Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θάνατος σε όσου βάζουν φέτα στο καρπούζι, αποκεφαλισμό και παλούκωμα.

γιατί ρε μάστορα, τι σε ενοχλάμε ναούμ; Στο καρπούζι το βάλαμε το τυρί μας, δεν το βάλαμε στο, εεε, στοοοοο, εεε, στο αυτί σου ναούμ...

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατί ρε μάστορα, τι σε ενοχλάμε ναούμ; Στο καρπούζι το βάλαμε το τυρί μας, δεν το βάλαμε στο, εεε, στοοοοο, εεε, στο αυτί σου ναούμ...

κασερι βαζετε ή τυρι?

Δημοσ.

βλαχογκουρμεδες

Καλύτερα «βλαχογκουρμέδες», παρά δήθεν προχωρημένοι που τρώνε ό,τι αηδία κατεβάζει η γκλάβα του κάθε «μοδάτου» βαρεμένου...

...ελιές με φράουλες! :eek: :eek: :eek:

ντοματες γιατι βαζετε στην σαλατα? γλυκες δεν ειναι και αυτες?

Όχι βέβαια! Ό,τι άλλο θες είναι, εκτός από γλυκές...

Δημοσ.

Άμα δεν φάτε φετα με καρπούζι και φέτα με ντομάτα πότε τρώτε φέτα δηλαδή;

περα απο τη σαλατα, μου ερχεται προχειρα προχειρα η...τυροπιτα ισως; ^_^

Δημοσ.

Άμα δεν φάτε φετα με καρπούζι και φέτα με ντομάτα πότε τρώτε φέτα δηλαδή;

Μουσακάς/γεμιστά/μπιφτέκια/τριμμένη πάνω από τηγανιτές πατάτες.

Φτάνει;

Δημοσ.

Λεφτέρη, θεός :-D

Παιδιά και εγώ παλιά έτσι έλεγα. Τι ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ;; ΑΗΔΙΑ και τα σχετικά που προείπαν με γλαφυρό τρόπο πιο πίσω συμφορουμίτες.

Αλλά πρέπει να το δοκιμάσετε με καλό φρέσκο τυράκι και παγωμένο καρπουζάκι. Απλά τα σπάει. :-)

Δημοσ.

καρπουζι με βασιλικο παντως ειναι τρομερο. Και λιγο πικαντικο ελαιολαδο, και πιπερι... θανατος.

Δοκιμαστε το, δεν κανει κακο το να δοκιμαζετε πραγματα.

Οταν ο αλλος σας λεει αυτο + το αλλο και εσεις παιρνετε παπαριασμενο καρπουζι 3 ημερων απο το ψυγειο, και φετα που μυριζει ψυγειο επειδη δεν κλεισατε το καπακι σωστα και νομιζετε οτι θα ειναι νοστιμο και τελικα δεν ειναι, μαντεψτε τι φταιει. Ο συνδιασμος χημικα ταιριαζει απολυτα

Οπως η φραουλα παει με την ελια, τα μπλε τυρια με το αχλαδι, τα πιο πολλα τυρια με τα πιο πολλα φρουτα κλπ κλπ.

Δεν ειναι παπαριες κωλο-γκουρμε που κανουν copy paste τα ελληνικα περιοδικα, λεμε για χημικες αναλυσεις που μερικες τροφες πανε με μερικες αλλες πιο πολυ απο οτι φανταζεστε.

Η καρπουζοφλουδα γινετε πολυ ευκολα και ενα ωραιο συνοδευτικο-τουρσι σε 12 ωρες που ΓΑΜΑΕΙ με χοιρινο κρεας.

Επισης, ειπε οτι ειπε η ευα (εν μερη σωστα τα πε) πεσατε να την φατε παλι.

Ας τα πουμε παλι απο την αρχη. Οπως δεν υπαρχει ΜΙΑ ντοματα, δεν υπαρχει ενα πεπονι. Ουτε ενα πορτοκαλι κλπ κλπ.

μμμμμ λατρεια μου εσυ. :wub: εχω δει και καρπουζι με μεντα παντως. πρεπει να ειναι πολυ δροσιστικο

Όχι δα. Θα χαρακτήριζα με πολλές λέξεις τις ντομάτες αλλά όχι γλυκές.

Btw, εγώ τρώω καρπούζι με λευκά τυριά, απλά όχι φανατικά. Και βάζω και μέλι στη σαλάτα:)

αναλογως την ντοματα. χ8ες ετρωγα κατι ντοματινια (ντοματες κερασια τις λενε στα γαλλικα) τα οποια ειναι θεογλυκα, τοσο γλυκα οσο το βερικο που εφαγα μετα.

cestino_pm_ingr_ric.jpg

Πεπονι με prosciutto crudo .... μιαμ....

εβαλες και το ωραιο πεπονακι :-D

παντως αυτο μου με χαλαει στον συνδιασμο φετα-καρπουζι δεν ειναι το γλυκο-αλμυρο ουτε το φρουτο-τυρι. ειναι το γεγονος οτι και τα δυο αυτα πραματα ειναι υγρα οσο δεν παει αλλο και διαλυονται και γτ δεν μου αρεσει η φετα σκετh, μονο μεσα σε φαγητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...