τα οποία ήταν τα φθηνότερα «επώνυμα» που βρήκα εκείνη την εποχή (πριν από καμιά δεκαριά χρόνια). Τα εγκατέστησα στο σπίτι μου, δούλεψαν στο φουλ αυτά τα δύο χρόνια και, όταν έφυγα, τα έστειλα στο εξοχικό των γονιών μου, όπου εγκαταστάθηκαν και δουλεύουν μέχρι σήμερα χωρίς προβλήματα. Μιλάμε για δύο εκ διαμέτρου αντίθετες περιπτώσεις συσκευών, όσο αφορά στην τιμή τους (πανάκριβο τότε το Panasonic και σχεδόν τσάμπα τα Daewoo), οι οποίες όμως μας έβγαλαν αμφότερες ασπροπρόσωπους. Ίσως να ήταν και θέμα τύχης βέβαια, αλλά απλώς παραθέτω τις προσωπικές μου εντυπώσεις. Ό,τι κι αν επιλέξεις πάντως, να έχεις υπ' όψιν σου δύο πράγματα: 1) Η σωστή εγκατάσταση, από σοβαρό επαγγελματία, είναι ίσως το Α και το Ω, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθείς στην πορεία από το κλιματιστικό σου. 2) Βρες ένα «δοκιμασμένο» τεχνικό ο οποίος θα κάνει την εγκατάσταση και φρόντισε να πραγματοποιείς ανά τα συνιστώμενα από τον κατασκευαστή του μηχανήματος χρονικά διαστήματα, τα απαιτούμενα service. Αυτά τα ολίγα, από 'μένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα