Προς το περιεχόμενο

Samsung UE40ES6100


makisg133

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,έχω την παραπάνω τηλεόραση κ όταν φορτώνω ένα αρχείο βιντεο με flash disc κ τον υποτιτλο σε αρχείο .srt στον ίδιο φακελο κ παω να το παίξω μου βγαζει τον υπότιτλο στα κινέζικα.....μήπως πρέπει να αναβαθμίσω τα codec τις ,κ πως γίνεται αυτο?, ή μπορώ να κάνω κάτι άλλο????

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω πώς ακριβώς είναι το μενού στη συγκεκριμένη αλλά, όταν παίζει η ταινία πάτα από το χειριστήριο το tools , πήγαινε στη ρύθμιση υποτίτλων και στην κωδικοποίηση επέλεξε ελληνικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου το προσπάθησα αυτο απλα στα Tools δεν υπαρχει επιλογη για τους υποτίτλους ενω στο μενου που υπαρχει δεν ειναι επιλέξιμη...δεν μπορω δηλαδη να παω πανω της να την επιλεξω την εχει με αχνα γραμματα κ λεει "Απενεργ."!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κουμπι tools σου δινει την δυνατοτητα ενεργοποιησης των υποτιτλων και την επιλογη αλλαγης γλωσσας σε απο Δυτικη σε Ελληνικα για να μην στα δειχνει κινεζικα. Το ονομα του υποτιτλου θα πρεπει να εχει ακριβως το ιδιο ονομα με το βιντεο και να ειναι στον ιδιο φακελο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου πιστεψε με...δεν υπαρχει καμια επιλογη στα Tools που να εχει οποιαδηποτε σχεση με υποτιτλους...τις εχω κοιταξει μια προς μια,φυσικα αναφερομαι στα τοολσ οταν παιζει η ταινια απο το flash.Μονο στο μενου υπαρχει αλλα οταν εχω το flash δεν μπορω να μπω μεσα στην επιλογη για να κανω καποια ρυθμιση....μπορω μονο οταν βλεπω απλα τηλεοραση...αυτο πηγα κ εκανα κ τους εβαλα στην επιλογη "ενεργοποιηση" αλλα παλι οταν αλλαζω "source" κ παω στο φλασακι δεν δειχνει τιποτα...

 

Ακυρο...τελικα οταν οπως σου ειπα ενεργοποιησα τους υποτιτλους,οταν ηταν στην λειτουργια της τηλεορασης ομως,μετα μου εβγαλε τις αντιστοιχες επιλογες στα Tools...Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...