Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και ποτε δεν τα βαζεις στο τερμα !! και απο το στρωσιμο μετα !!

Διαφορετικα πας για μεγαλυτερου κυβισμου !!

Ποτέ δεν τα βάζω στο τέρμα ούτως η άλλως, μέχρι το 50-70% τα πάω και τρέμει όλο το δωμάτιο.

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπάθησε λίγο να κλείσεις την τρύπα που βγαίνει αέρας απο το γουφερ ώστε να μην βγαίνει αερας.Κάνει πάλι το ίδιο;

Δημοσ.

Προσπάθησε λίγο να κλείσεις την τρύπα που βγαίνει αέρας απο το γουφερ ώστε να μην βγαίνει αερας.Κάνει πάλι το ίδιο;

Το δοκίμασα και αυτό το πρωί, κάνει χειρότερα όταν κλείσω την τρύπα και έχω την εντύπωση ότι το τρίξιμο βγαίνει από το sub και όχι από την πλακέτα.

Δημοσ.

H ποιότητα υλικών δεν είναι τόσο καλή μάλλον,έχω παρει 3 ηχεία και τα τρία έκαναν τον θόρυβο και τα τελευταία που έχω το κάνουν αλλά έχω κουραστεί πλέον.

Και κάτι άλλο,εμένα όταν κλείνω την τρύπα σταματάει ο θόρυβος τι μπορεί να φταίει;;;

Δημοσ.

H ποιότητα υλικών δεν είναι τόσο καλή μάλλον,έχω παρει 3 ηχεία και τα τρία έκαναν τον θόρυβο και τα τελευταία που έχω το κάνουν αλλά έχω κουραστεί πλέον.

Και κάτι άλλο,εμένα όταν κλείνω την τρύπα σταματάει ο θόρυβος τι μπορεί να φταίει;;;

Το λες και μόνος σου. Πήρες 3 ηχεία και τα 3 κάνουν θόρυβο. Δεν παίζει να είσαι τόσο γκαντέμης και να έπεσες σε προβληματικά άρα τι μένει? Αυτό που λες και εσύ, η ποιότητα υλικών δεν είναι τόσο καλή.

Δημοσ.

Ίσως να είμαστε οι μοναδικοί με αυτο το πρόβλημα,και ίσως να έπεσα σε ελάττωματικα.!!! Θα το σκεφτώ πάντως εάν πάω σε rma πάλι!! Διότι έχω κουραστεί να σχολουμε με τα ηχεία συνεχώς!

Δημοσ.

Ίσως να είμαστε οι μοναδικοί με αυτο το πρόβλημα,και ίσως να έπεσα σε ελάττωματικα.!!! Θα το σκεφτώ πάντως εάν πάω σε rma πάλι!! Διότι έχω κουραστεί να σχολουμε με τα ηχεία συνεχώς!

Eίναι εκνευριστικό η αλήθεια είναι, Μια απορία, τόσο έυκολα κάνουν αντικατάσταση? 3 ηχεία RMA ? :o Μέσω της logitech φαντάζομαι και όχι το μαγαζί που αγοράστηκαν ε?

Δημοσ.

εγω πάντως φίλε μου

με τα z 906 καθε μέρα τέρμα τα παίζω.και πριν κάτι μέρες τερμάτισα το Max Payne με τα db πάλι τέρμα εννοείται.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Eίναι εκνευριστικό η αλήθεια είναι' date=' Μια απορία, τόσο έυκολα κάνουν αντικατάσταση? 3 ηχεία RMA ? :o Μέσω της logitech φαντάζομαι και όχι το μαγαζί που αγοράστηκαν ε?[/quote']

Δύο φορές rma την πρώτη μου κόψανε κουπονακι,την άλλη μου στείλανε απλά αλλά ηχεία!!! Ίσως τους πάρω αγανακτισμένος να δω τι θα μου πούνε! Ναι από Logitech πάντα.

Δημοσ.

Ποτέ δεν τα βάζω στο τέρμα ούτως η άλλως, μέχρι το 50-70% τα πάω και τρέμει όλο το δωμάτιο.

Και πολύ είναι 70% από τα ηχεία, φαντάζομαι φουλ από τον μεικτή ,και το κοματι θα είναι φουλ !!! οπότε πας σε ένταση 150%

Δημοσ.

Τελείωσε σήμερα η ταλαιπωρία μου, για αρχή επικοινώνησα μαζί τους (και μέσω τηλ και μέσω e-mail) και μου είπαν να τα πάω στο Πλαίσιο. Τους είπα ότι είναι μακριά από την περιοχή που μένω και θα μου κάνουν οι ίδιοι την αντικατάσταση (μόνο που στην περίπτωση μου δεν θα δώσω τα παλιά πίσω). Έδωσα στοιχεία αποστολής και μου έστειλαν κάποιο αριθμό αποστολής (tracking number) με UPS. Σύμφωνα με την UPS η ημερομηνία παράδοσης είναι σε 7 ημέρες από σήμερα (αν και δεν καταλαβαίνω γιατί όταν βάζω τον αριθμό στο site της UPS γράφει "Έχει δημιουργηθεί μια ετικέτα αποστολής UPS. Μόλις η αποστολή φτάσει στις εγκαταστάσεις μας, η παρακολούθηση της κατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης ημερομηνίας παράδοσης- θα ενημερωθεί.").

Τα προβληματικά μου είπαν να τα στείλω για ανακύκλωση.

Τελικά έχουν απίστευτο support και μπράβο τους γιατί έτσι θα έχουν και περισσότερους πελάτες.

Από δω και πέρα το Bass 30-40% (και πιο λίγο μη σας πω) :P .

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους εσάς και ειδικότερα τον razerd που μου "ανοιξε" τα μάτια σχετικά με το Services.

Μια απορία βρε παιδιά, γιατί δεν τα θέλουν πίσω τα χαλαμένα ηχεία? Δεν συμφέρει η επισκευή τους ή καν δεν επισκευάζονται?:rolleyes:

Δημοσ.

Να σου πω λίγο.Ο q6600 γιατί τον πήγες στα 3.2;;Δεν γίνεται να σου λέει το εργοστάσιο "πάει" μέχρι 10 και εσύ να το πηγαίνεις μέχρι 4.Αν ήταν έτσι όποιο έπαιρναν ενα 2500κ αμέσως Underclock θα τον κάνανε για να μην καεί.Παίρνεις κάτι για να το ευχαριστηθείς,παίρνεις 2χ7970 για να παίζεις τα πάντα τέρμα σε 6 οθόνες σε τρελές αναλύσεις όχι να δώσεις μια περιουσία για να παίζεις σε 1024 ανάλυση.Ελπίζω να με καταλαβαίνεις.Αυτό για το "στρώσιμο" δεν το ξέρω,αλλά αν είναι να πάρεις τέτοια ηχεία και τα δουλέυεις αρκετά χαμηλά πιστευω δεν θα τα ευχαριστηθείς.

Σε 7 μέρες μου είχαν έρθει όλα "νταν" εφτά μέρες.

Δημοσ.

αυτο με το στρωσιμο ισχύει.

δεν στέκει ουτως η άλλως να βάζεις το sub τέρμα,παραμορφωνει όλος ο τελικός ήχος

Δημοσ.

εγω πάντως φίλε μου

με τα z 906 καθε μέρα τέρμα τα παίζω.και πριν κάτι μέρες τερμάτισα το Max Payne με τα db πάλι τέρμα εννοείται.

Το Subwoofer σου εχει 165 W !!!!οσο ειναι η Συνολικια μέγιστη ισχύς των Logitech Z506: 150 watt!!!

ενω το Subwoofer εχει 27 watt !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...