gatokoritso Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 to καρπουζι παχαινε,επομενως πεπονι. νομιζω ειναι το αναποδο.
status Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δε πάτε καλά έτσι; Είναι ότι πιο δροσιστικό και γευστικό έχω φάει! Σε κερναω στείρωση.;ρ Πακτωση.
Alxnks Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 το καρπουζι εχει αρκετα σακχαρα, αλλα κατα τα αλλα δεν θεωρειται οτι παχαινει. το πεπονι ειναι αναμεσα στα φρουτα που χαρακτηριζονται ως με ''αρνητικες θερμιδες'' (δηλαδη τροφες που ο οργανισμος καταναλωνει περισσοτερες θερμιδες για να τις αφομιωσει, απο εκεινες που λαμβανει απο την καταναλωση τους)...καποιοι παντως βαζουν και το καρπουζι αναμεσα σε αυτες.
HALF EVIL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καρπούζι παγωμένο με Kerrygold και πεπόνι όχι πολύ κρύο γιατί χάνει λίγο από την γεύση του με προσούτο.
bluesattack Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 πεπονι αφου εχει μπει στην καταξυψη , κομμενο φυσικα, να παρει δροσια καργα
Toufas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 καρπουζι με βασιλικο παντως ειναι τρομερο. Και λιγο πικαντικο ελαιολαδο, και πιπερι... θανατος. Δοκιμαστε το, δεν κανει κακο το να δοκιμαζετε πραγματα. Οταν ο αλλος σας λεει αυτο + το αλλο και εσεις παιρνετε παπαριασμενο καρπουζι 3 ημερων απο το ψυγειο, και φετα που μυριζει ψυγειο επειδη δεν κλεισατε το καπακι σωστα και νομιζετε οτι θα ειναι νοστιμο και τελικα δεν ειναι, μαντεψτε τι φταιει. Ο συνδιασμος χημικα ταιριαζει απολυτα Οπως η φραουλα παει με την ελια, τα μπλε τυρια με το αχλαδι, τα πιο πολλα τυρια με τα πιο πολλα φρουτα κλπ κλπ. Δεν ειναι παπαριες κωλο-γκουρμε που κανουν copy paste τα ελληνικα περιοδικα, λεμε για χημικες αναλυσεις που μερικες τροφες πανε με μερικες αλλες πιο πολυ απο οτι φανταζεστε. Η καρπουζοφλουδα γινετε πολυ ευκολα και ενα ωραιο συνοδευτικο-τουρσι σε 12 ωρες που ΓΑΜΑΕΙ με χοιρινο κρεας. Επισης, ειπε οτι ειπε η ευα (εν μερη σωστα τα πε) πεσατε να την φατε παλι. Ας τα πουμε παλι απο την αρχη. Οπως δεν υπαρχει ΜΙΑ ντοματα, δεν υπαρχει ενα πεπονι. Ουτε ενα πορτοκαλι κλπ κλπ.
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καρπουζι με φετα...αλλα η φετα να αξιζει μην ειναι για πεταμα πχ αν το δοκιμασεις με μια κατσικισια φετα τρελαινεσαι......
bnvdarklord Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Εγω πάντως δοκίμασα καρπούζι με φέτα και δεν ήταν καθόλου άσχημο. Το προτιμώ χωρίς παντως.
deesnider Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Τώρα που είναι καλοκαίρι τπιο απ τα δυο προτιμάτε ; Καρπούζι με τυρί δίπλα η πεπόνι.Παντως το καρπούζι είναι κάτι σαν το παγωτό των φρούτων Το τυρί, όχι δίπλα. Πετάς στο μπλέντερ το καρπούζι μαζί με τη φέτα, προσθέτεις τριμμένο πάγο και απολαμβάνεις με καλαμάκι. Επίσης δοκίμασε και σαρδέλες με μερέντα... ...και μετα,ριξιμο σε καυτο λαδι...ακου,φετα στο καρπουζι... Δοκιμαστε και καρπουζι με ταραμοσαλατα ή καρπουζι με σκορδαλια ή με παστουρμα... ΜΟΝΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΚΕΤΟ Άμα δεν 'ξηγηθείς μουσταρδίτσα στο καρπούζι, δε λέει μία. Ταραμοσαλάτες, σκορδαλιές και παστουρμάδες... ημίμετρα! Οσο ωραιο και αν φαίνεται δεν το δοκιμαζω καν. Επίσης τρώγεται πολυ προσουτο με πεπονι, η γιαγια μου στο χωριο δηλαδη γιατι εγω επίσης δεν υπήρχε περίπτωση να το δοκιμασω Πόσο μάλλον, όταν μόνο «ωραίο» δε φαίνεται... καρπουζι με βασιλικο παντως ειναι τρομερο. Και λιγο πικαντικο ελαιολαδο, και πιπερι... θανατος. Δοκιμαστε το, δεν κανει κακο το να δοκιμαζετε πραγματα. Οταν ο αλλος σας λεει αυτο + το αλλο και εσεις παιρνετε παπαριασμενο καρπουζι 3 ημερων απο το ψυγειο, και φετα που μυριζει ψυγειο επειδη δεν κλεισατε το καπακι σωστα και νομιζετε οτι θα ειναι νοστιμο και τελικα δεν ειναι, μαντεψτε τι φταιει. Ο συνδιασμος χημικα ταιριαζει απολυτα Οπως η φραουλα παει με την ελια, τα μπλε τυρια με το αχλαδι, τα πιο πολλα τυρια με τα πιο πολλα φρουτα κλπ κλπ. Δεν ειναι παπαριες κωλο-γκουρμε που κανουν copy paste τα ελληνικα περιοδικα, λεμε για χημικες αναλυσεις που μερικες τροφες πανε με μερικες αλλες πιο πολυ απο οτι φανταζεστε. Λάδι, πιπέρι και βασιλικός (κρεμμυδάκι όχι; ) μαζί με φρούτο και ...ελιές με φράουλες!...Ούτε με πιστόλι κολλημένο στο κεφάλι μου!!! Μου θυμίζει αυτά τα εξωφρενικά που έβλεπα κατά καιρούς σε εκπομπές μαγειρικής (π.χ. «σαλάτα» με βάση το ...πορτοκάλι, με dressing λαδόξυδο) και ευχόμουν να βρισκόταν ένας αποφασισμένος, που θα έβρισκε πού μένει αυτός ο δηλητηριαστής που τα πρότεινε και να του τα έκανε κλύσμα. Απλώς, μερικά πράγματα δεν τα δοκιμάζω καν, ό,τι κι αν λένε οι διάφορες χημικές αναλύσεις (Ψέματα! Μια φορά, για να πάψει να μου τα κάνει τσουρέκια η μάνα μου, δοκίμασα καρπούζι με φέτα. Αυτό που μου έμεινε, είναι μια τραυματική εμπειρία, την ανάμνηση της οποίας φέρνω στο μυαλό μου όταν επιβάλλεται να ξεράσω. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πάντα αποτελεσματική κίνηση...)
KilliK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 παχαίνει το καρπούζι?μαλιστα το ακούσαμε κι αυτό εμαθες και κατι καινουργιο σημερα.
Adon1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καρπουζι με φετα...αλλα η φετα να αξιζει μην ειναι για πεταμα πχ αν το δοκιμασεις με μια κατσικισια φετα τρελαινεσαι...... δεν υπάρχει κατσικίσια φέτα ...
chill Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Πεπόνι με δανέζικο μπλέ τυρί κ προσούτο.....σχεδόν κάθε βράδυ το καλοκαίρι!!!
Liverpool89 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 δεν υπάρχει κατσικίσια φέτα ... Θα με τρελάνεται... Τι λετε..δεν υπαρχει κατσικισιο τυρι/φετα.... Της δωδωνη τι ειναι??
Adon1s Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Κατσικίσιο τυρί λέγεται . Το τυρί που φτιάχνεται απο κατσικίσιο γάλα μόνο. Το τυρί "φέτα" φτιάχνεται απο πρόβειο ή μείγμα πρόβειου-κατσικίσιου αποκλειστικά . άλλο << κατσικίσιο τυρί >> και άλλο << τυρί "φέτα" >>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα