Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω στην πολυκατοικια μου οι πακιστανομπαγκλαντεσιανοι εχουν πιασει 4-5 διαμερισματα και συνεχως αλλαζουν διαμερισμα αναμεταξυ τους ...... δεν ξερω τι γινεται.....

Βλεπω και συνεχως νεα προσωπα το βραδι στις σκαλες του κλιμακοστασιου να ανεβοκατεβαινουν !!!!!!

Υπαρχει κανενα γραφειο να απευθυνθω καπου ?

Την δευτερα κατα τις 2 το βραδι ειχα αποπειρα διαρρηξης παλι απο το μπαλκονι, οπου διπλα μου μενουν αυτοι...... και η προσβαση ειναι μονο απο εκει !!!!!!

Χτυπησε ο συναγερμος και εφυγαν αλλα τα νευρα μου ειναι στην τσιτα παναθεμα τους

Υποψιαζομαι οτι και η πρωτη διαρρηξη, εγινε απο δαυτους και δεν ξερω τι αλλο να κανω ?

Στο τελος με βλεπω να πνιγω την ξεροκεφαλη μανα μου, που δεν με ακουει καθολου, που της λεω να φυγουμε εδω και 3 χρονια και να καθαριζω μερικους απο δαυτους για ξεκαρφωμα !!!!!

Υπαρχει τροπος να υποχρεωσω τους ιδιοκτητες (δεν τους γνωριζω κιολας ουτε ξερω που και πως μπορω να τους βρω) σε καταστατικο πολυκατοικιας με κανονισμους, τοσο στην συντηρηση οσο και διατηρηση της, καθως και σε καποιους κανονες ?

Επεισης μπορω να φερω καποιο σωμα για ελεγχους αυτων ?

Αν ειναι νομιμοι η λαθραιοι (99% λαθραιοι πιστευω ειναι)

Ειναι τρελα αυτη η κατασταση, αναθεμα την ωρα και την στιγμη που το αγορασα το ρημαδι.

Εφτασα στο σημειο να αναθεματιζω το σπιτι μου ......

Θα εκτιμουσα πολυ μια καλη λυση σε αυτο το θεμα, αν ηξερε καποιος να μου πει....

Εχω απελπιστει πια με την ολη κατασταση και δεν ξερω που να απευθυνθω......

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις σας

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Θα 'θελα να δω σκηνικο όπου θα μαζεύουν υπογραφές για να διωξουν εσενα επειδη εισαι Ελληνας!

Αν σε χαλαει τοσο, τη μανα σου μη τη λογαριαζεις. Πουλησε το και αστην να φωναζει. Καποια στιγμη θα σταματησει.

Δημοσ.

Εχει παραγινει με αυτο..

Δεν φταινε ομως αυτοι..

Οι μ@λ@κες οι Ελληνες που τους νοικιαζουν τα σπιτια..

Φανταζεσαι να ειχες κανενα κοριτσακι καμια 18 χρονων...με την καραμπινα θα το συνοδευες κατω και οταν γυρνουσε...

Ελεος ...και αν παρεις την αστυνομια θα σε πουν εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..

Τα στρατοπεδα τα εφαγε η μαυρη τρυπα του οζοντος...

οτι να ναι ειναι αυτοι η χωρα...

Αν πας δικαστικος για να τους διωξεις ..αυτοι θα ζητησουν πολιικο ασυλο και ευ θα τραβας τα μαλλια σου...

Δημοσ.

Κάλεσε την αστυνομία .. Ειδικά για την απόπειρα ληστείας..

Και ψάξε τα παράθυρα σου και τις πόρτες.. Κάποιο θα άνοιξαν - παραβίασαν για να βαρέσει ο συναγερμός..

Τέλος, είναι ποινικό αδίκημα νομίζω πλέον το να νοικιάζεις οίκημα σε παράνομους μετανάστες.

Και για τον ιδιοκτήτη.. Ψάξε για τηλέφωνα καταγγελιών στο internet ή ανέφερε το στην αστυνομία και θα σου πουν τι να κάνεις.

(Μπορεί να σου δώσουν και οι ίδιοι τηλέφωνα να κάνεις δουλειά για να μη μπλέξεις με γραφειοκρατία ;) )..

Δημοσ.

Πολύ παράξενο πάντως μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τους συνιδιοκτήτες σου. Το διαχειριστή τον γνωρίζεις ή δεν σε νοιάζει ούτε αυτό ;

Τον κανονισμό του κτιρίου τον ξέρετε ;

Τι γράφουν τα συμβόλαια αγοράς του διαμερίσματος ; Συνήθως αναφέρουν λεπτομέρειες που αξίζουν ανάγνωσης..

Αφού είσαι ιδιοκτήτης, αν δεν βρεις άκρη με την αστυνομία κλπ. , κάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για να πάρετε απόφαση του πως θα το χειριστείτε το θέμα συνολικά..

Για παράδειγμα , ο χώρος είναι ιδιωτικός (από την είσοδο του οικοπέδου και μέσα) ,

και μπορείτε να ορίσετε όρους και απαγορεύσεις στο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το κτίριο,

μέχρι και να κάνετε τροποποίηση του κανονισμού της πολυκατοικίας...

Και με το που μπαίνει κάποιος άγνωστος να καλείτε την αστυνομία για να ελέγξουν αν υφίσταται παραβίαση ιδιωτικού χώρου..

Σε κάθε περίπτωση , το πρόβλημα σου δεν θα λυθεί μόνο του, και μπορείς να κυνηγήσεις ακόμα και τους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν σε παράνομους,

να διεκδικήσεις αποζημιώσεις κλπ. για απομείωση της αξίας της ιδιοκτησίας σου εξαιτίας της δικής τους αμέλειας - παρανομίας κλπ. κλπ..

η μόνη σοβαρή λύση θα ήταν να υπάρχει σεκιούριτι στην είσοδο το οποίο θα ζητάει ταυτότητα ή θεωρημένο διαβατήριο από οποιονδήποτε μπαίνει στο κτίριο, αλλιώς θα του απαγορεύει την είσοδο και θα καλεί την αστυνομία..

Αλλά κάτι τέτοιο θα κόστιζε ακριβά σε όλους.. Αν το αποφασίσουν όμως τα 2/3 μπορεί να γίνει άνετα και είναι και νόμιμο..

Δημοσ.

Αν σε χαλαει τοσο, τη μανα σου μη τη λογαριαζεις. Πουλησε το και αστην να φωναζει. Καποια στιγμη θα σταματησει.

Δεν μπορω να μην λογαριαζω την μητερα μου μιας και εχει θυσιασει την ζωη της κυριολεκτικα και μεταφορικα για μενα

Να το πουλησω ειναι μια κουβεντα...

Ποιος αγοραζει διαμερισμα σε πολυκατοικια οπου μενουν ξενοι και γυφτοι η οποια ειναι χωρις καταστατικο και χωρις συντηρηση ?

Οι υπολοιποι δεν βαζουν ουτε καρφι να στρωσει και ρημαζει συνεχως.....

Πως να το πουλησω λοιπον την στιγμη που εχω χαλασει μια περιουσια να το κανω σπιτι και ποσο να το δωσω και ποιο θυμα ?

Πολύ παράξενο πάντως μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τους συνιδιοκτήτες σου. Το διαχειριστή τον γνωρίζεις ή δεν σε νοιάζει ούτε αυτό ;

Τον κανονισμό του κτιρίου τον ξέρετε ;

Τι γράφουν τα συμβόλαια αγοράς του διαμερίσματος ; Συνήθως αναφέρουν λεπτομέρειες που αξίζουν ανάγνωσης..

Αφού είσαι ιδιοκτήτης, αν δεν βρεις άκρη με την αστυνομία κλπ. , κάλεσε έκτακτη γενική συνέλευση για να πάρετε απόφαση του πως θα το χειριστείτε το θέμα συνολικά..

Για παράδειγμα , ο χώρος είναι ιδιωτικός (από την είσοδο του οικοπέδου και μέσα) ,

και μπορείτε να ορίσετε όρους και απαγορεύσεις στο ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το κτίριο,

μέχρι και να κάνετε τροποποίηση του κανονισμού της πολυκατοικίας...

Και με το που μπαίνει κάποιος άγνωστος να καλείτε την αστυνομία για να ελέγξουν αν υφίσταται παραβίαση ιδιωτικού χώρου..

Σε κάθε περίπτωση , το πρόβλημα σου δεν θα λυθεί μόνο του, και μπορείς να κυνηγήσεις ακόμα και τους ιδιοκτήτες που νοικιάζουν σε παράνομους,

να διεκδικήσεις αποζημιώσεις κλπ. για απομείωση της αξίας της ιδιοκτησίας σου εξαιτίας της δικής τους αμέλειας - παρανομίας κλπ. κλπ..

η μόνη σοβαρή λύση θα ήταν να υπάρχει σεκιούριτι στην είσοδο το οποίο θα ζητάει ταυτότητα ή θεωρημένο διαβατήριο από οποιονδήποτε μπαίνει στο κτίριο, αλλιώς θα του απαγορεύει την είσοδο και θα καλεί την αστυνομία..

Αλλά κάτι τέτοιο θα κόστιζε ακριβά σε όλους.. Αν το αποφασίσουν όμως τα 2/3 μπορεί να γίνει άνετα και είναι και νόμιμο..

Φιλε μου δεν εχει τιποτα εκει... ουτε κανονισμους ουτε διαχειριστη.... μακαρι να ειχε...

Ειμαι ο μοναδικος ελληνας εκει μεσα !!!!!

Παντως πολυ ενδιαφεροντα και ρεαλιστικα τα οσα μου λες φιλε μου....

Θα το ψαξω με δικηγορο δηλαδη ...

Δημοσ.

Παίρνε την αστυνομία για τα πάντα τότε..

Πχ. κάθε φορά που βλέπεις άγνωστους να ανεβοκατεβαίνουν, ακούς φασαρία κλπ..

Κάνε σε όλους τη ζωή κόλαση .....

Δουλεύει το σύστημα..

Πολύ καλός φίλος δικηγόρος μένει στη Σκιάθου στην Κυψέλη.. Τους έχει γαμήσει όλους και τους έχει στην τσίτα..

Με το παραμικρό τηλέφωνο στην αστυνομία..

Δεν κουνιέται φύλο..

Δημοσ.

μπορείς να μάθεις πόσοι μένουν σε κάθε σπίτι, και να δεις αν ξεπερνούν το νόμιμο μέγιστο που μπορεί να νοικιάσει ο ιδιοκτήτης, και να κινηθείς έτσι εναντίον του αν είναι 20 άτομα μαζεμένοι σε κάθε σπίτι (πολύ σύνηθες, στην απογραφή έβρισκα 15 άτομα μέσο όρο σε δυάρια).

Δημοσ.

Φιλε μου δεν εχει τιποτα εκει... ουτε κανονισμους ουτε διαχειριστη.... μακαρι να ειχε...

Ειμαι ο μοναδικος ελληνας εκει μεσα !!!!!

Δεν υπάρχει αυτό που λες! Αν δεν υπάρχει κανονισμός ισχύει η ελληνική νομοθεσία..

Κοινόχρηστα δεν βγάζει κανείς ; Σκάλες δεν καθαρίζονται ;

Δημοσ.

Δεν υπάρχει αυτό που λες! Αν δεν υπάρχει κανονισμός ισχύει η ελληνική νομοθεσία..

Κοινόχρηστα δεν βγάζει κανείς ; Σκάλες δεν καθαρίζονται ;

σκαλες δεν καθαριζει σχεδον κανεις απο μονοι μας οτι κανουμε

το ρευμα παει ρεφενε απο μονοι μας παλι

Η ελληνικη νομοθεσια τι λεει δηλαδη ?

Δημοσ.

σκαλες δεν καθαριζει σχεδον κανεις απο μονοι μας οτι κανουμε

το ρευμα παει ρεφενε απο μονοι μας παλι

Η ελληνικη νομοθεσια τι λεει δηλαδη ?

Αν δεν υπάρχουν καταρτισμένοι κανονισμοί ισχύουν βασικές νομοθετικές διατάξεις..

Περισσότερα σε κάποιο δικηγόρο που ασχολείται με το αστικό δίκαιο.

Μαζί με τα συμβόλαια αγοράς τα οποία γράφουν πολλές λεπτομέρειες για το θέμα..

Το αν τηρούνται αυτά που μπορεί να είναι γραμμένα σε χαρτιά είναι άλλο καπέλο..

Αλλά αν υπάρχουν , μπορεί να τα ενεργοποιήσεις με εξώδικα κλπ. για να σφίξουν οι κώλοι και των υπολοίπων..

Δημοσ.

μπορείς να μάθεις πόσοι μένουν σε κάθε σπίτι, και να δεις αν ξεπερνούν το νόμιμο μέγιστο που μπορεί να νοικιάσει ο ιδιοκτήτης, και να κινηθείς έτσι εναντίον του αν είναι 20 άτομα μαζεμένοι σε κάθε σπίτι (πολύ σύνηθες, στην απογραφή έβρισκα 15 άτομα μέσο όρο σε δυάρια).

Πως θα το μαθω αυτο βρε φιλε μου ?

Ποιο ειναι το νομιμο μεγγιστο ανα διαμερισμα ?

Τα διαμερισματα εδω ειναι απο 55 - 63 και το τελευταιο ειναι 120 τμ

Καθημερινως εδω μετακομιζουν στρωματα απο το 3ο στον 1ο και απο τον δευτερο στον 3ο και παει λεγοντας

Δεν τους κατηγορω για κατι, γιατι δεν ειδα αλλα εχω χεστει απο τον φοβο μου και δυσκολευομαι να κλεισω ματι, ακομη κι αν δεν υπαρχει τιποτα αξιας πλεον στο σπιτι, μιας και ολα εχουν φυγει σε θυριδα.

Δημοσ.

Τον καταλαβαίνω τον φίλο που παραπονιέται & συγχρόνως ανησυχεί.

Και μην αρχίσετε κάποιοι τα περί "ρατσισμού"!

Αν δίπλα του μένανε Άγγλοι, Γερμανοί, Γάλλοι ή Ιταλοί ενδεχομένως να μην είχε τα ίδια προβλήματα.

Είναι & στον άνθρωπο, αλλά ορισμένοι λαοί από'κει που προέρχονται δημιουργούνε προβλήματα όπου κι αν βρεθούνε, επειδή για να επιβιώσουν έζησαν τρελά σκληρές συνθήκες & γίνανε οι ίδιοι τους "εγκληματίες"!

Κι ό,τι και να κάνουμε ή να λέμε, δε κολλάνε δίπλα μας. Έχουμε εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες (πως άλλωστε... κι εγώ Γερμανία γεννήθηκα και μεγάλωσα από Έλληνες μετανάστες και θα'ταν τραγικό αν σήμερα είχα τέτοιες τάσεις), αλλά με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες έχω πρόβλημα! Δε τους θέλω!!

Οι συγκεκριμένες φυλές επί το πλείστον δημιουργούν ΜΟΝΟ προβλήματα.

Δημοσ.

Παίρνε την αστυνομία για τα πάντα τότε..

Πχ. κάθε φορά που βλέπεις άγνωστους να ανεβοκατεβαίνουν, ακούς φασαρία κλπ..

Κάνε σε όλους τη ζωή κόλαση .....

Δουλεύει το σύστημα..

Πολύ καλός φίλος δικηγόρος μένει στη Σκιάθου στην Κυψέλη.. Τους έχει γαμήσει όλους και τους έχει στην τσίτα..

Με το παραμικρό τηλέφωνο στην αστυνομία..

Δεν κουνιέται φύλο..

Αμ που ειναι πολυ ησυχοι και δεν ακουγονται κιολας.....

Τον καταλαβαίνω τον φίλο που παραπονιέται & συγχρόνως ανησυχεί.

Και μην αρχίσετε κάποιοι τα περί "ρατσισμού"!

Αν δίπλα του μένανε Άγγλοι, Γερμανοί, Γάλλοι ή Ιταλοί ενδεχομένως να μην είχε τα ίδια προβλήματα.

Είναι & στον άνθρωπο, αλλά ορισμένοι λαοί από'κει που προέρχονται δημιουργούνε προβλήματα όπου κι αν βρεθούνε, επειδή για να επιβιώσουν έζησαν τρελά σκληρές συνθήκες & γίνανε οι ίδιοι τους "εγκληματίες"!

Κι ό,τι και να κάνουμε ή να λέμε, δε κολλάνε δίπλα μας. Έχουμε εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες (πως άλλωστε... κι εγώ Γερμανία γεννήθηκα και μεγάλωσα από Έλληνες μετανάστες και θα'ταν τραγικό αν σήμερα είχα τέτοιες τάσεις), αλλά με τους ΛΑΘΡΟμετανάστες έχω πρόβλημα! Δε τους θέλω!!

Οι συγκεκριμένες φυλές επί το πλείστον δημιουργούν ΜΟΝΟ προβλήματα.

Πες τα χρυσοστομε να αγιασεις !!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...