GREGKERKYRA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλημέρα σας, θέλω να κάνω το εξής: Από το σπίτι στο χωρίο μέχρι το ρούτερ που θέλω να πάρω σήμα είναι γύρω στα 300+ μέτρα χωρίς εμπόδια. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος; Στο μυαλό μου έχω κάτι σαν repeater απλά δεν ξαναχρησιμοποιήσει κάτι παρόμοιο.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 η grid κεραια η πας σε καμια ετοιμη λυση στυλ http://www.ubnt.com/ υπαρχει και θεμα εδωμεσα με τα προιοντα της εταιρειας.
GREGKERKYRA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Η λύση της grid κεραίας μου φαίνεται καλή, τι άλλο θα χρειαστώ από εξοπλισμό, από το λαπτοπ μέχρι την κεραία τι θα μεσολαβεί;
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Θα χρειαστείς ένα bullet m την κεραία και ίσως έναν ιστό για να τα βάλεις και ένα καλώδιο ethernet από το laptop μέχρι την κεραία, τα ίδια και στης δυο πλευρές.
GREGKERKYRA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δεν γίνεται μόνο από την μια μεριά; Θέλω να πάρω σήμα από ένα ρούτερ από άλλο σπίτι που μου δίνει τον κωδικο σε ευθεία, γίνεται να κάνω κάτι μόνο από την μεριά μου; ΥΓ: (τι εννοείς ιστό
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Α,δεν ξέρω αν αυτό το σύστημα μπορεί να πιάσει και απλό wifi,δεν νομίζω πάντως,αλλά περίμενε να σου πει ο σούπερ γκούφι που θα ξέρει στα σίγουρα. Μπορείς να δοκιμάσεις με την cantenna αν και τα 350m είναι πάρα πολλά. (τι εννοείς ιστό; ) Στρατό δεν έχεις πάει;;; ιστός σημαίας και τέτοια;;; Ένας απλός μεταλλικός πάσσαλος, σωλήνα ,πως το λένε.
GREGKERKYRA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Α,δεν ξέρω αν αυτό το σύστημα μπορεί να πιάσει και απλό wifi,δεν νομίζω πάντως,αλλά περίμενε να σου πει ο σούπερ γκούφι που θα ξέρει στα σίγουρα. Θέλω λύση μόνο από την μεριά μου, να πιάσω το σήμα που εκπέμπει το καφενείο του χωριού. Στρατό δεν έχεις πάει;;; ιστός σημαίας και τέτοια;;; Ένας απλός μεταλλικός πάσσαλος, σωλήνα ,πως το λένε. Αν σου πω ότι πάνε 3 μέρες που απολύθηκα είχα το μυαλό μου τόσο στα τεχνικά που έλεγα μην είναι τιποτα ιδιαίτερο.
poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Η λύση της grid κεραίας μου φαίνεται καλή, τι άλλο θα χρειαστώ από εξοπλισμό, από το λαπτοπ μέχρι την κεραία τι θα μεσολαβεί; για να βαλεις gridθα πρεπει ειτε να βαλεις ενα access point εκει και μετα ethernet μεχρι κατω η πας σε καμια ετοιμη λυση απο την ubiquiti. Δεν γίνεται μόνο από την μια μεριά; Θέλω να πάρω σήμα από ένα ρούτερ από άλλο σπίτι που μου δίνει τον κωδικο σε ευθεία, γίνεται να κάνω κάτι μόνο από την μεριά μου; ΥΓ: (τι εννοείς ιστό ιστος ειναι ο σιδερενιος σωληνας.οπως ειναι ο ιστος της σημαιας.απλα βαζεις το παλουκι το σιδερο τον ιστο το σωληνα πεστο οπως θες και πανω στερεωνεις την grid. απο την μια μερια δυσκολο να παιξεις 350 μετρα με την omni του ρουτερ και ειδικα αν το ρουτερ βρισκεται καπου θαμμενο και ειναι και 100Mw. Α,δεν ξέρω αν αυτό το σύστημα μπορεί να πιάσει και απλό wifi,δεν νομίζω πάντως,αλλά περίμενε να σου πει ο σούπερ γκούφι που θα ξέρει στα σίγουρα. Μπορείς να δοκιμάσεις με την cantenna αν και τα 350m είναι πάρα πολλά. Στρατό δεν έχεις πάει;;; ιστός σημαίας και τέτοια;;; Ένας απλός μεταλλικός πάσσαλος, σωλήνα ,πως το λένε. αν βαλει bullet απο την μια και απο την αλλη τιποτα χλωμο να πιασει.μπορει να το δοκιμασει αλλα αν το ρουτερ δεν ειναι καπου που να το βλεπει ο αλλος δυσκολο.και επειδη το ρουτερ εχει Omni ακομα πιο δυσκολο. Θέλω λύση μόνο από την μεριά μου, να πιάσω το σήμα που εκπέμπει το καφενείο του χωριού. Αν σου πω ότι πάνε 3 μέρες που απολύθηκα είχα το μυαλό μου τόσο στα τεχνικά που έλεγα μην είναι τιποτα ιδιαίτερο. μια πληρως κατευθυντικη grid σε συνδυασμο με ενα ubiquiti θα εχει μια σχετικα καλη ευαισθησια στο Receive γιατι το send δενειναι τοσο θεμα αφου εσυ θα εχεις κανει αλλαγη.αλλα παλι κανεις δεν εγγυαται οτι θα επαιζε .αν εμπαινε και ενα ubiquiti σαν access point Με ethernet Πανω στο ρουτερ και το εβαζες και αυτο ειτε με grid ειτε σκετο μια και μερικα της ubiquiti ειναι κατευθυντικα θα επιανες.ετσι ομως τα 350m με 100mw και omni κεραια απο τον ρουτερ και σε σημειο που μπορει να εχει εμποδια ειναι πολυ δυσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα