Arch11 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα γνωμες για τα 3 αυτα ξενοδοχεία για τρίκλινο στο Λονδίνο για διαμονή μιας εβδομάδας πάνω κάτω (μην υπολογιζετε αναγραφομενες τιμες, το κλεινω μεσω γραφειου ) 1) Lord Jim Hotel 2) Duke of Leinster Hotel 3) Golden Strand Hotel Είναι στην ίδια περιοχή κ ίδια τιμή για μένα αν τελικά κλείσω
leonidas_fs Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Η περιοχή είναι καλή. Σχετικά κοντά στο κέντρο. Καλύτερο βέβαια είναι το δεύτερο. Σε καλύτερη περιοχή! Edit: Το 3 είναι μακριά. Άστο καλύτερα θα σε δυσκολέψει αρκετά.
Alxnks Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 εγω το δευτερο προτιμω συνηθως σε ολιγοημερες london διαμονες, κοντα σε ολα. θα πιεις κι ενα φραπε στο byzantium αν θες και θα φας και κανα σουβλακι αμα ψηνεσαι επισης..ελληνοπεριοχη το bayswater
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 το δευτερο , εισαι και κοντα στο bayswater station και σαν περιοχη ειναι καλη. εισαι και μπροστα απο το Hyde park... μεναμε για δυο χρονια στην Westbourne Grove , λιγο πιο πανω. βεβαια πριν 5 χρονια αλλα ποσο να εχει αλλαξει δλδ...
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θα ηθελα γνωμες για τα 3 αυτα ξενοδοχεία για τρίκλινο στο Λονδίνο για διαμονή μιας εβδομάδας πάνω κάτω (μην υπολογιζετε αναγραφομενες τιμες, το κλεινω μεσω γραφειου ) 1) Lord Jim Hotel 2) Duke of Leinster Hotel 3) Golden Strand Hotel Είναι στην ίδια περιοχή κ ίδια τιμή για μένα αν τελικά κλείσω Φίλε μου, επειδή έχω πάει δύο φορές στο Λονδίνο και έχω ψάξει αναλυτικά σχεδόν όλα τα ξενοδοχεία και τα διαμερίσματα του κέντρου, έχε υπόψην σου ένα πράγμα: Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, τα ξενοδοχεία του Λονδίνου είναι με διαφορά τα χειρότερα που υπάρχουν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Οι βαθμολογίες του 6-6.5 που βλέπεις στο booking είναι στην πραγματικότητα 4άρια σε άλλες πόλεις. Αν θες να πεις ότι μένεις σε κάτι αξιοπρεπές στο Λονδίνο, κοίτα για βαθμολογίες γύρω στο 8 τουλάχιστον και αν θες να ρίξεις το budget ψάξε για apartments, κι όχι για hotels. Χάνεις το πρωινό με αυτόν τον τρόπο, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν pubs τριγύρω που θα προσφέρουν εγγλέζικο πρωινό, όπου κι αν μείνεις. Τη δεύτερη φορά που είχα πάει εγώ (τον περασμένο Απρίλη) ήμασταν 4 άτομα και μείναμε σε αυτό: http://www.booking.com/hotel/gb/market-view.en.html
Timour21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μάλλον δεν έχεις πάει Amsterdam, γι αυτό πιστεύεις ότι του Λονδίνου είναι τα χειρότερα... Το duke of Leinster είναι πολύ τίμιο ξενοδοχείο , να το προτιμήσεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μάλλον δεν έχεις πάει Amsterdam, γι αυτό πιστεύεις ότι του Λονδίνου είναι τα χειρότερα... Το duke of Leinster είναι πολύ τίμιο ξενοδοχείο , να το προτιμήσεις. Όντως, Άμστερνταμ δεν έχω πάει, αν και είναι στα σχέδια μου. Να πάω κατάλληλα προετοιμασμένος κι εκεί άμα είναι. :Ρ Το τίμιο ξενοδοχείο, που το βλέπετε; Γιατί εγώ βλέπω πάρα πολύ μικρά δωμάτια (αυτό είναι το τραγικό feat που έχουν τα πιο πολλά ξενοδοχεία του Λονδίνου) για περίπου 120-130 ευρώ τη βραδιά ξέρω 'γω (το δίκλινο). Εκτός κι αν οι φωτογραφίες και τα σχόλια είναι τόσο off, τι να πω.
Timour21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ανάλογα τι θέλει να κάνει κανείς φίλε μου... Τα δωμάτια του συγκεκριμένου πράγματι μικρά, αλλά σε ήσυχη και σχετικά καλή περιοχή . 3 σταθμοί σε easy walking distance, κοντά στο Hyde park και με πολύ καλό σέρβις και πρωινό. Όλα τα ξενοδοχεία στο Λονδίνο είναι αρκετά ακριβά για αυτά που προσφέρουν, πόσο μάλλον φέτος που θα έχουν και τους ολυμπιακούς...
Arch11 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις, το Duke of Leinster Hotel δειχνει το καλυτερο λογω περιοχης αλλα ειλικρινα πολλα σχολια για βρωμια στα δωματια του ακομη κ έντομα!!(καποιος ανεβασε φωτος απο αυτο) οπως κ επισης οτι δεν αξιζει τα αστερια του Απο εκει κ περα καλοβλεπω το Golden Strand Hotel παροτι σε χειροτερη θεση απο τα αλλα 2, γιατι τα αρνητικα σχολια ειναι τα συνηθισμένα περι μικρου δωματιου Το Lord Jim Hotel επισης ειναι καλη προταση, ακριβως διπλα στο μετρο αλλα ειναι μειον οτι δεν εχει καθολου δυνατοτητα για μονά κρεβάτια
thanocaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 2 χρόνια πάντως στο Λονδίνο ζήτημα να έχω δει 3 έντομα. Και το ένα ήταν τροφή κάποιου Κινέζου.
Timour21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πήγαινε earl's court, στο Ramsey ή στο enterprise ακριβώς απέναντι, κατσαρίδες με τη σέσουλα...
thanocaster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θα το βάλω στο καλεντάρι για Σάββατο βράδυ.
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 2 χρόνια πάντως στο Λονδίνο ζήτημα να έχω δει 3 έντομα. Και το ένα ήταν τροφή κάποιου Κινέζου. που ηταν να παω να παρω?? επισης, δουλευω ucl, διπλα σου ειμαι μωρο μου\
Arch11 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Κάποιος άλλος που να χει μείνει σε Ένα Από Αυτά τα ξενοδοχεία ; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα