ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Ενταξει οι ΗΜΜΥ πολυ πιο συχνα ειναι ουλτρα καβαλημενοι. Για αυτο υπαρχει και το γνωστο ρητο: τι διαφορα εχει ο θεος απο τον ηλεκτρολογο; Ο θεος δεν νομιζει οτι ειναι ηλεκτρολογος...
redhotstef Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γνωστος μου ειναι χημικος μηχανικος στο μετσοβιο. Η βλακεια πιστευω ειναι οτι στα τελευταια εξαμηνα πρεπει να διαλεξουν κλαδους οπως τροφιμα, βιομηχανια, αποβλητα, πετρελαια κλπ. Οποτε τελειωνοντας τη σχολη δουλευεις σε συγκεκριμενους τομεις και οχι παντου. Οι χημικοι σκετο δεν ξερω αν χωριζονται και αυτοι σε κλαδους στο τελος. Ας γινει σκετος μηχανικος καλυτερα..
SoFiA11 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτησεις εναν χημικο κι εναν χημικο μηχανικο γιατι εδω γινεται "του γνωστου"
nvel Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γνωστος μου ειναι χημικος μηχανικος στο μετσοβιο. Η βλακεια πιστευω ειναι οτι στα τελευταια εξαμηνα πρεπει να διαλεξουν κλαδους οπως τροφιμα, βιομηχανια, αποβλητα, πετρελαια κλπ. Οποτε τελειωνοντας τη σχολη δουλευεις σε συγκεκριμενους τομεις και οχι παντου. Οι χημικοι σκετο δεν ξερω αν χωριζονται και αυτοι σε κλαδους στο τελος. Ας γινει σκετος μηχανικος καλυτερα.. το που δουλεύει ένας ΧΜ δεν έχει σχέση με την κατεύθυνση των σπουδών του, μπορεί οπουδήποτε στο αντικείμενο των ΧΜ σκέτοι μηχανικοί δεν υπάρχουν τα τελευταία 100 χρονια τουλάχιστον
Flaoutistas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω το ψώνιο αυτό που έχουν στο πολυτεχνείο ειλικρινά.. στην ιατρική και στην οδοντιατρική (που είναι και 6 και 5 χρόνια αντίστοιχα και οι βάσεις τους είναι υψηλές δεν υπάρχει τόση έπαρση). Μου έλεγε ένα παιδί που έδωσε πανελλήνιες και πέρασε χημικός μηχανικός ότι θέλει να γίνει μικροβιολόγος.. μου είπε οτι αν δεν περάσει ιατρική θα συνεχίσει στους χημ μηχ για να δουλέψει έτσι σε μικροβιολογικό/βιολογικό/διαγνωστικό εργαστήριο και του λεω δεν παίζει να προσλάβουν σε τέτοιο εργαστήριο χημ μηχ και οχι βιολογο/χημικό/τεχνολόγο τίποτα αυτός. επειδή είναι πολυτεχνείο θεωρεί ότι μπορέι να πάει παντου.. και η τάση είανι γενικότερη αυτή..
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Η κατεύθυνση στο Μετσόβιο δεν αναγράφεται στο δίπλωμα. Επίσης από ποια σχολή βγαίνεις σκέτος μηχανικός;; Εγώ δεν ξέρω τέτοια σχολή... Το ότι είναι 5ετια και 6ετια οι σχολές του 3πυ πεδίου τι σχέση έχει με το Πολυτεχνείο; Το ότι οι κάτοχοι διπλωματών του Πολυτεχνείου βρίσκουν δουλειά ακόμα και σε ξεκαρφωτους τομείς είναι γεγονός. Ναι μεν πολλοί εμπιτες ειδικά έχουν πολύ ψηλά τη μύτη αλλά δεν είναι και τελείως αβάσιμο.
taslikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Ενταξει οι ΗΜΜΥ πολυ πιο συχνα ειναι ουλτρα καβαλημενοι. Για αυτο υπαρχει και το γνωστο ρητο: τι διαφορα εχει ο θεος απο τον ηλεκτρολογο; Ο θεος δεν νομιζει οτι ειναι ηλεκτρολογος... Τι εννοεις όταν λες ουλτρα κουβαλημενοι(δεν το λεω ειρωνικά);
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Τι εννοεις όταν λες ουλτρα κουβαλημενοι(δεν το λεω ειρωνικά); Καβαλημενοι εγραψα, οχι κουβαλημενοι Επειδη στους Ηλεκτρολογους και κυριως σε αυτους του ΕΜΠ μπαινουν ολο αριστουχοι, εχουν μια ταση να θεωρουν οτι επιασαν τον πάπα απο τα @@, οτι θα βγουν εξω και θα τους εχουν στρωμενα χαλια κ.ο.κ. Δεν λεω οτι ειναι ολα τα παιδια ετσι αλλα ειναι παρα πολλα και εχω γνωρισει κιολας. Ειναι ενα φαινομενο που παρατηρειται συχνα στο ΕΜΠ αλλα στους Ηλεκτρολογους παραπαει. Διαβασε και το παρακατω http://discrete.gr/why/
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Εγώ που έχω γνωρίσει πολλούς η πλειοψηφία ήταν μια χαρά πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα